03-19-2008, 17:16 | #1 |
MİLLETVEKİLİ MARŞI
MİLLETVEKİLİ MARŞI
Sormayın kim olduğumu Ben bilmem, liderim bilir Varlığımı yokluğumu Ben bilmem, liderim bilir. Gözlerim hep ona bakar Kaldır der, ellerim kalkar Gül, menekşe nasıl kokar Ben bilmem, liderim bilir... Ne içip, ne yiyeceğim Sırtıma ne giyeceğim Nerede ne diyeceğim Ben bilmem, liderim bilir... İçimdeki riyaları Süreceğim boyaları Göreceğim rüyaları Ben bilmem, liderim bilir... Sıkı tutarım aramı Ye derse, yerim haramı Süt beyaz, kömür kara mı Ben bilmem, liderim bilir... Enim nasıl, boyum nasıl Fikrim nasıl, huyum nasıl Kullanacak oyum nasıl Ben bilmem, liderim bilir... Hasta mıyım, sıhhatta mı Sadakatım ifratta mı Otuz gün ay mı, hafta mı Ben bilmem, liderim bilir... Hicap nedir, örtü nedir Kurt-kuş, böcek-börtü nedir İyi nedir, kötü nedir Ben bilmem, liderim bilir... Hürmetim tamdır zatına Minder olurum altına Uyarım talimatına Ben bilmem, liderim bilir... Teslim ettim irademi Böyle yürür benim gemi Varsa beynimi, midemi Ben bilmem, liderim bilir... Not: MGF den alinti
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-19-2008, 17:23 | #2 |
MİLLETVEKİLİ MARŞI
Paylaşılan konuda Milletvekillerimize hakaret içeren kelimeler yer aldığı için silinmek üzere kilitlenmiştir.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|