|
![]() |
#1 |
![]() Daha kaç tekzip yayınlayacaksın?
Ahmet Hakan hakkında bir şeyler söylemek revaçtadır her zaman. Ertuğrul Özkök, Fehmi Koru ve Engin Ardıç ile birlikte Ahmet Hakan, Türk basının kare asıdır! ve medya takip sitelerinin de bir numaralı malzemesidir. haklarında onlarca yazı yazıldı, tonlarca şey söylendi.. her yazdıkları bütün haber sitelerinde yayınlandı.. Ahmet Hakan dün, Mehmet Şimşek in bir törende yapmur nedeniyle polis memurunun kendisine şemsiye tutması fotoğrafını yayınlamış.. ve "tuh allah belanı versin" dememişse de "bu ne iş?" demişti.. tekzip gecikmedi.. Bakan Şimşek'in cevabı ışık hızıyla aynı köşede yayınlandı... şu şekilde: ""Protokolde sadece benim için şemsiye açılmamıştı... Vali Bey için de, başka bazı yetkililer için de şemsiye açılmıştı... Ama en son kapanan şemsiye, benim için açılan şemsiye olmuş... Ve tam o sırada fotoğraf çekilmiş... Neresinden bakarsanız talihsizlik... Sadece benim için şemsiye açılmış olsaydı, yorumunuzda haklı olurdunuz... Bu beni de çok rahatsız ederdi..." Kendisinin mütevazı bir insan olduğunu söyleyen Bakan Mehmet Şimşek, "Londra’da 7 yıl boyunca işime metroyla gittim... Otobüse bindim... İsteseydim başka türlü bir hayat da yaşayabilirdim... Bakan oldum diye değişmem söz konusu değil... 40 yaşından sonra insanın temel karakteri değişmez... Ben nereden geldiğimi gayet iyi biliyorum... Geçmişimle de uyum içimdeyim" dedi..." .... imdi buradan çıkartılacak iki sonuç var: 1) merkez medyanın arsız itirafperestliği: herkese şemsiye açılmış.. ama hürriyet muhabiri herkesin şemsiyesi birer birer kapanıp sadece en son bakan şimşek'inki kalmış. bu şemsiye kapanmadan hemen önce şipşak çekilmiş bir fotoğraf derhal servis edilmiş. amaç? amaç belli: bunlar kendine müslüman! asıl seçkinci bunlar! gariban polis memuruna şemsiye tutturur bunlar! allah belalarını versin! demek için.. 2) ahmet hakan sazanın irisidir! her şeye atlar.. hemen alevlenir.. hemen posta koyar.. hemen ahkam keser.. ama ertesi gün tekzibi yayınlar! bu kaçıncı! daha kaç kez tekzip yayınlayacak acaba? dur bir dinle, bir araştır be adam.. yok, hemen basacak raconu! ondan sonra da böyle şişecek! pişkin de mübarek.. her şeye rağmen bugün şöyle bitirmiş yazısını: "Ama yine de insan, "Keşke yetkililerimiz şu şemsiye tutturmak adetinden bütünüyle vazgeçseler" diye düşünüyor... Gelin de şimdi çanta taşıttırmayan, şemsiye tutturmayan Erdal İnönü’yü anmayın..." illa bir yerlere selam çakacak! yersiz yurtsuz olmak böyle bir şey galiba! kökler Ahmet Hakan kökler.. kökler çağırır!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|