![]() |
#1 |
![]() ![]() 250 bin şehide 250 bin hatim Anadolu Gençlik Derneği tarafından Çanakkale Savaşı'nda şehit olan 250 bin asker anısına düzenlenen "250 bin şehide 250 bin hatim" kampanyası, Çanakkale'de yapılan hatim duası ile sona erdi. Çanakkale 18 Mart Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlik, İstanbul Mehteran bölüğünün gösterisi ile başladı. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı etkinlikte mehteran bölüğünün gösterisi büyük ilgi gördü. Bir konuşma yapan Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı İlyas Tongüç, Çanakkale Zaferi'nin önemine değinerek, "Nasıl ki Sarıkamış'ta şehit olan 90 bir Mehmetçiğin o gün yapmış olduğu mücadeleyi Türkiye gündemine taşıyıp bununla gündemde kalmasını sağlamışsak, nasıl ki, İstanbul'un fethini en güzel şekilde manamıza uygun bir halde kutlamışsak bundan sonra da, bundan önce olduğu gibi Çanakkale şehitlerini anma programını yine Anadolu Gençlik, şehit dedelerine yakışır bir şekilde kutlamaya devam edecek" dedi. Etkirlikte yapılan diğer konuşmalardan sonra ise Kur'an-ı Kerim okundu. Dünya Kur'an-ı Kerim Okuma Birincisi Ahmet Ebul Kasımi'nin tilaveti sırasında bazı konuklar gözyaşlarına hakim olamadı. Program, yapılan hatim duası ile sona erdi. kaynak: http://www.haberaktuel.com/250-bin-s...ri-120076.html
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah kabul etsin
|
|
![]() |