AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 03-18-2008, 23:57   #41
Kullanıcı Adı
millialbay
Standart DEMOKRATUR (Hakan DOĞDU)
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
millialbay Nickli Üyeden Alıntı
Size o dönemki israil bakanlarından birinin birleşmiş milletlere yaptığı çağrıdan bahsettim.Bu arada erbakan kişisel olarak bunu yapabilecek biri değil elbette.Bunu kimse yapamaz.İsrailin zulmü durdurması D8 ler vesilesi ile oldu.D8 leri de islama uyabilmek için erbakan kurdu.

Şimdi benim tebliğimi anlayabildiniz mi.Yani demek istiyorum ki avrupa birliğinden vazgeçelim, islam birliği hususuna çalışalım.Ardından da dünyayı yola getirelim.Zaten bu Allah'ın emri.Bunu tayyip yapsın ben de oy vereyim.
Kardes islam birligi diyorsun ne güzel bir söylem ama ne kadar gercekci? kardesi filistinin zulmüne ses cikarmayanlarla nasil bir islam birligine gidilebilir söyleyebilir misin..
evet islami cografyada bir lider eksikligi vardir ama bu lider miladini doldurmus erbakan degildir..
Değerli kardeşim o islam birliği yani D8 ler erbakan baştayken sesini çıkarıyordu.Çünkü o zaman bir güçtü.Şimdi başında doğal olarak erdoğan var.İlk katıldığı D8 toplantısında tayyip ne dedi biliyor musun sen.İslamdaki faiz anlayışını değişen dünya ile doğru orantılı olarak ele almak, hatta kaldırmak gerekmektedir.Faizin olmadığı bir birlik kuvvet kazanamaz dedi.Şimdi de hadis yazıyorum.

''Sizden biriniz faize bulaşmasın.Zira faize bulaşan, kendi öz annesi ile kabe (hacca giderken) yolunda cinsel ilişkiye girmiş gibi günah kazanır.Faiz alan da veren gibidir.''

Hadi buyur.Böyle olunca da D8 işe yaramaz tabi.

Neyse bu akşam benden bu kadar.CNN de bazı zavallı din düşmanlarını izlemem gerekiyor.

Selam ve dua ile
millialbay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2008, 00:07   #42
Kullanıcı Adı
mavera
hadi sana hayirli geceler kardes ..yarin pek yokum insalalh müsait zamanda güzel muhabbetlere devam etme ümidiyle ;)
Alt 03-19-2008, 00:35   #43
Kullanıcı Adı
laterna68
Alıntı:
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Size o dönemki israil bakanlarından birinin birleşmiş milletlere yaptığı çağrıdan bahsettim.Bu arada erbakan kişisel olarak bunu yapabilecek biri değil elbette.Bunu kimse yapamaz.İsrailin zulmü durdurması D8 ler vesilesi ile oldu.D8 leri de islama uyabilmek için erbakan kurdu.

Şimdi benim tebliğimi anlayabildiniz mi.Yani demek istiyorum ki avrupa birliğinden vazgeçelim, islam birliği hususuna çalışalım.Ardından da dünyayı yola getirelim.Zaten bu Allah'ın emri.Bunu tayyip yapsın ben de oy vereyim.
Kardes islam birligi diyorsun ne güzel bir söylem ama ne kadar gercekci? kardesi filistinin zulmüne ses cikarmayanlarla nasil bir islam birligine gidilebilir söyleyebilir misin..
evet islami cografyada bir lider eksikligi vardir ama bu lider miladini doldurmus erbakan degildir..
Değerli kardeşim o islam birliği yani D8 ler erbakan baştayken sesini çıkarıyordu.Çünkü o zaman bir güçtü.Şimdi başında doğal olarak erdoğan var.İlk katıldığı D8 toplantısında tayyip ne dedi biliyor musun sen.İslamdaki faiz anlayışını değişen dünya ile doğru orantılı olarak ele almak, hatta kaldırmak gerekmektedir.Faizin olmadığı bir birlik kuvvet kazanamaz dedi.Şimdi de hadis yazıyorum.

''Sizden biriniz faize bulaşmasın.Zira faize bulaşan, kendi öz annesi ile kabe (hacca giderken) yolunda cinsel ilişkiye girmiş gibi günah kazanır.Faiz alan da veren gibidir.''

Hadi buyur.Böyle olunca da D8 işe yaramaz tabi.

Neyse bu akşam benden bu kadar.CNN de bazı zavallı din düşmanlarını izlemem gerekiyor.

Selam ve dua ile

öncelikle filistinden dem vurdun partimizin hiç bir şey yapmadığını söyledin .. araştır incele dedim ...konuyu es geçtin çünkü yapılanlardan mutlaka haberin vardı...
şimdi d8 ...faiz olayını biraz daha araştır...Enflasyon tasarruflarda anaparanın erimesine neden olur. Bu nedenle İslam dünyasında enflasyon oranı kadar faiz talep edilebilir. Üzeri ise haksız kazanç olacağı için haram kabul edilmelidir..eskiden altın veya 100 kilo atıyorum şeker verdiysen aynısı ödenmeli ..peki bugün ... paranın değeri hergün değişiyor...zaten bu konu d8 e katılanlar tarafından incelenmeye alınmıştı...kabul edilir ya da uygun görülmez...bir teklif...
faiz alalım demedi..enflasyona göre uygun olanı düşünmeliyiz ...

Faizin olmadığı bir birlik kuvvet kazanamaz dedi...bunu da senden duydum ...

laterna68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)