AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-21-2008, 17:40   #1
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Tuncay tehditler savurdu...
KanalTürk'ün sahibi Tuncay Özkan, son yazısında hesaplaşmadan söz eden Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı İlhan Selçuk'un Ergenekon çetesiyle bağlantısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınmasına, ''Bu kavgadan asla geri dönmeyeceğiz'' diyerek bilindik tehditler savurdu.

Cumhuriyet Gazetesi yazanı İlhan Selçuk’un gözaltına alınması ile ilgili bir televizyon kanalının sorularını cevaplayan Kanal Türk’ün sahibi Tuncay özkan, “Ortalık bu kadar karıştırılırsa ciddi sorunlar çıkar. Kavga Türkiye’yi toparlama kavgasıdır. Bizi karartamazlar. Bu kavgadan asla geri dönmeyeceğiz” diyerek yine bilindik tehditlerini savurdu.

İşte Tuncay özkan incileri:

“AKP, CUMHURİYETİ ORTADAN KALDIRMAK İSTİYOR”
“Hukukun üstünlüğü için mücadele edenleri çete diye suçlayan, laik cumhuruiyeti ortadan kaldırmak için çalışan bir iktidar var. Bunun adı AKP. Bunu Türkiye iyi görmek zorunda.”

“İLHAN SELçUK BİR AYDINLANMACI”
“İnsanlar bu sabaha karşı evlerinden alınıyorlar. İlhan Selçuk 84 yaşında bir aydınlamacı, bir Türk aydını. Bu şekilde götürülmesi suç oluşturmuyor ama RTE hakkında başsavcının iddianame hazırlaması suç oluyor öyle mi? Bir çomakla Türkiye’yi karıştırıyorlar kendileri için bir siyasi sonuç çıkartmak istiyorlar. Ama bunu başaramazlar. Türkiye’de demokrasi var mücadelemiz sonuna kadar devam edecek.”

BU BİR HESAPLAŞMAYMIŞ
“İlhan Selçuk, Atatürkçülüğü, Türkiye’de demokrasiyi savunmaktadır. Hapislere tıkılmakla bu işler olmaz. Bu kaçıncıdır. İlhan Selçuk, kaçıncı kez faşitlerce içeri alınmış ve sorgulanmıştır. Ben bu hesaplaşmayı parmaklarımızın arasından akıp dağılmakta olan Türkiye’nin toplanma yürüyüşü olarak görüyorum. Hukuka inananları Türkiye’yi savunmaya çağırıyorum. Bu Türkiye’yi savunma hesaplaşmasıdır. Hukukun üstünlüğünü savunmak bu hesaplaşmanın bir boyutudur. Türkiye’nin bu karışıklığından kendilerine siyasal çıkar elde etmem isteyenlerin hesapları vardır.”

ŞAMİL TAYYAR’A SATAŞTI
“Hukuku çete olmakla suçluyor. Kendilerinin suç işlediklerine inanıp iddianame hazırlandığı için. Herkes sanki yarın Ergenekon kapsamında gözaltına alınabilir gibi bir hava var. Şemdinli iddianamesinde de aynısını yaptılar. Bu gün de aynısını yapıyorlar. Türkiye’de adalet çalışıyor. Hukukun üstünlüğüne inananlar var. AKP muhalefeti susturacak diye herkesi göz altına alacak, akıllarına şaşarım ben onların. Bunlar ucuz numaralar. Şamil Tayyar, başka gazetecilerin de gözaltına alınabileceğini söyledi.”

“FETHULLAH GüLEN DE ERGENEKON üYESİ”
“Belki Şamil Tayyar Ergenekon çetesine üyedir. Gizli bilgiler Şamil Tayyar’ın elinde. Ben soruyorum, o belgeleri Şamil Tayyar’a kim veriyor? Belgeleri kimden aldı? Gözaltına alınanların avukatları dahi okuyamıyor. Tayyar o belgeleri nerden buluyor? Şamil Tayyar Ergenekon çetesinden kimleri tanır. Fethullah Gülen de bu çetenin üyesi. Fethullah Gülen Ergenekon çetesinden kimi tanır? soruyorum.”

SIKIŞINCA ''ATATüRKçüLüK''
“Ortalık bu kadar karıştırılırsa ciddi sorunlar çıkar. Kavga Türkiye’yi toparlama kavgasıdır. Bir gazeteci çıkıp da ortaya daha çok gazeteci alınabilir diye nasıl fetva verir. Savcılar gazeteciler istediği için mi adam topluyorlar. Türkiye’de karanlıkla Atatürk aydınlığının hesaplaşması var. Türkiye büyük bir ülke. Hukuku, adaleti olan bir ülke, kimse karamsarlığa kapılmasın. Biz Türkiye’yi kucaklayacak güce sahibiz. Kimse korkuya kapılmasın. Herkes hukuku savunmaya devam etsin. Biz hukukun üstünlüğüne inanıyoruz. Bizim hayatımızın tüm kavgası buna inançla örülüdür.”

KAVGA DEVAM EDECEK
“Şemdinli iddianamesi neyse bu iddianame o hale dönüşmüştür. Hesaplaşma Mustafa kemal’in aydınlığını savunmaktır. Ben İstanbul’dayım hangi savcı beni alacaksa razıyım ama bildiğimi söylemekten geri durmayacağım. Susmayacağız, susmayacağız. Bizi karartamazlar. Bu kavgadan asla geri dönmeyeceğiz.”

(habervaktim)

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-21-2008, 17:44   #2
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Ülkemde, birgün bu insanlara da dokunulabileceği, hiç ama hiç aklıma gelmemişti....
Allah bu operasyonu sürdürenlerden razı olsun...
Alt 03-21-2008, 17:50   #3
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Parası bitmiş gibi geldi bana, yine para toplamıştır kesin... :D
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2008, 18:41   #4
Kullanıcı Adı
murat kurt
Alıntı:
tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Parası bitmiş gibi geldi bana, yine para toplamıştır kesin... :D
Gerçekten parası bitti galiba..+1
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2008, 18:45   #5
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
bu adamı niye sallandırmıyolar hala
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2008, 19:10   #6
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Bi kitle bulabilirse o kitlenin Kahramanı olacak da kimse yok meydanda..
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2008, 19:13   #7
Kullanıcı Adı
mucahid yıldız
Tayyip bey %60 lara varan bir oy aldı fakat askeriye ve Atatürkçülerden kacamıor.Allah yardımcısı olsun kolay deil.Ama sürüden ayrılanı kurt kapar.
mucahid yıldız isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2008, 19:16   #8
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Alıntı:
Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
gençlerin bazıları tapıyor bu şaklabana
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2008, 19:18   #9
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Alıntı:
Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzeldi kardeşim +1 :D
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2008, 20:33   #10
Kullanıcı Adı
kardelen007
şu adamın konuşurken sanki büyük iş başarıyormuş gibi bağırmasına sinir oluyorum..ses kirliliğinde katkısı büyük..bu arada black metal doğru demişsin..+1
kardelen007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)