![]() |
#41 | ||
![]() Alıntı:
''Sizden biriniz faize bulaşmasın.Zira faize bulaşan, kendi öz annesi ile kabe (hacca giderken) yolunda cinsel ilişkiye girmiş gibi günah kazanır.Faiz alan da veren gibidir.'' Hadi buyur.Böyle olunca da D8 işe yaramaz tabi. Neyse bu akşam benden bu kadar.CNN de bazı zavallı din düşmanlarını izlemem gerekiyor. Selam ve dua ile |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() hadi sana hayirli geceler kardes ..yarin pek yokum insalalh müsait zamanda güzel muhabbetlere devam etme ümidiyle ;)
|
|
![]() |
![]() |
#43 | |||
![]() Alıntı:
öncelikle filistinden dem vurdun partimizin hiç bir şey yapmadığını söyledin .. araştır incele dedim ...konuyu es geçtin çünkü yapılanlardan mutlaka haberin vardı... şimdi d8 ...faiz olayını biraz daha araştır...Enflasyon tasarruflarda anaparanın erimesine neden olur. Bu nedenle İslam dünyasında enflasyon oranı kadar faiz talep edilebilir. Üzeri ise haksız kazanç olacağı için haram kabul edilmelidir..eskiden altın veya 100 kilo atıyorum şeker verdiysen aynısı ödenmeli ..peki bugün ... paranın değeri hergün değişiyor...zaten bu konu d8 e katılanlar tarafından incelenmeye alınmıştı...kabul edilir ya da uygun görülmez...bir teklif... faiz alalım demedi..enflasyona göre uygun olanı düşünmeliyiz ... Faizin olmadığı bir birlik kuvvet kazanamaz dedi...bunu da senden duydum ... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|