Milli Görüş bir Baskadır bence bu olusum hiç tutmadı.Çünkü hakkı deil batılı temsil edior.ABD usaklığı ile bir yere gelinmez biz doğruları anlamadık daha geçmişimizi unuttuk vesselam bizde yok olmaya mahkumuz.Allah ıslah etsin bizi
Siz kimsiniz, biz kimiz..sen neye göre haksin, biz neye göre batiliz kisaca sen kimsin?
• Hazret-İ Davut’un kendi eli ile diktiği ve zalim calut’u yendiği gün giydiği gömlektir.
• Alparslan’ın Malazgirt’te ölürsem bana kefen edin dediği gömlektir.
• Hocası Akşemsettin’in hediyesi. Fatih’in İstanbul’u Feth ettiği gün giydiği gömlektir,
• Erbakan Hocamızın çare var konferansında ekmek arabasının ardından koşan yalın ayaklı çocuğun dramının anlatırken gözyaşları ile ıslattığı gömlektir,
• Milli Görüş gömleği, giyenin çıkarmadığı, çıkardık diyenin ise hiç giymediği gömlektir…
Kusura bakma ama kimse fatih sultan mehmeti, alparslani,hz davudu, hz ibrahimi artik esamesi okunmayan bir davayla karsilastiramaz, halk nezdinde itibari yerle bir olmus davayi sen nasil olurda onlarin devami gösterirsin, iftira, karalama, yalanin kol gezdigi bir davayi nasil hak dava diye bize yutturmaya calisrsin..
Öyle gömlegi giymektense, ciplak dolasmayi tercih ederim..siz kimsiniz ey mezalimler, nereden kendinizde bu yetkiyi buluyorsunuz, hak dava sizin gibilerin eline kaldiysa isimiz var..
Sanal alemde sövelyelik yapan hak dava savunuculari, secim zamani düsmaninin düsmani dostumdur diyen inanc ehilleri, benden olmayan batildir diyerek bütün cemaat, tarikat ve siyasilere önüne geleni söyleyen bu davanin benim atalarimla hic bir alakasi yoktur ve olmayacaktirda!..
Kardesım sana birsey yutturdugum yok...Bir sizin yaptıklarınıza bakın birde bizim en basıtınden 54. hükümetin baskakanı Sayın Prof.Dr.Necmettın ERBAKAN zamanındaki filistine bakın kac olay olmus birde akp hukumetının zamanındakılerı...incilikten ırak'a 5000 sorti gerceklestıren benım hukumetım degıldı dıkkatını cekerım...Orda fazla uzak degıl 1 Milyon musluman kardesımın ölmesıne sebebıyyet veren benım hukumetım degıldı...Ama benım içim rahat etmez seni cıplak dolastırmaya onun için dua edecegım...