03-07-2008, 04:07 | #1 |
Herker Abbas Güçlü'yü Demokrat Bilir Değil Mi?
bu sözlerden sonra senin söylediğin tek lafın geçerliliği yok abbas...
sana ortaçağda başarılar... zihniyetine çivi çaktığım... http://www.samanyoluhaber.com/haber-93571.html
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-07-2008, 04:36 | #2 |
yasakçılarla fazla haşır neşir olursan böyle olur abbas.
mason babacıkların cebini eminim iyi dolduruyordur... |
|
03-27-2008, 15:58 | #3 |
Yolcudur abbas, baglasan durmaz...ne diyelim abbascim yolun acik olsun ;)
|
|
04-03-2008, 02:25 | #4 |
yine konuşuyo, işine gelmedi reklam verdi..
|
|
04-03-2008, 02:38 | #5 |
aslı diye birinin yorumu var orda hoşuma gitti: sinek de ufak ama mide bulandırıyor..
sadece abbas güçlünün vızıltısı olsaydı sadece midem bulanırdı.. ama galiba artık kuscam ben..(iğrenç bi yorum oldu takmayın siz beni) |
|
04-03-2008, 02:49 | #6 |
Böyle konuşmaları duyunca sinirden deli oluyorum. > Bunların hepsi aşağılık! Ne demek 1 çuval kömür? Değil 1 torba kömür, kömür madeni verse ne yazar? Bu millet satılık mı? Bu millet sizin gibi aşağılık mı? Kendiniz gibi mi sandınız milleti?
Beğenmiyorsan milleti, çek git bu diyardan. Çünkü bu ülkede egemenlik size değil, kayıtsız şartsız millete ait. Ve bu ülkede daha öncede söylediğim gibi rejimi en fazla tehdit eden sizsiniz. Halkın egemen olduğu mevcut sistemde siz hiçbir zaman başa gelemeyeceksiniz! Halkın cahil olduğu eski devirler, eski saltanatlıklar bitti. Boğazından geçen her lokma bu milletindir abbas güçlü. O hakaret ettiğin 1 çuval kömüre vatanı sattılar dediğin milletin. İşte o lokma haram zıkkım olsun sana > > |
|
04-03-2008, 02:51 | #7 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|