AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 03-22-2008, 23:22   #211
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
sadakte Nickli Üyeden Alıntı
göktürk kardeşim konunun tamamınu okumadım.. ama anlıyorum ki sende akp karşıtı bir ülkücüsün...

ben ülkücü bir ailenin Akp'li oğluyum.. babamın damarını kesseler üç hilaller dökülür o tarzda bir insandır. bu güne kadar mhp idolojisi içinde büyüdüm. ağustosta erciyese çıkanlar arasındada vardım.

bende bir ülkücüyüm. benimde bir ülküm var. Osmanlı Devletini De Türkiye Cumhuriyeti kadar çok seviyorum.
FATİH MEHMED HAN'ı ne kadar seviyorsam ATATÜRK'ü de o kadar çok seviyorum...

Şeyh Edebalı dergahında olmayı çok isterdim...

Ve o dergahın ışığını şimdi AKP'li kardeşlerimin bedenlerinde görüoyorum.. ülkücüyüm deyip Şeyh Edebalıyı sadece OSMAN HAN'a vasiyetinden bilenlerden bahsetmiyorum...
arkadaşım bak ben öğrenciyim
ülkü ocağınıda teşkilatıda gördüm
ve maalesef günümüzde ülkücüyüm diyen herkeste bu hareketleri görüyorum.. belki fark etmedin ama ülkücüler solcular gibi yaşıyorlar kaldı ki ülkücü olarak amacınız yanılmıyorsam Türk-islam değil mi ?
bizimde amacımız o
üstelik bizimkiler lafta da kalmıyor meclis başkanımız bukonuda komisyon bile kurdu ALLAHc.c onların hepsinden razı olsun...

ben bir devlet düşmanı değilim bir hain değilim aksine vatanımı çok seviyorum devletimi çok seviyorum..

öğrencilik hayatıma başladığım an devletini dinini düşünen insanlarla arkadaşlık etmeyi istedim babama Kabul ettiremedim. Bende o zaman ülkücü arkadaşlarımla gezeyim dedim . onları izliyordum. Gördüklerimi anlatmaya dilim varmaz

esrarından eroininden tut… hertürlü pislik ahlaksızlık.. kızları eve kapatan reislerimiz var ve ne yazık ki ülkücüyüm diyenlerin çoğu böyle yemin ederim hap kullanıyor esrar çekiyor ve eve kız atıyorlar.. bunu da övüne övüne anlatıyorlar… büyük bölümü alkol alıp kızlara sarkıyor… şimdi bu insanlar mı Türk-İslam hedefine ulaşacak ?

bana söyler misin ALLAHc.c bunlardan razı olur mu ? ne yazık ki bu benim okuduğum okulla sınırlı değil heryerde arkadaşlar aynı şeyleri söylüyorlar…
ben milletini devletini ATA’sını çok seven ve Türk-İslam hedefi olan bir ülkücüyüm. Ülkümü AKP’de görüyorum …
sana yazdıklarımda görüş yok kasıt yok yemin ederim doğruları yazdım inanmak inanmamak sana kalmış…

evdeki baskılara rağmen doğruyu gördüğüm için çok mutluyum…
bir kaç şey dikkatimi çekiyor.
Birincisi bu forumda nerdeyse hemen hemen herkesin aileden yada sülaleden ülkücülerle bir bağlantısı var.hatta mavera kardeş bile bir ara okuduğum yorumların bir tanesinde bende eski ülkücüydüm mü dedi ,yoksa ben mi yanlış okudum beni doğrulasın eğer doğru değilse silebilirim.
İkincisi sizede hep kötülerimi rast geldi be kardeşim .Bir iki kişi kötü diye diğerlerinide ayni kefeye mi koymak gerekir.Sizin içinizde hiç mi kötü yok.Varsa bu hepinizin kötü olduğu anlamına mı geliyor.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-22-2008, 23:26   #212
Kullanıcı Adı
mavera
Standart ÜLKÜCÜLER!
Evet lise yillarinda siki bir ülkücüydüm hatta irkciydim..Reisimin emrinde iyi bir emireli, bir kürdü vatan haini görecek kadar gözü dönmüs fasist, solcuyu taksimde sallandirmak gerekir diyecek kadar tutucu biriydim..
Daha sonra zamanla hatalarimdan ders cikararak,özelestiri yaparak fikri yapimi tam anlamiyla rayina oturttum..o günlerimden utanc duyuyorum diyecegim ama 15-16 yasinda büyük abilerin kanatlarina girmek kadar güzen ne vardiki
8)
Alt 03-22-2008, 23:29   #213
Kullanıcı Adı
HaKaNia
Standart ÜLKÜCÜLER!
göktürk kardeşim, babamın zamanında gerçek ülkücülük varmış, ama şimdi tahrib olduğu için orda değiliz.. yoksa yolumuz bir, daha önce karşılaştıysak görmüşsündür ülkücülüğe ve ülkücülerin geneline laf söyletmediğimi.. hepsi kötü değil tabiiki, ama artık teşkilat sokak çeteleri gibi bişey olmuş, daha önce de söylemiştim, her yerde savunurum, hep ülkücülerden taraf olurum ama maalesef şimdiki ülkücü arkadaşlarımız yüzümüzü kara çıkartıyorlar..

sözümüz gerçek ülkücü kardeşlerime değil, dediğim gibi hepimiz türk-islam ülküsüne bağlıyız, sen mhp nin bu yolda olduğunu düşünürsün ben ak partinin başkası bbp nin.. farkımız sadece bu..
HaKaNia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-22-2008, 23:41   #214
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Evet lise yillarinda siki bir ülkücüydüm hatta irkciydim..Reisimin emrinde iyi bir emireli, bir kürdü vatan haini görecek kadar gözü dönmüs fasist, solcuyu taksimde sallandirmak gerekir diyecek kadar tutucu biriydim..
Daha sonra zamanla hatalarimdan ders cikararak,özelestiri yaparak fikri yapimi tam anlamiyla rayina oturttum..o günlerimden utanc duyuyorum diyecegim ama 15-16 yasinda büyük abilerin kanatlarina girmek kadar güzen ne vardiki
8)
Evet o yaşlarda kan dolaşımı biraz hızlı olduğu için dediklerin doğru olabilir.Zamanla olgunlaştıkca ülkücülüğü daha iyi kavradıkca ülkücülüğün hiç de utanılacak bir şey olmadığını sana söylemek bilmem ukelalık olurmu acaba?
Alt 03-22-2008, 23:42   #215
Kullanıcı Adı
mavera
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
_göktürk_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
8)
Evet o yaşlarda kan dolaşımı biraz hızlı olduğu için dediklerin doğru olabilir.Zamanla olgunlaştıkca ülkücülüğü daha iyi kavradıkca ülkücülüğün hiç de utanılacak bir şey olmadığını sana söylemek bilmem ukelalık olurmu acaba?
Bende ülkücülükten degilde o zamanki fikilerimden utanc duydugumu kasttettim desem bilmem ukalalik yapmis olur muyum..yoksa ülkücülügün utanilacak ne yani varki, tabiki adini kötülüyenler disinda ;)
Alt 03-22-2008, 23:44   #216
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart ÜLKÜCÜLER!
Ülkücülük yapıp da ırkçılık asabiyetinin sağından solundan hastalık kapmayan nadir insan var. Allah cümleye ihlas versin.
Alt 03-22-2008, 23:46   #217
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
HaKaNia Nickli Üyeden Alıntı
göktürk kardeşim, babamın zamanında gerçek ülkücülük varmış, ama şimdi tahrib olduğu için orda değiliz.. yoksa yolumuz bir, daha önce karşılaştıysak görmüşsündür ülkücülüğe ve ülkücülerin geneline laf söyletmediğimi.. hepsi kötü değil tabiiki, ama artık teşkilat sokak çeteleri gibi bişey olmuş, daha önce de söylemiştim, her yerde savunurum, hep ülkücülerden taraf olurum ama maalesef şimdiki ülkücü arkadaşlarımız yüzümüzü kara çıkartıyorlar..

sözümüz gerçek ülkücü kardeşlerime değil, dediğim gibi hepimiz türk-islam ülküsüne bağlıyız, sen mhp nin bu yolda olduğunu düşünürsün ben ak partinin başkası bbp nin.. farkımız sadece bu..
Yazdıklarında doğruluk payı elbette .Ve son cümlendeki yazın üzerine temennim bu yolda kıyasıya bir yarış içinde olmamızdır.
Alt 03-22-2008, 23:52   #218
Kullanıcı Adı
sadakte
Standart ÜLKÜCÜLER!
öncelikle yazımı okuduğunuz ve duygularımı paylaştığınız için çok teşekkür ederim..
göktürk kardeş
sana yemin ederim o kelimelerin tekinde yalan yok..
bende ülkücüyüm ama mhp'li değilim
o kişilerle aynı kefeye konmaktan ALLAHc.c'a sığınırım..

ben bunu sadece şimdiki okulumda görmedim ki kardeşim. lisedede aynı durum vardı. şimdide var

bak sana teşkilattan birinin sözünü yazayım

10 Kasım okul tatil olacak
teşkilattan arkadaş 'Atatürk sonunda bir işe yaradı'...

ya bizim eski bir reis vardı saolsun alkol alıp mafyanın yiyenini dövünce kaçmak zorunda kaldı ! kıbrıstanda aynı şeyleri duydum ankaradan da

kardeşim bir tane duysam neyse heryerde aynı şeyler söyleniyor ve yapılıyor

ben en başında hep şunu düşünüyordum
bunlar daha çocuk ondan ülkücülüğün ne olduğunu bilmiyorlar peki ocak ? onlar ne olduğunu bilmiyorlar mı ? bizim sınıfın reis olacak ağır abisi geçen gün getirdiği esrarı nasıl sattığını anlattı bunu ocak bilmiyor mu ? o çocuğun tipini görseniz bundan adam olmaz dersiniz içki sıgara esrar hap... bunu ocak görmüyor mu ?
sadakte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2008, 00:20   #219
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
sadakte Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle yazımı okuduğunuz ve duygularımı paylaştığınız için çok teşekkür ederim..
göktürk kardeş
sana yemin ederim o kelimelerin tekinde yalan yok..
bende ülkücüyüm ama mhp'li değilim
o kişilerle aynı kefeye konmaktan ALLAHc.c'a sığınırım..

ben bunu sadece şimdiki okulumda görmedim ki kardeşim. lisedede aynı durum vardı. şimdide var

bak sana teşkilattan birinin sözünü yazayım

10 Kasım okul tatil olacak
teşkilattan arkadaş 'Atatürk sonunda bir işe yaradı'...

ya bizim eski bir reis vardı saolsun alkol alıp mafyanın yiyenini dövünce kaçmak zorunda kaldı ! kıbrıstanda aynı şeyleri duydum ankaradan da

kardeşim bir tane duysam neyse heryerde aynı şeyler söyleniyor ve yapılıyor

ben en başında hep şunu düşünüyordum
bunlar daha çocuk ondan ülkücülüğün ne olduğunu bilmiyorlar peki ocak ? onlar ne olduğunu bilmiyorlar mı ? bizim sınıfın reis olacak ağır abisi geçen gün getirdiği esrarı nasıl sattığını anlattı bunu ocak bilmiyor mu ? o çocuğun tipini görseniz bundan adam olmaz dersiniz içki sıgara esrar hap... bunu ocak görmüyor mu ?
Bir insanın ülkücüyüm demesi ülkücü düşünceyi bağlamaz.Sadakte kardeş milyonlarca insanı olan bir düşüncenin 100 tane eroin satıcısı çıkması ülkücü düşüncenin eroin satmasını mübah gören bir düşünce olduğunuda pekala göstermez.iki elin parmağını geçmeyen bu insanlar yüzünden ülkücü hareket dar bir köprüden geçmekte.inşaallah bu köprüden geçerken çürüklerin hepsi aşağıya düşecektir.
Alt 03-23-2008, 00:22   #220
Kullanıcı Adı
sadeceali
Standart ÜLKÜCÜLER!
eroin satması ülkücülere mal edilemez diyosunuz... haklısınız... ama hapçısı eroincisi kavgacısı kendini bu oluşuma yakın görmese gelmezdi... neden buraya değilde ülkü ocaklarına gidiyorlar sanıyorsunuz....

sadeceali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 20 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 20 Misafir)