AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-22-2008, 23:22   #11
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
sadakte Nickli Üyeden Alıntı
göktürk kardeşim konunun tamamınu okumadım.. ama anlıyorum ki sende akp karşıtı bir ülkücüsün...

ben ülkücü bir ailenin Akp'li oğluyum.. babamın damarını kesseler üç hilaller dökülür o tarzda bir insandır. bu güne kadar mhp idolojisi içinde büyüdüm. ağustosta erciyese çıkanlar arasındada vardım.

bende bir ülkücüyüm. benimde bir ülküm var. Osmanlı Devletini De Türkiye Cumhuriyeti kadar çok seviyorum.
FATİH MEHMED HAN'ı ne kadar seviyorsam ATATÜRK'ü de o kadar çok seviyorum...

Şeyh Edebalı dergahında olmayı çok isterdim...

Ve o dergahın ışığını şimdi AKP'li kardeşlerimin bedenlerinde görüoyorum.. ülkücüyüm deyip Şeyh Edebalıyı sadece OSMAN HAN'a vasiyetinden bilenlerden bahsetmiyorum...
arkadaşım bak ben öğrenciyim
ülkü ocağınıda teşkilatıda gördüm
ve maalesef günümüzde ülkücüyüm diyen herkeste bu hareketleri görüyorum.. belki fark etmedin ama ülkücüler solcular gibi yaşıyorlar kaldı ki ülkücü olarak amacınız yanılmıyorsam Türk-islam değil mi ?
bizimde amacımız o
üstelik bizimkiler lafta da kalmıyor meclis başkanımız bukonuda komisyon bile kurdu ALLAHc.c onların hepsinden razı olsun...

ben bir devlet düşmanı değilim bir hain değilim aksine vatanımı çok seviyorum devletimi çok seviyorum..

öğrencilik hayatıma başladığım an devletini dinini düşünen insanlarla arkadaşlık etmeyi istedim babama Kabul ettiremedim. Bende o zaman ülkücü arkadaşlarımla gezeyim dedim . onları izliyordum. Gördüklerimi anlatmaya dilim varmaz

esrarından eroininden tut… hertürlü pislik ahlaksızlık.. kızları eve kapatan reislerimiz var ve ne yazık ki ülkücüyüm diyenlerin çoğu böyle yemin ederim hap kullanıyor esrar çekiyor ve eve kız atıyorlar.. bunu da övüne övüne anlatıyorlar… büyük bölümü alkol alıp kızlara sarkıyor… şimdi bu insanlar mı Türk-İslam hedefine ulaşacak ?

bana söyler misin ALLAHc.c bunlardan razı olur mu ? ne yazık ki bu benim okuduğum okulla sınırlı değil heryerde arkadaşlar aynı şeyleri söylüyorlar…
ben milletini devletini ATA’sını çok seven ve Türk-İslam hedefi olan bir ülkücüyüm. Ülkümü AKP’de görüyorum …
sana yazdıklarımda görüş yok kasıt yok yemin ederim doğruları yazdım inanmak inanmamak sana kalmış…

evdeki baskılara rağmen doğruyu gördüğüm için çok mutluyum…
bir kaç şey dikkatimi çekiyor.
Birincisi bu forumda nerdeyse hemen hemen herkesin aileden yada sülaleden ülkücülerle bir bağlantısı var.hatta mavera kardeş bile bir ara okuduğum yorumların bir tanesinde bende eski ülkücüydüm mü dedi ,yoksa ben mi yanlış okudum beni doğrulasın eğer doğru değilse silebilirim.
İkincisi sizede hep kötülerimi rast geldi be kardeşim .Bir iki kişi kötü diye diğerlerinide ayni kefeye mi koymak gerekir.Sizin içinizde hiç mi kötü yok.Varsa bu hepinizin kötü olduğu anlamına mı geliyor.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)