AK Gençliğin Buluşma Noktası
Fenerbahçe (FB) AK Parti Forum Fenerbahçeliler !

Stil
Seçenekler

Alt 04-03-2008, 14:51   #31
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Standart Chelsea Zaferi Avrupa Basınında!
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
fener şansa galip geldi.
Chelsea'li futbolcuların posizyonu çok fazlaydı,feneri takmıyor olcaklardı ki kendilerini yormadılar maçı kendi evlerine bıraktılar.

fener resmen 9 doğurdu dahada,Chelsea önemli posizyonları değerlendirseydi fener fark yiyebilirdi ama fazla üstelemediler.Bana göre fenerin sonu bjk gibi olcak.bjk de liverpool'u kendi evinde 2-1 yenmişti.Ama ingilterede 8 fark yedi.fenerinde sonu bunun gibi olacağından eminim (inşAllah)...

Chelsea'li futbolcular isteksiz oynadı,her şeyi kendi evlerine bıraktılar.
Şu var ki Chelsea'li futbolcular ve taraftarları 'oha' gözleriyle bakmışlarıdr.Sanki fener şampiyonlar ligi kupasını almış gibi sevinç gösterilerinde bulundu.Rezillik...

Ne garip ben sahada volkan,semih ve bir çocuk dışında Türk oyuncu göremedim.
3 tane Türk.O kadar.
Bir Türk takımı mı oynuyor yoksa 2 yabancı takım mı oynuyor anlayamadım.
Bazı yabancı takımlarda 2 Türk oyuncu bulunuyor,acaba o takımda mı Türk takı mı ?
fazla kıskanmayın bence, dediğim gibi fenerbahçe yensede, yenilsede fenerbahçe futboluyla adından söz ettirmiştir, avrupa, tüm dünya fenerbahçeyi tanıyor, fenerbahçenin kasasına paralar giriyor, galatasaray hala para dilenmeye devam ediyor, okadar borç batağına girdilerki nerdeyse bu takımı kapatmak zorunda kalacaklar. artık seneye 2 amatörde oynarsınız tabiki bu borç fazla açılmazsa, neyseki hükümet yine destek çıkıyor yardım ediyor, hükümette olmazsa yani galatasaray bitmişti.
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2008, 14:53   #32
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Alıntı:
UEFA kupasında Popescu,Hagi,Taffarel,birtane daha vardı.4 yabancı 7 Türk :-*
Jardel süper kupada vardı sadece,süper kupa tek maçlık bir olay.

Neyse,fenerin kadrosu yabancı ağırlıklı bun sizde biliyorsunuz,bu yüzden Türkiyeyi temsil etmediği kesin sadece kendisini temsil etmektedir :-* Vesselam.
Yeter bee yeterr bu kadar pişkinlik olmaz kıskanmayın.. Fenerbahçe Türkiyeyi temsil etmektedir hemde en iyi bir şekilde avrupa kulüplerini dağıtarak ama nedense bizim çirkefler lafdan anlamaz oldular çalışın sizinde olsun..
Alt 04-03-2008, 14:53   #33
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Gurur duydum cidden...
Alt 04-03-2008, 14:54   #34
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
Alıntı:
ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı

şimdi görüyoruz galatasarayı avrupadaki en zayıf takımı bile yenemiyor uefa kupasını aldınız güzel ama eğer siz yabancı düşmanlığı yaparsanız bu düşmanlığı hagiyede yapmış olursunuz, sonuçta o kupayı size kazandıran hagidir, haginin sayesinde olmuştur, süper kupayıda jardelin sayesinde aldınız buda bir yabancı, dediğim kadroya hep türk oyuncularıyla doldurursan hiç bir başarı aslaha gelmez.
Yenip yenememeiz önemli değil,önemli olan bizim için öncelikle Türkiye ligidir.
Avrupada sizin başaramadığınız zaferlere ulaştık,tüm dünya bizi tanıdı,Tüm İslam devletleri haftalarca kutlamalar yaptı sayemizde.Bu bize 100 yıl yeter.

Hagi bir tek kişi,2-3 hatta 4 yabancı futbolcu neyse ama 3 Türk oyunu varsa işkillenirim ben o takımdan :-*
biz fenerbahçelilerde gurur duyduk galatasaray kupayı kaldırırken bizde o anı yaşadık, ama şimdi sizler pişkinlik yapıyorsunuz, sizler bizi desteklemiyorsunuz bu nasıl bir destek yoksa kıskançlıkmıdır bu, ülke puanı için takım ayrımı kıskançlığı bırakılması lazım, türm dünya galatasarayı tanıdı dedin güzel birşey ama şimdi galatasaray o eskisi gibi olamıyacak mahlasef, unutulmaya başlandı bile galatasaray eğer bu futboluyla devam ederse galatasaray artık eskisi gibi olamıyacak ve tanınamıyacak haksızmıyım neyse

saygılar sevgiler güzel arkadaşım
Alt 04-03-2008, 14:56   #35
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Kıskanmak ? Ben anca nefret kusarım fenere,kıskanmam için öncelikle karşımdaki takımın fotbolcularının çoğunun Türk olması lazımdır.
Bizim başarılarımız ortada.
fener hayatında ilk defa avrupada bir başarı elde etti oda bu çeyrk finaldir,bundan önce hiç bir başarı kazanmadı bundan sonrada kazanamıcaktır.
Haa önceden bir başarısı vardı.Oda şampiyonlar liginde 0 puan ve -13 avaraj ile elenen ilk takım unvanı :D
Alt 04-03-2008, 14:56   #36
Kullanıcı Adı
Eşref
Merak ettiğim bir konu var. Fener, PSV'yi yendi, inter'i yendi guruptan çıktı imkansız denilen sevilla'yı yendi. Şimdi Chelsea çıktı daha istanbul'da maçta perişan olur derken yine yendi. İngiltere'de turu alırsa yine şansa eledi denecek. Sonra aynı şeyler Arsenal&Liverpool maçı içinde mi söylenecek? Yoksa Chelsea den sonra bu "tesadüfçüler" pes mi edecek? :o
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2008, 14:59   #37
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
Kıskanmak ? Ben anca nefret kusarım fenere,kıskanmam için öncelikle karşımdaki takımın fotbolcularının çoğunun Türk olması lazımdır.
Bizim başarılarımız ortada.
fener hayatında ilk defa avrupada bir başarı elde etti oda bu çeyrk finaldir,bundan önce hiç bir başarı kazanmadı bundan sonrada kazanamıcaktır.
Haa önceden bir başarısı vardı.Oda şampiyonlar liginde 0 puan ve -13 avaraj ile elenen ilk takım unvanı :D
çok fazla küçümsemeyin fenerbahçeyi yine sonra hangi yüzle burda yorum yapabileceksiniz bakalım, fenerbahçe buralara kadar gelmiştir, galatasaray ise buralara kadar adımını bile atamamıştır, attıysa bile galip gelememiştir.
Alt 04-03-2008, 15:00   #38
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Ya arkadş güldürme beni burda şimdi :D
Galatasaray 2 kez çeyrek final oynamış takımdır :D
Alt 04-03-2008, 15:11   #39
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
Ya arkadş güldürme beni burda şimdi :D
Galatasaray 2 kez çeyrek final oynamış takımdır :D
tabi tabi 2 kez çeyrek oynamış şuan bir kez desene 2 kez diyor. :D
Alt 04-03-2008, 15:18   #40
Kullanıcı Adı
Eşref
Boşver Atmaca. Hüdaverdi açıkça yazmış. "nefret kusarım" diyor. Bunun sözlük anlamı "çok fazla zarar gören veya bir olayı aşırı kıskanan birinin, bir kişi yada durum karşısında karşı tarafın kötülüğünü, mutsuzluğunu istemeye yönelik duyduğu duygu"

Olay budan ibaret. Ne desen ne yazsan boş.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 10 Misafir)