![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Lincoln hakettiği için o tekmeyi yedi, bana küfür etse onu orda öldürürdüm, bence Volkan çok sabırlı davrandı...
neyse daha fazla konusmaya gerek yok, konuda dağıldı zaten!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
hele 6s maçına hiç dönmeyelim.. senin için söylüyorum bak bunu ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() tmm ya boşver takım için akpartili arkadaşlarımın kalbini kırmak istemem nasılolsa sene sonunda herşey görülcek bunun için boşu boşuna parmakları yormaya gerek yok
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() akkparti
haklısın hakem hataları vardı maçta beşiktaş Lehinde çalınması gereken düdük taç ve penaltı.. ama ben sadece beşiktaşın feneri yenmesinin sadece bugünü kurtaracağını düşünüyorum.Yazık,3 büyük takımdan birisi ama oyun olarak diğerleri gibi büyük falan değil ![]() tek büyük takım istanbul Büyük şehir belediye spor adından da öyle anlaşılıyor :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
hakem hatalarını konuşmak bana göre şampiyonluğu konuşmaktan çok daha önemlidir... varsa yoksa gs maçında hakem bize şöyle yaptı diyorsunuz çünkü başınıza gelen başka hadise yok(verilen kırmızı kartların hangisi hatalıydıdı onuda ayrıca tartışmak gerekir!) ama dilerseniz bize özellikle bu sezon yapılan hataları şöyle bir sıralayalım...!!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() İkisi gitti, kaldı bir tane... O da çıtır çerez zaten... :D :D
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Sanırım Fenerbahçe 1 sezonda penaltı kullanmadan şampiyon olmuştu...Federasyonun fenerbahçeye cephe olduğunu biliyor herkes.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|