07-31-2007, 22:43 | #1 |
İki yabancı transfer edeceğiz
Trabzonspor'da önceki akşam sürpriz bir şekilde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısından transfer kararı çıktı. Zeyyat Kafkas, teknik heyete güvenlerinin sonsuz olduğunu söyledi. Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, teknik heyete güvenlerinin sonsuz olduğunu belirterek, "Takıma iki yabancı takviye yapma kararı aldık." dedi. En geç iki hafta içerisinde iki ya da 3 oyuncuyu kadrolarına katacaklarını ve bunun için çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Kafkas, konuşmasını şöyle sürdürdü: Maalesef bunların 2'si yabancı olacak. Elimizde olsa da toplam takımda 2 yabancı olsa. 1 yerli oyuncu da transfer edebiliriz. Savunmaya arayışımız yok. Bu oyuncuların biri oyun kurucu, biri forvet olacak. Baktığımız zaman bireysel yeteneklerde bir takımda 3-4 oyuncu olması yeterli. Takımdaki genç ve yıldız adayı olan oyunculara sahip çıkmak gerekir. Tüm yıldızları toplayıp başarı gelecek diye garanti yok. Dolayısıyla bizim elimizde bireysel yeteneği olan, gelişme gösterecek olan oyuncular var." Avrupa macerasına erkenden veda eden Trabzonspor'un haksız eleştirelere uğradığını bildiren Kafkas eski yöneticilere veryansın etti. "Şahsi olarak söylüyorum, dışarı çıktığımızda eski yöneticiliğin de nasıl yapıldığını göstereceğiz." diyen Kafkas, bir kez daha camiaya birlik ve istikrar mesajları verdi. Yönetim olarak istikrardan yana tavır aldıklarını ve aralık ayında yapılacak olan kongreye kadar görevlerinin başında olduklarını ifade eden Zeyyat Kafkas, "Trabzonspor 24 yıldır şampiyon olamıyor. 24 yıldır başarısızlıklardan sonra dışarıdan yapılan baskılardan dolayı Trabzonspor anlık kararlar verip hocalar değiştirmişler, yönetimler istifa etmiş. Ama 24 yıldır Trabzonspor şampiyon olamıyor. Biz istikrardan yanayız. Ziya Doğan ve teknik kadromuza bu anlamda güveniyoruz. Bırakın bildiğimizi aralık ayına kadar yapalım." dedi Bu arada Kafkas, Yattara'ya teknik heyetin raporu doğrultusunda lig başlamadan gerekli cezanın verileceğini kaydetti. Öte yandan Bordo-Mavili kulübün 40. yıl kutlamaları bu hafta içerisinde yapılacak. 2 Ağustos'ta başlayacak olan kuruluş etkinlikleri, 4 Ağustos Cumartesi günü Avni Aker'deki kutlamalarla sona erecek. İbrahim Şahin, Trabzon
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-31-2007, 22:43 | #2 |
İki yabancı transfer edeceğiz
bi kör bide sakat 2 adam getirirler.olur biter. her zamanki trabzon
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|