AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 07-13-2007, 03:06   #1
Kullanıcı Adı
Abdullah KAÇ
Standart Okan Bayülgeni PROTESTO EDİYORUM MAİL'i
Arkadaşlar AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Özlem Türköne ile CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Berhan Şimşek, NTV'de Okan Bayülgen'in sunduğu 'Bu Sizi İlgilendiriyor' programının konuklarıydı.

Bürokrat kökenli genç milletvekili adayı Özlem Türköne, 'Kurt siyasetçi' Berhan Şimşek'in hükümete yönelik eleştirileri karşısında sık sık Şimşek'in sözlerine müdahale edince, Okan Bayülgen araya girdi ve sıra ile konuşulmasını önerdi.

Ancak, bu öneri de pek işe yaramayınca Bayülgen, ortamı soğutmak için, 'Yakışıklı bir bey ve güzel bir bayan ile program yapıyorum' şeklinde bir iltifatta bulunduktan sonra, 'Özlem daha siyasette yeni...' şeklinde başlayan cümleyi kurmaya başlamıştı ki, Türköne, rahatsızlığını ifade etmek için Okan Bayülgen'in sözüne girmeye çalıştı. Türköne, bir süre duraklayan Bayülgen'den kendisine ismi ve soyismiyle beraber hitap edilmesini istedi.

Konuğu tarafından 'uyarılmaya' alışık olmayan Okan Bayülgen, sinirlendi ve "Kendi seyircim önünde hiçbir konuğum bana edep dersi veremez. Kimse bana terbiye öğretemez' şeklinde bir tepki ortaya koydu.

Özlem Türköne ise, "Bu toplumda yaşıyoruz. Bizlerde kişilerin ilk adları ile hitap edilebilmesi için belli bir çerçeve, belli bir yakınlaşma, belli bir ortam doğmuş olması gerekir. Belki Amerikalılar böyle hitap ediliyor olabilir. Ama ben ne Amerikalı ne de Meksikalıyım" şeklinde uyarılarına devam edince, Bayülgen reklam arası verdi.

[youtube=425,350]NqSq3kJKVok[/youtube]
Birinci kısım
[youtube=425,350]hvF5744wJfM[/youtube]
İkinci kısım

Okan bayülgen gibi gayri ciddi bir kişinin İstanbul millet vekili adayımızı rahatsız edecek tarzda hitap etmesini kınıyorum.

Okan Bayül geni NTV televizyonuna şikayet etmek için [email protected] adresine şikayet maillerimizi gönderelim.

Okan Bayülgeni KINIYORUM

Arkadaşlar Milletvekili adayımıza destek olmak için lütfen kınama maillerimizi gönderelim.

Abdullah KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-13-2007, 03:29   #2
Kullanıcı Adı
ADIGEM

Özlem Türköne cok hanimefendi bi kisilikmis ben olsam cok farkli seyler olurdu orada peygamber sabri varmis.
ADIGEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2007, 11:52   #3
Kullanıcı Adı
bennur
berhan şimşek bizim okula gelmişti.son derece saygısız biri.tek derdi karşısındaki insanı yıldırmaya çalışmak > okan bayülgene gelince tepkimizi tabiki vericez ama seviyesizlikte sınır tanımıyo maşaallah.EDEB YA HU..
bennur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2007, 12:19   #4
Kullanıcı Adı
merve
özlem hanımda gerçekten peygamber sabrı varmış bravo...

chp milletvekilininde konuya bakış açısı gerçekten aptalca >

birşey doluyorlar dillerine ne kadar uzatabilirlerse >
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2007, 12:26   #5
Kullanıcı Adı
DoLunAY.kadim
OKAN BAYÜLGEN DENİNCE AKLIMA KOMEDİ GELİR.
KENDİSİNİ KALE BİLE ALMIYORUM BU KONULARDA.
Alt 07-13-2007, 13:43   #6
Kullanıcı Adı
_tuba_89
Alıntı:
DoLunAY.kadim Nickli Üyeden Alıntı
OKAN BAYÜLGEN DENİNCE AKLIMA KOMEDİ GELİR.
KENDİSİNİ KALE BİLE ALMIYORUM BU KONULARDA.
katılıyorum !!!

ayrıca milletvekili adayımız cidden çok hanımefendi ve sabırlı biriymiş tebrik ediyorum...Bir de bahaneye bakar mısınız ev sahibi istediği gibi hitap edermiş...o ne demek ya...özlem siyasette yeni...sanki özlem hanım onun arkadaşı...Allahım yaa
_tuba_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2007, 13:53   #7
Kullanıcı Adı
izmir
bayulgen midir nedir onun ne oldugunu çok iyi biliyoruz protestolarımızı gönderelim
izmir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2007, 14:06   #8
Kullanıcı Adı
Serkanix
Arkadaşlaar ben bugün şikayet maili gönderdim NTV ye..Lütfen sizde bu konuya duyarlı olun ve şikayetlerinizi NTV ye gönderin...Lütfen...
Serkanix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2007, 14:17   #9
Kullanıcı Adı
anatolia
hiç profesyonel olmadığının bir kanıtıdr
yuh diyorum başka söze gerek yok
anatolia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2007, 14:58   #10
Kullanıcı Adı
razo
kendini aşşağılamış
razo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)