![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Gurur duydum cidden...
|
|
![]() |
![]() |
#34 | ||
![]() Alıntı:
saygılar sevgiler güzel arkadaşım |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Kıskanmak ? Ben anca nefret kusarım fenere,kıskanmam için öncelikle karşımdaki takımın fotbolcularının çoğunun Türk olması lazımdır.
Bizim başarılarımız ortada. fener hayatında ilk defa avrupada bir başarı elde etti oda bu çeyrk finaldir,bundan önce hiç bir başarı kazanmadı bundan sonrada kazanamıcaktır. Haa önceden bir başarısı vardı.Oda şampiyonlar liginde 0 puan ve -13 avaraj ile elenen ilk takım unvanı :D |
|
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Merak ettiğim bir konu var. Fener, PSV'yi yendi, inter'i yendi guruptan çıktı imkansız denilen sevilla'yı yendi. Şimdi Chelsea çıktı daha istanbul'da maçta perişan olur derken yine yendi. İngiltere'de turu alırsa yine şansa eledi denecek. Sonra aynı şeyler Arsenal&Liverpool maçı içinde mi söylenecek? Yoksa Chelsea den sonra bu "tesadüfçüler" pes mi edecek? :o
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Ya arkadş güldürme beni burda şimdi :D
Galatasaray 2 kez çeyrek final oynamış takımdır :D |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() Boşver Atmaca. Hüdaverdi açıkça yazmış. "nefret kusarım" diyor. Bunun sözlük anlamı "çok fazla zarar gören veya bir olayı aşırı kıskanan birinin, bir kişi yada durum karşısında karşı tarafın kötülüğünü, mutsuzluğunu istemeye yönelik duyduğu duygu"
Olay budan ibaret. Ne desen ne yazsan boş. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
|
|