AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-20-2008, 16:41   #1
Kullanıcı Adı
politikaci
Standart Baykal'a göre AKPnin oyu nasıl arttı
Baykal'a göre AKPnin oyu nasıl arttı


AK Parti'nin kapatılma sürecini değerlendiren Baykal çok ilginç açıklamalarda bulundu. AKP'nin demokrasi dışı yöntemlerle oy elde ettiğini belirten Baykal, savcı haklı dedi.

AK Parti'nin kapatılma sürecini CNN Türk'te Yavuz Oğhan'ın programında değerlendiren CHP Genel başkanı Deniz Baykal, AK Parti'nin demokrasi dışı yöntemlerle oylarını artırdığını ifade etti.

"İddianame ortaya atılınca kıyamet koptu. AKP ve yandaşları koro halinde iddianameyi hazırlayanı itibardan düşürmeye çalıştılar. diyen Baykal, iddiaların ciddi ve hukuki olduğunu belirtti.

İşte Baykal'ın konuşmasından satır başları:

İddialar çok ciddi ve hukukidir. Önce kızgındılar. Şimdi de ne yapacağız demeye başladılar. Telaş ve panik içine girdiler.

AKP demokrasi dışı yöntemlerle oylarını artırdı. Ne istiyorsunuz diye insanlarla pazarlıklar yapıldı. Yandaş medya yaratacağız diye medyanın başına çok büyük paralarla kendi insanlarını getirdiler.

AKP iktidarı, uzlaşmadan uzak bir tavır sergiledi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde uzlaşmadan uzak bir tavır izledi.

SUÇLAMALAR HAKLI AKP'ye haklı bir suçlama var. Din istismar ediliyor. Daha önce de küçük çapta istismar vardı fakat şimdi iş çığırından çıktı. Bunlar açık anayasa ihlalleridir. Bu yüzden harekete geçildi.
Burada haklı bir suçlama var. Avrupa'da dini yaşam tarzı yok. Hukuk oturmuş. Burada öyle değil. Avrupa'nın yaşadığı acıları yaşamayalım diye teklif dahi edilemez ilkesi getirilmiş.

İlk kez bir iktidar partisi için meşrutiyet tartışması açılacak.

Referandum dolaylı yoldan laikliğin oylanması anlamına gelir.

REFERANDUM; LAİKLİĞİ HALKA OYLATMAK DEMEK

Yargı süreci işliyor. Formüller dava açılmadan önce konuşulmalıydı.

Bir defa o milli irade sözü, hukuk ve siyaset açısından çok yanlış. Yüzde 47 verenler sana anayasayı ihlal et diye mi verdiler. Kimisi kendisine yiyecek temin et diye verdi, kimisi de farklı. Burada cezalandırılan halk değil.

Başsavcının açtığı dava, 2003 yılında Anayasa''da yapılan değişiklikle ele alındı. Daha zorlandırılmış hali bu. Bu konuda bir düzenleme yapıldı zaten. Şimdi "Bizim işimize bu da gelmiyor" diye değişiklik yapılamaz.

Dava sürecinde yeni düzenleme yapmak anayasa aykırı. AKP kendi üstüne göre elbise biçmeye kalkıyor. Kendine göre anayasa yapmak istiyorlar. Maliye Bakanı kendini aklamak için 4 kere af çıkardı.

Seçimden sonra AK Parti oylarını artırarak çıktı. Ama bu yaramadı. AK Parti'ye de yaramadı, Türkiye'ye... Aradan geçen 7 aylık süreçte, ekonomiye yaramadı bu yüzde 47. Başından beri söylediğim o. Türkiye'de ilerleme olmadı.

Türkiye'de ekonomik krize karşı hazırlık yapılmadı. Ekonomik krizle ilgili olarak genel görüşme önergesi vereceğiz. AKP iktidarının yarattığı sorunlar artık gizlenemez hale geldi.

Krizleri aşabiliriz. Kaos çıkmaz. Arkamızda 58 yıllık güçlü bir cumhuriyet var. Kimse sistemin işleyişine engel olmasın.

Haber 7

 

politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-21-2008, 05:54   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Baykal'a göre AKPnin oyu nasıl arttı
sanırım dumanlanmış yine :D
Sanırım iddianamenin hazırlanmasına yardım edecek olmuş ki çok emin konuşuyor.
Seçim öncesinde de kendisinden emindi ne oldu ?
bay deniz baykal ne derse tersi olmuştur hep şimdiye kadar yerel seçimlerde sandığın dibine gömülmen dileği ile...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2008, 11:38   #3
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart Baykal'a göre AKPnin oyu nasıl arttı
Baykal referandum laikliği halka oylatmak demektir derken halkı ne kadar küçümsediğini ve güvenmediğini söylemek istemiş hehalde...bu halk doğruyuda yanlışıda gayet iyi biliyor, bizim yerimize zahmet edip düşünmesin biz kimi istiyorsak özgür irademizle seçip oraya yolluyoruz birliğimize, bütünlüğümüze ait bir tehtit algılarsak seçimlerde tepkimizi vermeyide biliyoruz.AKP uzlaşmadan uzak bir parti derken, görende kendisi çok uzlaşmacı bir partide, ahkam kesiyor.....bu nasıl zihniyet ben anlamadım.....
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2008, 11:48   #4
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart Baykal'a göre AKPnin oyu nasıl arttı
Bu zihniyet "Türkler aptaldır" diyen ile aynı. Yani kendisini orada var eden halkın oylaması ile gelip, halka herşey sorulmasın onlar cahildir! diyen zihniyet. Halka güveni duygu durum bozukluğu sayan bir zihniyet... Çok yaşa Baykal!... iyiki varsın ki yanlış tezahürü, turnusolu oluyorsun bizlere... :D
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2008, 15:10   #5
Kullanıcı Adı
kekillist
Standart Baykal'a göre AKPnin oyu nasıl arttı
:D hehe bu adamı her gun ızlıyorum yaw cok komıkkk
kekillist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi