![]() |
#1 |
![]() Önce şu çok önemli manşetleri bir daha hatırlayalım :
![]() ![]() Şamil Tayyar gibi Ergenekon hakkında en istihbari bilgiye sahip kitap yazmış birinin röportajının şu kısmınıda hatırlayalım : ![]() Şimdi akşam haberlerde izledim. Nevruz dolayısıyla kadrolu vatan hainleri kaç tane şehrimizi savaş alanına çevirmişlerdi. Ama bu seferki her zamanki yaptıkları kahpelikten kat kat fazlaydı. Bir alt yazıda bilmem kaç saattir X şehrindeki çatışma sürüyor kontröl altına alınmadı deniyordu yemin ederim.! Bu kadar dozunun artırmaları nereden kaynaklanıyor ?? Gene yakılan arabalar artı işyerleri kundaklamalar artarak sürdü dün ve bugün ! Aklımıza Ergenekonun sol ayağının yeni göz altına alındığı çemberin giderek yukarı doğru ilerleyerek daraldığını hatırlayalım ! Ve Yenişafakın şu manşetlerindeki sırrı ! Ve Baykal'ın çatışmalara ülke sürükleniyor sözlerini ! Ben onların yaptırdığına adım kadar eminim. Onlar yada PKK - ABD . Sizin yorumunuz nedir
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Birkaç sene önce KAhramanmaraş'ın bir ilçesinde Kürtleri ve Türkleri aşağılayıcı yazılar yazılmıştı.<BU yazıları yazan kişi yakalandı.Adam TİT'li çıktı...Yani Türk İntikam Tugayı diye bir örgüt...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Mavi insan şu kırmızı altı çizili yeri görüyormusun Şamil Tayyarın röportajından !
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|