03-20-2008, 00:20 | #1 |
Velev ki Chp'ye Kapatma Davası Açıldı...
Ak Partili gençlerden demokrasi dersi; buyrun arkadaşlar!..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-20-2008, 00:23 | #2 |
Fitneye karşıyımdır kapanmasını isterim ;)
Ama bunun yararlı olmucanı ve akp'nin oy kaybetceğini bildiğim için kapanmasını istemem |
|
03-20-2008, 00:31 | #3 |
Demokrasi, kimsenin tekelinde olan bir alet olamaz. CHP de iyisiyle kötüsüyle bu ülkenin bir gerçeğidir. Bugüne kadar halk onlarca parti kapattı, CHP ye defalarca ders verdi. CHP seçim yenilgilerinden sonra kapanmadıysa bu onları yüzsüz siyasetidir. Devlet organlarının CHP yi kapatmasına kesinlikle karşı çıkarım
|
|
03-20-2008, 00:33 | #4 |
CHP resmi olmasa bile artık halk tarafından kapatılan bir partidir. iki de bir Biz Atatürk'ün partisiyiz diyip Atatürk'ün bu ülke için yapması gerektiği şeylerin %1 ini bile yapmamaktadır
|
|
03-20-2008, 00:36 | #5 |
Kapanmasına tereddütsüz ve kesinlikle karşı çıkarım....
|
|
03-20-2008, 01:00 | #6 |
Laikliği kaldırmak istese bile hakkında dava açılmayacağını garanti edebilirim...
|
|
03-20-2008, 01:02 | #7 |
chp nin kapatılmasını isterim
ama sol kesim olduğu için deil şuadaki yönetim kadrosu nedeni ile atatürkten buyana neredeyse iktidar sahibi olamayan bir partinin ülkeme bir faydası olmadığı için açık kalmasının bir sebebi olmadığı kanatindeyim |
|
03-20-2008, 01:23 | #8 |
kapatılmasına karşıyım.herşey yerli yerinde kalsın adı dışında ne cumhuriyet nede halk adı geçmeyen bir ad konulsun..
|
|
03-20-2008, 14:42 | #9 |
Her ne kadar chp yi günahim kadar sevmesemde, bu ülkeye zararli oldugunu düsünsemde demokrasi disi müdahelelere karsiyim parti kapatmalarida demokrasiye zararli görüyor ve bu yüzden chp dahil hic bir partinin kapatilmaisni onaylamiyorum..
O partileri halk kapatir o yüzden kimse zahmet etmesin.. |
|
03-20-2008, 14:47 | #10 |
Parti kapatma ile ilgili şu anda Ak Parti kurmaylarının da üzerinde görüştüğü İspanya modelini benimsiyorum ben de. Yani "terörist (bölücü) eylem ve söylemler" dışında hiçbir gerekçe ile parti kapatılmamalı.
CHP'nin şu anki "berbat" hali onları bağlar. Bizler madem demokrasiden bahsediyoruz, herkese demokrat olmalıyız ki, tükürdüklerini yalasınlar bir bir. Her zaman söylediğim gibi "inanca saygı, düşünceye özgürlük." ;) |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|