AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 03-22-2008, 22:40   #1
Kullanıcı Adı
KALPGÖZÜ
Standart DTP yi Protesto ediyorum
Arkadaslar Dtp Sayin Öcalan sözünü diyecek cezareti nereden buluyor ??
Bana göre Sayin Öcalan diyen sahis hemen yargilanmali

>DTP'li vekil 'Sayın Öcalan' dedi

BATMAN (CİHAN)
Batman'da Nevruz kutlamalarına katılan DTP Batman Milletvekili Bengi Yıldız, konuşmasına "Sayın Öcalan" diye başladı.

Nevruz dolayısıyla Batman'ın Kültür Mahallesi'ndeki alanı dolduran binlerce kişiye hitaben yaptığı konuşmada, ilginç açıklamalarda bulunan DTP Batman Milletvekili Bengi Yıldız, "Abdullah Öcalan'ın kaldığı İmralı Cezaevi, CTP raporuna göre yaşanılamaz bir yerde, 'Sayın Öcalan' insanca yaşanabilir cezaevine götürülmeli." dedi.

Yaklaşık 2 bin 500 sene önce Yunanistan'ın Atina kentinde halkın meydanlara çıkarak demokrasi ile kendi kendini yönettiğini kaydeden DTP Batman Milletvekili Bengi Yıldız, "Bugün sizlerde Yunanistan'da 2 bin 500 sene önceki gibi demokrasi için meydanlardasınız." dedi.

Halkın demokratik ve özerk Kürdistan istediğini dile getiren Yıldız, halkın 15-20 gün önce Sayın Öcalan'ın tecrit koşullarına ilişkin içinde bulunduğu ortama ilişkin gerçekleri öğrenmek istediğini söyledi. Yıldız ayrıca, CTP raporunun çağdışı, hiçbir insanın yaşayamayacağı psikolojik bir ortamda tutulduğunu dile getirerek, "Halkımız Sayın Öcalan'ın o koşullarda insanca yaşanabileceği bir cezaevine nakledilmesini istiyor. Halkın sesine kulak verin." diye konuştu.

22.03.2008

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-22-2008, 22:41   #2
Kullanıcı Adı
mavera
Bunlar bu siralar Camii duvarina cok pislemeye basladilar ya hayirlisi..
Alt 03-22-2008, 22:42   #3
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Şu ülke bi düzlüğe gelsin ilk temizlencek olan bu çirkefler ama şimdilik ötsünler bakalım...
Alt 03-22-2008, 22:54   #4
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Her dtp linin gönlünde öcalan vardır.Severler o 30.000 kişinin katilini.Büyük çoğunluğu bilerek ,çok az bir kısmı ise bilmeyerek.Sevenlerin çok olanı manyakca az olanı ise aptalca severler.Acaba apo da onları çok seviyormu karşılıklımı bu sevgi acaba.sormak gerekir.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2008, 01:38   #5
Kullanıcı Adı
murat kurt
DTP yi Protesto ediyorum Boşver hiçbirşey etme bir işe yaramıyor...
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2008, 01:59   #6
Kullanıcı Adı
romakudüs
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Bunlar bu siralar Camii duvarina cok pislemeye basladilar ya hayirlisi..
eee ozaman çarpan birileri olur herhalde
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2008, 12:22   #7
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
DTP'liler varya TAM GÖRÜLDÜĞÜ YERDE ÖLDÜRÜLECEK MÜNAFIKLARLARDIR ..Onların nasıl bir hain olduğunu nasıl bir düşman olduğunu tahmin edemezsiniz ! Türk düşmanlarının / Türkiye düşmanlarının projesidir DTP.. Türkiyenin istikrarına/ birliğine / demokrasisine / özgürlükçü cumhuriyete kurşundur DTP ! Kürtleri PKK'ya kazandırma aracıdır DTP ! Kitlesel bir Türk Kürt çatışması çıkmasını isteyenlerin siyasi uzantısı KADROLU PROVAKATÖRLERİDİR DTPLİLER ! Yurt dışındaki terör kamplarında özel siyasi eğitim aldırılıp öyle Türkiyeye gönderilenlerdir DTP'li milletvekilliği(!) yapanlar. O bölge insanını böyle aşırı hainler diye zihnimize kazıyıp bölüp karışıklık çıkartmak için türetildiler onlar ! Bugüne kadar sayısız o partili PKK propagandasından vs tutuklandı, büyük kongreleri bile PKK propagandasına dönüştü ve özerklik istediler unuttunuz mu ? Ne kadar geriye giderseniz gidin bunu görürsünüz bunla karşılaşırsınız ve bu yazdıklarımın doğru olduğunu anlarsınız...
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2008, 19:49   #8
Kullanıcı Adı
Akmehmet_Akif
DTP KONUŞSUN SONRA ZATEN KÜRT KARDEŞLER BUNLARA OY VERMEYECEKLER.ANLAYACAKLAR.DTP NİN KÜRT SAVUNUCUSU OLMADIĞINI.HER KONUŞMALARINDA OYLARI AZLIYOR.
Akmehmet_Akif isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2008, 00:11   #9
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Biz DTP' yi protsto edelim etmesine de, bu konuyu açan ''susmak'' yok ya ''pars'' yok yok '' Kalp Gözü'' nickli arkadaşın niye açtığı da önemli....
Aklı sıra bizi kendi silahımızla vuracak...
Herkes başlayacak, vay adiler, vay şerefsizler vs.vs demeye...
Arkasından bizim gözü kapalı, pardon ''kalp gözü '' atlayacak hemen, ama Başbakan' da demişti...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)