AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 03-19-2008, 12:31   #1
Kullanıcı Adı
Muhabbet-eri
Standart TÜRKİYE YE BAŞBAKAN OLMAK ZİNDANLARDAN GEÇER....
HERŞEY TÜRKİYE İÇİN....
bu ükede başbakan olmak basittir her lisemezunu başbakan olur ama seven ve sevilen gönüllerin başbakanı olamaz bilirim adnan menderesi bilrim turgut özalı ve yine bilirim RECEP TAYYİP ERDOĞANı. İnsan gönlü İSTANBUL surları gibidir zor feth edilir onuda başaran RECEP TAYYİP ERDOĞAN (nacizane) 4 lüğüm

.Seninle ışık buldu karanlık ümitler
.Kalplerde saklı kalan engeller seninle birlikte kalktı
.Başbakanım bilirsinizki mısıra sultan olmak zindandan geçer iftiralardan geçer
.Yakupu ağlatan kenanmıdır yoksa yusufmudur
.Eyy gönüllerin YUSUFU unutmaki her zindan medreseyi yusfiyedir
.EYYY GÖNÜLLERİN BAŞBAKANI DUALARIMIZ SENİNLE...
.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

NE DERSİNİZ YANLIŞMI AMA??

Muhabbet-eri isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-19-2008, 12:38   #2
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Haklısın arkadaşım herkes başbakan olamaz..
olanlarda ya asılır yada öldürülür yada hapise atılır ama yılmazlar pes etmezler başa gelir hesap sorarlar rabbim yardım etsin bizlere..

Alt 03-19-2008, 12:51   #3
Kullanıcı Adı
Muhabbet-eri
düzeltme yapıyorum 6 oklar da ve güvercinin kanatlarını gördük hizmetleri bırakın TÜRKİYEYİ ANKARA sınırları dışına bile çıkamadı işbank sadece onların hesabına çalıstı türk dil kurumu geliri onlara kaldı koltukları eskidi müdürleri eski ama onlar hala ordalar ve başbakan olmaya çalısıyorlar işte liderin farkı burda belli oluyor

yolun açık olsun başbakanım
Muhabbet-eri isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-21-2008, 14:43   #4
Kullanıcı Adı
ömer sinmez
+doğru be gardaş,benim bizim başbakanımız ne çileler çekiyor bizim için. biz yıkılmayız biz tayipçiyiz
ömer sinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-21-2008, 15:16   #5
Kullanıcı Adı
eski dost
Zindanlardan geçip başbakan olduğu doğrudur.
Ama ben raslasaydım başbakana şöyle sorardım.
Acaba senin zindana girdiğin gerekçeleri terketmek, yani haklı ideallerini terkedip "seni sen yapan" bütün değerleri terkedip siyaset yapmak ne kadar etik ve ne kadar doğru?
eski dost isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-21-2008, 15:18   #6
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
eski dost Nickli Üyeden Alıntı
Zindanlardan geçip başbakan olduğu doğrudur.
Ama ben raslasaydım başbakana şöyle sorardım.
Acaba senin zindana girdiğin gerekçeleri terketmek, yani haklı ideallerini terkedip "seni sen yapan" bütün değerleri terkedip siyaset yapmak ne kadar etik ve ne kadar doğru?

Ayni basbakanin partisine bugün ayni gerekceyle dava aciliyor, lütfen haricten gazel okumayalim!..

Alt 03-21-2008, 15:22   #7
Kullanıcı Adı
eski dost
Hariçten gazel okumadımki.
Bizzat başbakanın n üzeri bilmem kaç kere dediği "ben değiştim" sözlerinden ve bu sözleri haklı çıkartıp herkese ıspatlayan icraatlarını bildiğim için bu soruyu sormak istedim.
Alt 03-21-2008, 15:26   #8
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
Hariçten gazel okumadımki.
Bizzat başbakanın n üzeri bilmem kaç kere dediği "ben değiştim" sözlerinden ve bu sözleri haklı çıkartıp herkese ıspatlayan icraatlarını bildiğim için bu soruyu sormak istedim.
Bana degismeyen birsey söyler misin, fikirlerde kendini degistirmek evrensel normlara ayak uydurmak zorundadir bana burada sakin hak birdir, degismez edebiyati yapma evet hak her zaman haktir ama birde zamanin gercekleri vardir o halde bir kere isirildigimiz yerden, ikinci kez isirilmamaliyiz..

Alt 03-21-2008, 15:29   #9
Kullanıcı Adı
eski dost
Yanlış anladın galiba.
Ben niye değişti diye sormadım. Zaten kendi değişimi kendini ilgilendirir.
Benim merak ettiğim, onu zindana sokan "ideali" terkettikten sonra o mirasla, tekrar siyasete çıkıp fakat ona tamamen zıt yönde ilerlemesi.
Ve bunu ne kadar etik bulduğudur.
Alt 03-21-2008, 15:33   #10
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
Yanlış anladın galiba.
Ben niye değişti diye sormadım. Zaten kendi değişimi kendini ilgilendirir.
Benim merak ettiğim, onu zindana sokan "ideali" terkettikten sonra o mirasla, tekrar siyasete çıkıp fakat ona tamamen zıt yönde ilerlemesi.
Ve bunu ne kadar etik bulduğudur.
Basbakan o mirasi hic bir zaman sahiplenmedi, o mirasin mirascisini gösterdi ondan hak talep etmedigini söyledi ama halk mirasin gercek sahibini samimi bulmadi, inandirici bulmadi ve tavrini erdogandan yana koyduysa bunda erdoganin sucu nedir, ama size göre suclu bir cuval kömüre, bir ceyrek altina oyunu satan halk degil mi, yarin utanmadan o halktanda oy isteyeksiniz ama neyse....

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)