AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-26-2008, 02:37   #1
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Özkök'ten 'çay simit' muhabbeti...
Ergenekon'la bağlantısı olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan, sorgusundan sonra da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan İlhan Selçuk için, ''Ya İlhan Selçuk konuşursa'' diyerek tehditler savuran Hürriyet yazarı Özkök, istediği olmayınca ne yaptı? İşte cevabı:



Kartelin irisi Hürriyet yazarı Ertuğrul özkök, korku üretmekten vazgeçmiyor. Yerli Pravda Cumhuriyet’in Başyazarı İlhan Selçuk’un, Ergenekon terör örgütü ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle gözaltına alınmasından sonra, AK Parti ve Başbakan Erdoğan’a yönelik saldırılarını daha da arttıran ve İlhan Selçuk üzerinden tehditler savuran özkök, “Ya İlhan Selçuk konuşursa” başlığıyla kaleme aldığı 22 Mart Tarihli yazısındaki kehanetler gerçekleşmeyince yeni korkular ve yeni tehditler üretti.

MAYA TUTMAYINCA ‘ÇAY SİMİT’ MUHABBETİ
Bu günkü yazısında “O evde neler gördüm” başlığını kullanan özkök, istediği cümleleri kurmayan, bunun yerine ‘gerginliğin azaltılması’ çağrısı yapan İlhan Selçuk’un evinden Hürriyet’in birinci sayfasında yayınlanan bir kare fotoğrafın tahlilini yaptı. İlhan Selçuk’un evi için, “Tipik bir mütevazı Türk aydını evi.”, “İlhan Selçuk’un evi, ‘çay, simit gazeteciliği’ dönemini koruyor” ifadelerini kullanan özkök, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıktan sonra, “ülkedeki gerginliğin azaltılması” çağrısında bulunan Selçuk’un “öfkesini kontrol etmeyi başarabildiğini” iddia eden özkök, yeni korkularını ve tehditlerini şöyle sıraladı:

BU PANİK NEDEN ÖZKÖK?
(…) Ergenekon davasının gelişmesi, birçok insanda ürperti yaratmaya başladı.
özellikle hükümet yanlısı bazı gazetelerin olayı ele alış biçimi, insanda neredeyse bir ‘McCarthyizm’ dönemi mi açılıyor endişesi yaratıyor. Her gün ilgili ilgisiz herkesin adı ortaya atılıyor. Daha kötüsü bunlar, dava dosyasına giriyor. Her şey birbirine karışıyor. Bu durumun savcının hoşuna gittiğini de sanmıyorum. çünkü bu görüntü, davayı giderek ‘rövanş’ havasına sokuyor.
Oysa bu dava birçok bakımdan çok önemli.”

HERKES ENDİŞELİYMİŞ
“Ben çok umutlu olmasam da, Başbakan’ın İlhan Selçuk’tan gelen bu mesajı düşünmesini arzu ediyorum. Bugün, ister AKP’li olsun, ister karşıtı, fanatik olmayan herkes endişeyle şu soruyu soruyor: ‘Nereye gidiyoruz?..’ Bu korku ikliminden ‘yüzde 60 oy çıkarırız’ hesabı yapanlara şunu hatırlatmak isterim:
Böyle giderse o rüya, hepimiz için ağır bir kâbusa dönüşebilir.”

İLHAN SELÇUK NE DEMELİYDİ?
özkök, 22 Mart tarihli yazısında, gözaltına alınan İlhan Selçuk için şu ifadeleri kullanmıştı: “İlhan Selçuk yarın çıkıp şöyle bir açıklama yapsa: ‘Ben Türk yargısına güveniyorum. Adaletin gözü kapalı, benim göğsüm açık. Elimde, kanunları değiştirecek milletvekili gücüm yok. Sadece bir köşem var. Buyrun beni yargılayın.’ O böyle derse, ki eminim diyecektir, bugün hukuk fakültelerine bile tahammül edemeyenler ne diyecekler?”



(habervaktim)

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-26-2008, 02:43   #2
Kullanıcı Adı
KAmusal mışş
Standart Özkök'ten 'çay simit' muhabbeti...
Güvendiği dağlara kar mı yağmış ne
Saygıdeğer (!) yazar kendi rüyalarının yavaş yavaş kabusa dönüşmesine tahammül edememiş ki tarzını hafiften değiştirmiş ;)

teşekkürler
KAmusal mışş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2008, 06:23   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Özkök'ten 'çay simit' muhabbeti...
Sanırım kafası bidünya,kendisini hapa eroine vermiş olmalı.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2008, 09:33   #4
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart Özkök'ten 'çay simit' muhabbeti...
Hepsi kafayı yicek..
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım