![]() |
#291 |
![]() Şükür gevezelik yapmiyorum artık en geveze üyede oldukya bu forumda olan hiç bir şeye şaşmam gayri :o
![]() |
|
![]() |
#292 | |
![]() Alıntı:
![]() sende sağol... |
||
![]() |
![]() |
#293 |
![]() bana teşekkür eden arkadaşların hepsine ben teşekkür ederim.
|
|
![]() |
![]() |
#294 |
![]() En iyi en küçük üye: sanırım benim (12)
|
|
![]() |
![]() |
#295 |
![]() En İyi Aktif Üye:
En İyi Yardımsever Üye: En İyi Ciddi Üye:LÜGAT En İyi Şair Üye:NAZENDE En İyi Çok Rastladığınız Üye:HIFZ-I LİSAN En İyi Sevdiğiniz Üye:Hepinizi çoookk seviyorum En İyi Fanatik Üye: En Büyük Beşiktaş başka büyük yok "bendeniz" En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye: En İyi Karizmatik Üye: En İyi Kibar Üye:SÜMEYRA En İyi Komik Üye: En İyi Daimi Üye: En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Ak savaşçı En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye: En İyi Sevilen Üye: En İyi Sevimli Üye:EDİEn İyi Sinirli Üye: En İyi Kültürlü Üye:LÜGAT En İyi Sabırlı Üye: En İyi Sakin Üye: En İyi Bayan Üye: En İyi Erkek Üye: En İyi İmza: En İyi Nick: En İyi Efendi Üye: En Muhalefet üye: En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye: En Çok istekte Bulunan Üye Bence sizler herşeyin en güzelini temsl ediyorsunuz...Şuan aklıma bu kardeşlerim geliyor...Allah razı olsun... |
|
![]() |
![]() |
#296 |
![]() En İyi Sevdiğiniz Üye:feyza,yavuzsultanselim,akkelebek,esra özdemir,hıfzı lisan,saklıkent,alemdar,kapil
Bayonetcim canım bir çok enin de bana yer verdiğin için çok teşekkür ederim yaa utandım valla :-[ :-[ çok çok teşekkürler :-[ |
|
![]() |
![]() |
#297 | |
![]() [b]
Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#298 |
![]() enleri arasında bana yer veren arkadaşlara teşşekkür ediyorum..
|
|
![]() |
![]() |
#299 |
![]() En İyi Ciddi Üye: lügat,necip fazıl,
En İyi Şair Üye: nazende,ayşe berra En İyi Sevdiğiniz Üye: sevilmeye değer herkes En İyi Tatlı Başbelası üye:duyguseli En İyi Paylaşımcı Üye: nusret En İyi Sevilen Üye: duyguseli En İyi Sinirli Üye: evivates En İyi Kültürlü Üye: jonothan 749, lügat ,mavera,yalçın,paropol,necip fazıl , En İyi Bayan Üye: kelebek,hıfz-ı lisan duyguseli,feride,ayşe berra,nazende,dildade,ismihan,anatolia En İyi Erkek Üye: yavuz Niksar,yalçın dolunay başkanımız mavera,tayyibleyiz,türk evladı,aksavaşcı En İyi İmza: ümitli bekleyiş,gölge,kayıtsız En iyi en küçük üye: ogusdeoguz,ümmü seleme,aksavaşcı, |
|
![]() |
#300 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Konuyu Toplam 56 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 56 Misafir) | |
|
|