03-25-2008, 10:22 | #1 |
SAVCILIKTAN 3 GAZETE İÇİN SUÇ DUYURUSU
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, “Ergenekon soruşturması” kapsamında “yayın yasağına uymayarak soruşturmanın gizliliğini ihlal ettikleri” gerekçesiyle Star, Taraf ve Yeni Şafak gazeteleri hakkında ilgili cumhuriyet savcılıklarına suç duyurusunda bulundu.
Ergenekon terör örgütüne ilişkin soruşturmayla ilgili olarak son günlerde basında çıkan haberler, Beşiktaş’taki İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca incelendi. Savcılık, Star, Taraf ve Yeni Şafak gazeteleri hakkında ‘yayın yasağı bulunan soruşturmaya ilişkin yapılan haberlerde yayın yasağına uyulmayarak soruşturmanın gizliliğinin ihlal edildiği’ sonucuna vardı. MİLLİYET
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-25-2008, 16:02 | #2 |
ÖNDEN GİDEN ATLILAR
Star, Taraf ve Yeni Şafak'ı 'önden giden atlılar' olarak nitelendiriyorum. Deşifre ettikleri gerçekler ertesi gün Zaman, Sabah, Vakit, Bugün gibi gazetelerde vurgulanıyor. Tebrik ediyorum bu üç gazeteyi ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum..
Gazeteciliğin nasıl yapılacağını Türkiye'ye gösteriyorlar ve Türkiye'ye çok büyük bir hizmet yapıyorlar. Sosyal Sorumluluk ve Vatanseverlik Budur İşte |
|
03-25-2008, 16:14 | #3 |
Gerçekleri yazanlar, gösterenlerin bu ülkede hep sesleri basılmaya çalışılmıştır..
|
|
03-25-2008, 16:25 | #4 |
Vatandaşı bilgilendirmek suç olmuş,vay bee...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|