AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Resimleri - AK Parti Fotoğrafları AK Parti Resimleri, AK Parti Fotoğrafları, AK Resimler - AK Parti ile ilgili tüm resimleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-14-2008, 19:51   #11
Kullanıcı Adı
cadalozperi
Standart Bir zamanlar çocuktular...
çok güzel ya paylaşım içim teşekkürler
cadalozperi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2008, 20:25   #12
Kullanıcı Adı
Ruh-i zar
Ali babacan çok şekermiş
Ruh-i zar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2008, 21:32   #13
Kullanıcı Adı
4AkSaadet
şu kLasik akıL yaşda değiL başdadır Lafını etmiyeceğim..

YazıLarımdan yorumLarımdan fikirLerimden ne kadar oLgun oLdugum anLaşıLmıştır.. Ayrıca okuLuma başLarken yaLnızca iki oLan miLLi görüşcü sayısını vesiLemLe 20-25 Lere çıkartmam ( 7-8 ide akpartiLi oLdu ), okuLda ögretmen müdür farketmeden siyaset konusu açıLdıgında akpartiyi saadeti bbp i ve bazen de mhp yi savunmam ve her seferinde karsıdaki sesi bastırmam da ne kadar oLgun ve sizinLe güzeLce tartışacak şekiLde oLdugunuzu anLamışsınızdır umarım..

Ve ayrıca Bkz: İmam'ı Rabbaninin çocukken büyük aLimLere taş çıkartması

bu örnek varken bana bundan sonra şu yaş meseLesinde susmak düşer :
4AkSaadet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-15-2008, 14:17   #14
Kullanıcı Adı
FATMANUR KAÇ
Resimler cok güzel olmuş :D
FATMANUR KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-15-2008, 16:55   #15
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
4AkSaadet Nickli Üyeden Alıntı

YazıLarımdan yorumLarımdan fikirLerimden ne kadar oLgun oLdugum anLaşıLmıştır.. Ayrıca okuLuma başLarken yaLnızca iki oLan miLLi görüşcü sayısını vesiLemLe 20-25 Lere çıkartmam ( 7-8 ide akpartiLi oLdu ), okuLda ögretmen müdür farketmeden siyaset konusu açıLdıgında akpartiyi saadeti bbp i ve bazen de mhp yi savunmam ve her seferinde karsıdaki sesi bastırmam da ne kadar oLgun ve sizinLe güzeLce tartışacak şekiLde oLdugunuzu anLamışsınızdır umarım..

Su yazi seklinle hic ama hic olgun olmadigini aksine bir özenti icinde oldugunu gösteriyorsun..sen bu yazi sekliyle en ciddi konuda, en ciddi sekilde yorum yapsanda benim icin ciddiyetsiz, Türkceyi katleden bir cömezsin!..
Alt 03-15-2008, 20:50   #16
Kullanıcı Adı
4AkSaadet
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
4AkSaadet Nickli Üyeden Alıntı

Su yazi seklinle hic ama hic olgun olmadigini aksine bir özenti icinde oldugunu gösteriyorsun..sen bu yazi sekliyle en ciddi konuda, en ciddi sekilde yorum yapsanda benim icin ciddiyetsiz, Türkceyi katleden bir cömezsin!..
şekiLciLer sizi..

ŞekiL sizin için ne kadar önemLi

ŞekiL de hataLar arıyorsanız geneL başkanınızda sakaL yerine bıyık var..

Neyse sen yanLış anLıcaksın ben açıkLayım.. Bu büyük adamLar erbakan oLsun erdogan oLsun baskaLarı oLsun şekiLciLiği sevmedikLeri için bıyık bırakırLar..

Çünkü

bir kücük şehirde sakaLLı şaLvarLı takkeLi sarıkLı biri isLam adına 5 vakit namazdan başka hiç birşey yapmazken, Bu adamLar kendini o davaya adamıştır..

Sen şimdi sadece 'L' harfini büyük yazdıgım için ne bana özenti diyebiLirsin nede Türkçe'yi katLediyorsun diyebiLirsin..

Bu benim tercihim.. Kendi içinde çeLişiyorsun.. ;)
4AkSaadet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-15-2008, 20:55   #17
Kullanıcı Adı
mavera
bunun sekilcilikle alakasi yoktur bu ilkedir..Ben Türkcemin böyle katledilmesine karsiyim senin yazinin icerigiyle yada yazim hatanlarinla ilgileniyor muyum..
Benim ilgilendigim Türkcenin göz göre yanlis kullanilmasina tepki koymaktir iyi o halde herkes kafasina göre takilsin, zaten günden güne hangi oldugu belli olmayan Türkcemiz iyice zivanadan ciksin..
Kasitli olmayan hatalari anlayabilirim ama kasitli olarak Türkcenin kötü kullanilmasina müsahede edemem ve gerektigi tepkiyi veririm..
Bu nedenle her ne kadar ciddi yorumlar yapsan bile benim nazarimda dikkate alinmiyor güzel kardesim ;)
Alt 03-16-2008, 08:16   #18
Kullanıcı Adı
Deniz.Feneri
çok tatlilarmış hey Allah ın işine bak kim derdi seneler sonra bir araya geleceklerini
Deniz.Feneri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-22-2008, 10:27   #19
Kullanıcı Adı
nihal.1990
hepsi de mükemmel resimler..ellerinize sağlık..

kim derdi ki bu küçük çocukların büyüyüp bakan- hatta başbakan olacağını

darısı benim başımaa :-*
Alt 03-22-2008, 11:20   #20
Kullanıcı Adı
güliş
çok teşekkür ederim,paylaşımın için sağol... +1
güliş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)