AK Gençliğin Buluşma Noktası
Organizasyonlar ve Kampanyalar Organizasyonlarımız ve Kampanyalarımız.

Stil
Seçenekler

Alt 01-26-2008, 00:31   #81
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart SEVGİLİ BAŞBAKANIMIZA İLK GÖRDÜĞÜNÜZDE NE SÖYLERDİNİZ.
Alıntı:
aknesill Nickli Üyeden Alıntı
kendisini ilk gördüğümde ortaokuldaydım..sonra üniversitede gördüm bir kez daha..her gördüğümde hüngür hüngür ağladım..tek bir isteğim vardı o yaşlardan beri..başbakanım (o zaman belediye bşk.dı) düğünüme gelir mi..çok komik belki ama o kadar çok hayal kurdum ki..

sonra abdi ipekçide geçen yıl gençlik şöleninde rezil olmayı falan göze alıp vip kapısının orada resmen pusu kurdum..bir el sallayacaktım sadece..içeride o kadar bağırmışım ki ses kalmamış zaten..ve geldi başbakanım..birden bağırıverdim başbakanııııııııııııııııııımmmm diye iğrenç sesimle:D... döner ben de el sallarım mutlu olurum diye düşünürken birden durdu..ekibi de durdu..bana döndü efendim dedi!!!eyvah ne diyecektim şimdi ben:D söyleyecek bişey bulamadım ve her gece ettiğim duayı söyleyiverdim ""Allahım seni korusun başbakanım"" .....hepimizi inşallah dedi bir omzunu düşürerek yine:D

bir daha karşılaşır mıyız bilmiyorum..

görsem "bir gün evlenirsem düğünüme gelsene nolur" diyebilir miyim bilmiyorum..
ama bilse çok istediğimi gelir biliyorum!!!

nebilerden sonra duası en makbul olanlar devlet başkanlarıdır..ellerini açıp dua etse bana..
İnşaAllah tekrar görmek nasip olur size.Bakarsınız hayaliniz de gerçek olur ;)
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2008, 00:37   #82
Kullanıcı Adı
Yavuz_ErTürk
Alıntı:
kendisini ilk gördüğümde ortaokuldaydım..sonra üniversitede gördüm bir kez daha..her gördüğümde hüngür hüngür ağladım..tek bir isteğim vardı o yaşlardan beri..başbakanım (o zaman belediye bşk.dı) düğünüme gelir mi..çok komik belki ama o kadar çok hayal kurdum ki..

sonra abdi ipekçide geçen yıl gençlik şöleninde rezil olmayı falan göze alıp vip kapısının orada resmen pusu kurdum..bir el sallayacaktım sadece..içeride o kadar bağırmışım ki ses kalmamış zaten..ve geldi başbakanım..birden bağırıverdim başbakanııııııııııııııııııımmmm diye iğrenç sesimle:D... döner ben de el sallarım mutlu olurum diye düşünürken birden durdu..ekibi de durdu..bana döndü efendim dedi!!!eyvah ne diyecektim şimdi ben:D söyleyecek bişey bulamadım ve her gece ettiğim duayı söyleyiverdim ""Allahım seni korusun başbakanım"" .....hepimizi inşallah dedi bir omzunu düşürerek yine:D

nebilerden sonra duası en makbul olanlar devlet başkanlarıdır..ellerini açıp dua etse bana..
satırlarınız biraz daha uzasa gözlerimden yaşlar süzülecekti. Yüce Mevlam inş. bu kez düğününüzde karşılaştırır..
Yavuz_ErTürk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2008, 00:41   #83
Kullanıcı Adı
ahmike
Alıntı:

İnşaAllah nasip olur kardeşim....
Alt 01-26-2008, 17:34   #84
Kullanıcı Adı
ağyar
Alıntı:
mülayim Nickli Üyeden Alıntı
valla ben karşılaşmak istemem çünkü ikimiz için de iyi olmayacağını biliyorum ama büyük üstadın şu şiirini okurdum herhalde

Zulmü Alkışlayamam

Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.
Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!...
-Boğamazsın ki!
-Hiçolmazsa yanımdan kovarım.
Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam;
Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam.
Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale;
Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale!
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
Kanayan bir yara gördümmü yanar ta ciğerim,
Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim!
Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu...
İrticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu?

Bazı arkadaşlar bu güzelim şiiri anlayamadığından dolayı beğenmemiş ve başbakanımıza yakıştıramamıştır ama, başbakanımız bu şiiri 20 ocak pazar günü zannediyorum Antalya gençlik kolları kongresinde büyük bir hatip edası ve muazzam bir coşkuyla okumuş ve kendisine bir kere daha hayran bırakmıştır.
ağyar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-28-2008, 15:55   #85
Kullanıcı Adı
tegizim
Heyecandan bişey söyleyemezdim herhalde.kendisini çok seviyorum.sayın başbakanımızla el bile sıkışmak benim için büyük bir gururdur,
tegizim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-25-2008, 19:40   #86
Kullanıcı Adı
Abrek
BENDE KONYA KARŞILAŞMIŞTIM GENÇLİK KOLARI OLARAK VE ĞÜZEL BİR ORTAM OLMUŞTU VE Bİ KEŞKE Bİ DAHA OLSA
Abrek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-25-2008, 19:44   #87
Kullanıcı Adı
vuslata özlem
artık icraat derim başım
daki örtü sorun olmasın derim daha neler neler derimde çay ısmarlarsa :D
vuslata özlem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2008, 18:27   #88
Kullanıcı Adı
politikaci
valla dilim tutulurdu söyleyeceğim bişi varsada unuturdum :D
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2008, 18:29   #89
Kullanıcı Adı
politikaci
ama yinede derdim yaşım küçük ama politikayla çok ilgileniyorum gelcekte akp li bir milletvekili olmak istiyorum derdim
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2008, 19:10   #90
Kullanıcı Adı
Akmehmet_Akif
BEN MİLLİEĞİTİM BAKANIYLA FOTORAFIM VAR BİZİM OKULA GELMİŞTİ.EYER BAŞKANIMIZI GÖRSEYDİM ALLAH SİZE YARDIM ETSİN DERDİM.O KADAR SAAT GÜNDE 4 SAAT UYKU YA UYUR YA UYUMAZ.
Akmehmet_Akif isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)