AK Gençliğin Buluşma Noktası
Sağlık Sağlığımızla ilgili bütün paylaşımlar bu bölümümüzde.

Anketimiz: Ak gencler hastaneye sadece acil durumlarda mi gidiyor?
Evet, Hic sevmiyorum. Acil durumlar haricinde kontrollere gitmem. 9 69.23%
Cok Hassas olmasam da dikkat ederim. 1 7.69%
Cok hassasimdir. Mutlaka uzmanina sorarim. 3 23.08%
Katılımcı sayısı: 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 12-26-2007, 17:11   #21
Kullanıcı Adı
AKMURAT
Standart Hastaneye gitmek?
Hastanelere karsi asla bir antipatim yok.Tam tersine en ufak bir sorunda bile doktora giderim.Tip bana ilgi cekici geliyor,ve en ufak bir sorunu bile aninda cozmek mumkunken neden hastenelere antipati duyayim? :D En basit ornegi yuzumdeki ergenlik sivilceleri icin gittim,hala ergenlik cagindayim(17 yasindayim) yuzumde bir tane bile sivilce kalmadi. ;) Saclarimin onlerinde acilmalar oldu,hemen dermatolojiye gittim saclarim duzelmeye basladi.Sol gozumde bir gorunus kusuru vardi,5 yasinda estetik operasyon gecirdim buyuk olcude duzeldi.Fakat milimlik bir hata var diyebilirim.Simdi 2.ye ayni operasyonu dusunuyorum milimlik hatayi duzeltmek icin,dusundukce heyecanlaniyorum bir an evvel gitmek istiyorum :D
Yani acil durumu birakin bunlar icin bile doktora gidiyorsam,acil durumda ortaligi ayaga kaldirirdim
Alt 04-03-2008, 10:39   #22
Kullanıcı Adı
acizane44
Standart Hastaneye gitmek?
Bazı arkadaşlarımız önyargılı davranmışlar kanımca insan içine düşmeden anlayamıyor ne yazıkki yasmin arkadaşımıza katılıyorum işe başlarken en iyisiyle diyorsunuz sonra ,sonrası malum öyle hastalar geliyorki insanı çileden çıkarıyor.Allah tan sabırlıyım şükür ALLAH a rabbim yar ve yardımcımız olsun

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)