AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-30-2008, 23:29   #1
Kullanıcı Adı
kayısıkentli44
Standart 250 bin şehide 250 bin hatim

250 bin şehide 250 bin hatim
Anadolu Gençlik Derneği tarafından Çanakkale Savaşı'nda şehit olan 250 bin asker anısına düzenlenen "250 bin şehide 250 bin hatim" kampanyası, Çanakkale'de yapılan hatim duası ile sona erdi.

Çanakkale 18 Mart Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlik, İstanbul Mehteran bölüğünün gösterisi ile başladı. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı etkinlikte mehteran bölüğünün gösterisi büyük ilgi gördü.

Bir konuşma yapan Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı İlyas Tongüç, Çanakkale Zaferi'nin önemine değinerek, "Nasıl ki Sarıkamış'ta şehit olan 90 bir Mehmetçiğin o gün yapmış olduğu mücadeleyi Türkiye gündemine taşıyıp bununla gündemde kalmasını sağlamışsak, nasıl ki, İstanbul'un fethini en güzel şekilde manamıza uygun bir halde kutlamışsak bundan sonra da, bundan önce olduğu gibi Çanakkale şehitlerini anma programını yine Anadolu Gençlik, şehit dedelerine yakışır bir şekilde kutlamaya devam edecek" dedi.

Etkirlikte yapılan diğer konuşmalardan sonra ise Kur'an-ı Kerim okundu. Dünya Kur'an-ı Kerim Okuma Birincisi Ahmet Ebul Kasımi'nin tilaveti sırasında bazı konuklar gözyaşlarına hakim olamadı. Program, yapılan hatim duası ile sona erdi.

kaynak: http://www.haberaktuel.com/250-bin-s...ri-120076.html

kayısıkentli44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-30-2008, 23:30   #2
Kullanıcı Adı
oturanboğa
Allah kabul etsin
oturanboğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2008, 23:31   #3
Kullanıcı Adı
kayısıkentli44
AMİN....
kayısıkentli44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2008, 00:17   #4
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Allah kabul etsinn
Alt 03-31-2008, 00:18   #5
Kullanıcı Adı
eddie
Allah kabul etsin..
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)