![]() |
#1 |
![]() HERŞEY TÜRKİYE İÇİN....
bu ükede başbakan olmak basittir her lisemezunu başbakan olur ama seven ve sevilen gönüllerin başbakanı olamaz bilirim adnan menderesi bilrim turgut özalı ve yine bilirim RECEP TAYYİP ERDOĞANı. İnsan gönlü İSTANBUL surları gibidir zor feth edilir onuda başaran RECEP TAYYİP ERDOĞAN (nacizane) 4 lüğüm .Seninle ışık buldu karanlık ümitler .Kalplerde saklı kalan engeller seninle birlikte kalktı .Başbakanım bilirsinizki mısıra sultan olmak zindandan geçer iftiralardan geçer .Yakupu ağlatan kenanmıdır yoksa yusufmudur .Eyy gönüllerin YUSUFU unutmaki her zindan medreseyi yusfiyedir .EYYY GÖNÜLLERİN BAŞBAKANI DUALARIMIZ SENİNLE... .ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN NE DERSİNİZ YANLIŞMI AMA??
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Haklısın arkadaşım herkes başbakan olamaz..
olanlarda ya asılır yada öldürülür yada hapise atılır ama yılmazlar pes etmezler başa gelir hesap sorarlar rabbim yardım etsin bizlere.. |
|
![]() |
#3 |
![]() düzeltme yapıyorum 6 oklar da ve güvercinin kanatlarını gördük hizmetleri bırakın TÜRKİYEYİ ANKARA sınırları dışına bile çıkamadı işbank sadece onların hesabına çalıstı türk dil kurumu geliri onlara kaldı koltukları eskidi müdürleri eski ama onlar hala ordalar ve başbakan olmaya çalısıyorlar işte liderin farkı burda belli oluyor
yolun açık olsun başbakanım |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() +doğru be gardaş,benim bizim başbakanımız ne çileler çekiyor bizim için. biz yıkılmayız biz tayipçiyiz
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zindanlardan geçip başbakan olduğu doğrudur.
Ama ben raslasaydım başbakana şöyle sorardım. Acaba senin zindana girdiğin gerekçeleri terketmek, yani haklı ideallerini terkedip "seni sen yapan" bütün değerleri terkedip siyaset yapmak ne kadar etik ve ne kadar doğru? |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Ayni basbakanin partisine bugün ayni gerekceyle dava aciliyor, lütfen haricten gazel okumayalim!.. |
||
![]() |
#7 |
![]() Hariçten gazel okumadımki.
Bizzat başbakanın n üzeri bilmem kaç kere dediği "ben değiştim" sözlerinden ve bu sözleri haklı çıkartıp herkese ıspatlayan icraatlarını bildiğim için bu soruyu sormak istedim. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
#9 |
![]() Yanlış anladın galiba.
Ben niye değişti diye sormadım. Zaten kendi değişimi kendini ilgilendirir. Benim merak ettiğim, onu zindana sokan "ideali" terkettikten sonra o mirasla, tekrar siyasete çıkıp fakat ona tamamen zıt yönde ilerlemesi. Ve bunu ne kadar etik bulduğudur. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|