![]() |
#1 |
![]() Kritik toplantı sona erdi...
31.03.2008 14:29 14 Mart'tan beri Türkiye'nin gündemini meşgul eden konu sonuçlandı. Anayasa Mahkemesi heyeti AKP'nin kapatılması istemiyle açılan davayla ilgili iddianamenin ön incelemesini tamamladı. Mahkeme sözcüsü açıklama yapıyor: ""Kısa bir açıklamamız olacak. bu açıklamamızdan soru almıyoruz. Yorum yapılmamamısını rica ediyorum. Toplantımız sonucunda aldığımız karar: İddianamenin Abdullah Gül dışında kalan bölümünün kabulüne oybirliğiyle, Abdullah Gül yönünden de kabulüne oyçokluğuyla karar verildi" habertürk
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yargı sorunsuz işliyor garip..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bakalım dananın kuyruğu ne zaman kopacak.. ailecek merakla bekliyoruz.. gelişmeleri takip ediyoruz.. hadi hayırlısı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() O iddianame İP binasından çıktı dava açılmadan önce savcının binasının krokisi İP binasından çıktı perinçek bundan dolayı hapise yollandı ama siz hala inanmıyor bu iddianameyi doğru gerçekçi buluyorsanız yazıklar olsun..
AK PARTİ KAPATAMICAKSINIZ mecliste kimse destek vermiyor partime ozaman tek yol referandum halk yine son sözü söylicek anayasa 2 maddesi değişip partimi kapatamıcaksınız.. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Şom ağızlıolmakistemem ama eğer kabul ettiyseler ise büyük ihtimalle kapatacaklardır :'( :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() o kadarına cesaret edebileceklerini sanmıyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |