03-30-2008, 13:57 | #1 |
Çanakkele Geçilmez...
Çalışan bir insan parlar ışırken
Aydınlanır her yer nurdan geçilmez Nur istemem dersen yaşlanır erken Ağarır saçların kırdan geçilmez Kimi şeyler vardır hep elzem olur Kıymetini kışın çok kimse bilir Ayağın gömülür saplanır kalır Leken giymez isen kardan geçilmez El işlerken geri koma işini Diş tırnakla çıkar ekmek aşını En ufak menfate bükme başını Nitekim namusdan ardan geçilmez Gerseler çarmıha çektirip çile Eziyet etseler işkence ile Çok şeyden geçilir canından bile İmkansız anadan yardan geçilmez Leventim çekilin üstüne değer Malesef bulunmaz elimde ayar Emin ol hiç tekin değildir bu yer Zenciri koparsan burdan geçilmez Saadete gelelim kopar fırtına Alnının şakına yakarım kına Namludan yan durma fazla yakına Aman değin sakın serden geçilmez Dostum kararlıysan ki karar serbes Az doldur ciğere derin bir nefes Rüya gibi inan yukarlar enfes Gökyüzü dururken yerden geçilmez Elbet iç yakar bu senin iç çekiş Lakin şu dar ara pek ince geçiş İstersen git ara bir başka çıkış Rahat geniş varken dardan geçilmez panturk
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-30-2008, 14:02 | #2 |
Çanakkele Geçilmez...
Bende bir dize eklemek istedim izninizle inşallah; Şehitler Abidesi İçin
[color=black]Gökkubbenin altında yatar, al kan içinde, Ey yolcu, şu toprak için can veren erler. Hakk'ın bu veli kulları taş türbeye girmez, Gufrana bürünmüş, yalınız Fatiha bekler. bu paylaşımınız için hak razı olsun paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz |
|
03-30-2008, 14:06 | #3 |
Çanakkele Geçilmez...
izin ne demek memnun oldum
devamıda gelicek inşallah ;) |
|
03-30-2008, 16:17 | #4 |
Çanakkele Geçilmez...
ŞİİRİN GERCEKTENDE COK GÜZEL OMUŞ
DEVAMINI DİLERİM :-* |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |