![]() |
#11 |
![]() tartışmalı pozisyonları bi kenara bırakırsak net gol pozisyonu olarak yine fenerbahçenin üstünlüğü belirgin bir şekilde..
Güntekin onay ı dinledim acaba o taca çıkan top dönüp dolaşıp delgadonun pasıyla beşiktaşın golü olsaydı kimse sesini çıkarırmıydı?.. Pozisyon geçmiş kardeşim savunma yerli yerinde vurdurmasaydınız... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
bir kerede sizin maçlarda olsa böyle şeyler acaba siz tartışmalı pozisyonları bir kenara bırakın ne var canım top dışardan çevrilip gol olduysa ne olmuş kazım topa eliyle vurduysa dermiydiniz ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Arkadaşım o kadroyyla bi cacık olmaz onu baştan söyleyim..
Feneri yenmek te ancak günü kurtarmak olurdu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
![]() Alıntı:
[b] zaten ben beşiktaş çok iyi oynadı bu kadro çok iyi işler başarır demedim farkettiysen.. benim isyan ettiğim nokta; tartışmalı pozisyonları bırakın fener üstündü demeniz.. tartışmalı pozisyonların maçın gidişatını nasıl etkilediğini herkes bilir.. bu durumda onları bir kenara bırakmak çok yanlış olur.. ayrıca benim merak ettiğim nokta sizler brakın tartışmalı pozisyonları diyorsunuz ben size soruyorum lütfen bunu vicdanınızın sesini dinleyerek cevaplayın.. Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() ŞAMPİYON GALATASARAY.... SAMİ YEN FENERE XX LARGE GELİCEK
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Beşiktaşlı arkadaşlar boşuna tartışıyoruz bence. Evet top taca çıkmıştı ve kararın verilmesi gerekirdi yada elle müdahale vardı penaltı olmalıydı ama ne yazıkki karar o anda veriliyor. Ben Fenerbahçeli olamama rağmen maçı Beşiktaş alsa hiç üzülmezdim. Beşiktaşı çok sevdiğimden değil Ertugrul Sağlamı sevdiğimden, saygı duydugumdan ve çabalarının karşılıgını almasını istediğimden... Fakat olmadı üstün oynayan Fenerbahçeydi, pozisyonlara giren Fenerbahçeydi maalesef Beşiktaş galibiyeti haketmedi.
Fenerbahçenin Galatasaray maçında nasıl hezimete uğradığını hep beraber gördük, hem hakemin katkıları hemde Galatasaraylıların maçı alma isteği birleşince 3 puan Galatasaray a gitti. Beşiktaşta dün üstün oynasaydı ve kazansaydı bu onların elindeydi. Ayağınıza gelen fırsatı geri teptiniz... Şimdi hakem şöyleydi bu böyleydi demenin bir mantığı yok... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Selam
Bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçeyi tebrik ediyorum... : ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Hakem konusuna hiç girmeyelim bence de şimdi biz Colin Kazım'ın nasıl olduğu belli olmayan sarı kartına,Baki'nin Kazım'a arkadan yaptığı harekette kırmızı çıkmayayışına bi şey diyor muyuz?
Merve'nin de dediği gibi hakem şöyleydi,böyleydi demenin bir mantığı yok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |