![]() |
#211 | |
![]() Alıntı:
Birincisi bu forumda nerdeyse hemen hemen herkesin aileden yada sülaleden ülkücülerle bir bağlantısı var.hatta mavera kardeş bile bir ara okuduğum yorumların bir tanesinde bende eski ülkücüydüm mü dedi ,yoksa ben mi yanlış okudum beni doğrulasın eğer doğru değilse silebilirim. İkincisi sizede hep kötülerimi rast geldi be kardeşim .Bir iki kişi kötü diye diğerlerinide ayni kefeye mi koymak gerekir.Sizin içinizde hiç mi kötü yok.Varsa bu hepinizin kötü olduğu anlamına mı geliyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
![]() Evet lise yillarinda siki bir ülkücüydüm hatta irkciydim..Reisimin emrinde iyi bir emireli, bir kürdü vatan haini görecek kadar gözü dönmüs fasist, solcuyu taksimde sallandirmak gerekir diyecek kadar tutucu biriydim..
Daha sonra zamanla hatalarimdan ders cikararak,özelestiri yaparak fikri yapimi tam anlamiyla rayina oturttum..o günlerimden utanc duyuyorum diyecegim ama 15-16 yasinda büyük abilerin kanatlarina girmek kadar güzen ne vardiki 8) |
|
![]() |
![]() |
#213 |
![]() göktürk kardeşim, babamın zamanında gerçek ülkücülük varmış, ama şimdi tahrib olduğu için orda değiliz.. yoksa yolumuz bir, daha önce karşılaştıysak görmüşsündür ülkücülüğe ve ülkücülerin geneline laf söyletmediğimi.. hepsi kötü değil tabiiki, ama artık teşkilat sokak çeteleri gibi bişey olmuş, daha önce de söylemiştim, her yerde savunurum, hep ülkücülerden taraf olurum ama maalesef şimdiki ülkücü arkadaşlarımız yüzümüzü kara çıkartıyorlar..
sözümüz gerçek ülkücü kardeşlerime değil, dediğim gibi hepimiz türk-islam ülküsüne bağlıyız, sen mhp nin bu yolda olduğunu düşünürsün ben ak partinin başkası bbp nin.. farkımız sadece bu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#216 |
![]() Ülkücülük yapıp da ırkçılık asabiyetinin sağından solundan hastalık kapmayan nadir insan var. Allah cümleye ihlas versin.
|
|
![]() |
![]() |
#217 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
![]() öncelikle yazımı okuduğunuz ve duygularımı paylaştığınız için çok teşekkür ederim..
göktürk kardeş sana yemin ederim o kelimelerin tekinde yalan yok.. bende ülkücüyüm ama mhp'li değilim o kişilerle aynı kefeye konmaktan ALLAHc.c'a sığınırım.. ben bunu sadece şimdiki okulumda görmedim ki kardeşim. lisedede aynı durum vardı. şimdide var bak sana teşkilattan birinin sözünü yazayım 10 Kasım okul tatil olacak teşkilattan arkadaş 'Atatürk sonunda bir işe yaradı'... ya bizim eski bir reis vardı saolsun alkol alıp mafyanın yiyenini dövünce kaçmak zorunda kaldı ! kıbrıstanda aynı şeyleri duydum ankaradan da kardeşim bir tane duysam neyse heryerde aynı şeyler söyleniyor ve yapılıyor ben en başında hep şunu düşünüyordum bunlar daha çocuk ondan ülkücülüğün ne olduğunu bilmiyorlar peki ocak ? onlar ne olduğunu bilmiyorlar mı ? bizim sınıfın reis olacak ağır abisi geçen gün getirdiği esrarı nasıl sattığını anlattı bunu ocak bilmiyor mu ? o çocuğun tipini görseniz bundan adam olmaz dersiniz içki sıgara esrar hap... bunu ocak görmüyor mu ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
![]() eroin satması ülkücülere mal edilemez diyosunuz... haklısınız... ama hapçısı eroincisi kavgacısı kendini bu oluşuma yakın görmese gelmezdi... neden buraya değilde ülkü ocaklarına gidiyorlar sanıyorsunuz....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 21 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 21 Misafir) | |
|
|