![]() |
#1 |
![]() TERÖRİSTE DEMOKRASİ, VATANDAŞA HUKUK !!!! Ülkemi tanıyamaz oldum. Mahallenin bakkalına iki tokat atsan iki sene hapisten çıkamazken. Aleni teröristlerle birlikteyim diyenlere demokrasi nutukları atılıyor. İki satır yazı yazıyorsun, bir kelimesinde bir yere dokundu diye bir sürü prosedürle uğraşıyorsun. Bir internet sitesi açıyorsun avukatlık yasasına aykırı diye 2 yıl mahkemelerde sürünüyorsun. Atatürk'ü anlatan 8 bin sayfalık bir site açıyorsun bir provakatör foruma iki kelime yazıyor dünya ayağa kalkıyor. MİT, CIA, Emniyet, Polis, Asker, Savcı, Hakim kısaca tüm dünya başına üşüşüyor ve 21 yıla bir çizgi çekiyor size kolay gelsin diyorsunuz. Bölücü başı 30 bin güvenlik görevlisini şehit ediyor, bağımsız yargı idam kararı veriyor KARAR İNFAZ edilmiyor, besliyoruz. Ama bazı nedenleri var ! Terörist başını idam edersek kahraman olur, bütün dünya başımıza üşüşür ! Hapiste tutarsak örgütüne karşı kullanabiliriz ! İdam edilirse örgüt parçalanır ve kontrol edemeyiz ! Şimdi bunun adı ne ? Teröriste DEMOKRASİ , vatandaşa HUKUK !!!!!!! Sayın Başbakan bile DTP 'yi kapatırsak onları dağa göndeririz diyor. Peki biz vatandaşın dağa çıkma hakkı yok mu ? Biz çıkamazmıyız ? Bu memleketin çocukları aman kapatmayalım dediğiniz siyasi partinin açıkça desteklediği teröristler tarafından şehit ediliyor. Ben şimdi bunu söyledim diye teröriste çalıştırılırken korkulan hukuk, bize cesurca çalıştırılabilir. Bu cümlelerde hukuk ihlal edilmiş olabilir. Halk isyana teşvik edilmiş olabilir. Devletin temeline dinamit konmuş olabilir. Atatürk'e devlet büyüklerine hakaret aşağılama yapılmış olabilir. Bu memeleketin evlatlarına dava açacak binlerce savcı bulunabilir. Teröriste dava açmak için birilerinden izin mi almaları lazım ? Cesaret ederek açarlarsa birileri çıkıp azarlayabilir. İşte benim güzel ülkem... Teröriste DEMOKRASİ, vatandaşa HUKUK... Askerlerin kurtulmalarına sevinemeyen sayın Adalet Bakanımız DTP ile ilgili kapatma davası için de mutlu olmamış... Hiç kimse biz Türk Halkı'nın ne düşündüğünü sormuyor ... Ey Türk Halkı Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı teröristlerle entegre olduğu delillerle ispatlanan DTP adlı siyasi parti hakkında kapatma davası açtı. Bu karar sizi mutlu etti mi ? Bize bu soruyu kimse sormuyor... Bizim mutlu olup olmamamız önemli değil. Nasıl olsa Türk Halkı dağa çıkmaz. Sesini de çıkarmaz. Avrupa ve Amerika'ya ülkesini de şikayet etmez. *** İşte o halktan bir ferdin yolu M. Kemal Atatürk ile tarlada tek öküzüyle çift sürerken kesişir. Atatürk köşten gizlice kaçmış halkını merak etmektedir. Tarladan tek öküzle çift süren köylüyle konuşur. Vergi memurları vergisini ödeyemeyen köylünün iki öküzünden birini vergi borcuna karşılık almıştır. Atatürk köylüyü konuşturur. Devlet çiftçinin üretim aracını elinden almaz neden şikayetçi olmadın der. Köylü; " beyim bu devlete borçtur, borcumu ödeyemedim devlet baba da geldi hakkını aldı. Atatürk bu söz karşısında hayretini gizleyemez ve şu tarihi sözü söyler ... " Ya Rabbi bu millet ne mübarek millet, devlet olarak iki öküzünden birini elinden alıyoruz hala " devlet baba " diyor. Günümüzde aynı kanunlar çiftçinin esnafın üretim aracını yine elinden alıyor. Banka hesaplarındaki üç beş kuruş didik didik ediliyor sesi çıkmıyor. İki öküzünden birini değil dünyadaki tek evladını devlete vatana şehit veriyor yine " devlet baba " diyor. Feda olsun canım ülkeme beni de askere alın diyor. *** Devlet kendi yanında olan halkını cezalandırmamalı, mükafatlandırmalı, teröre bulaşan, teröriste destek verene de gerekli cezayı vermelidir. Teröriste DEMOKRASİ, vatandaşa HUKUK artık bu milleti mutlu etmiyor, küstürüyor. Bunun da bilinmesi gerekir.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|