![]() |
#61 |
![]() ilkokula başlayan yeğenlerime anlatıyorum 6s nin sen doğmadan önce bi kupa almışlığı var toplam1-1,5 yıllık bi başarısı sanki tüm avrupa futbol tarihine damga vurmuş gibi halen övüne övüne bitiremediler.
Oysa ki anısına bi anahtarlık bile basamadıkları kupa galibiyetiyle 1 lira ticari gelir elde edemedi ve kurumsallaşmada baya geri kaldı.. Taraftarı da artık takımdan ümit kesmiş olacak ki avrupadaki takımları desteklemeye başladı..Hala kısır bi döngü içerisinde fenerbahçenin ufacık bi başarısı olan çeyrek finali kıskanıp rakiplerinin formalarına cebindeki son parayı verip gecenin bir yarısı karşılama töreni düzenliyorlar.Sırf fenerbahçe başarısız olsun,morallerini bozalım zaten biz bi halta yaramıyoruz temeli attık bina dikemedik..Bari bunlara köstek olalım Şimdi sen böyle zavallı bir takımın taraftarı olmak istermisin? Cevap yok vicdan hürriyetii |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() black damardan girmissin be abi :D :D
|
|
![]() |
![]() |
#63 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() şahsen kendi adıma ben hiç bir zaman böyle bir durumda takımları ayırmadım ayırmam
Kim kazanırsa kazansın benim cebime giren bişey yok ![]() bu yüzden holigan olunacağına centilmen taraftar olmayı yeğlerim 13 ekran tv de gecenin bir yarısı izlemistim finali ve en az bir gs li kadar heyecanlıydık |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
![]() Galatasaray uefa'yı aldı. Fenerlilere göre başarı sadece bir tesadüftü.
Etme bulma dünyası işte... Şimdi Fener Şampiyonlar liginde başarıdan başarıya koşuyor. Chelsealer, Sevillalar, İnterler, PSVler bir bir dize geliyor. Bu sefer de Cimbomlulara göre başarı sadece bir tesadüf... Şimdi düşünüyorumda.. Allah'ım! Şu tesadüfi başarı, ne zaman Beşiktaş'a nasip olacak? :'( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() tesadüfler ne zaman başarı olmuş :D
|
|
![]() |
![]() |
#67 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
![]() Alıntı:
2005-2006 da şampion olduğumuzda Mecediyeköy'de bjk formalı arabalarıyla Gs'yi kutlayan,alkışlayan kişileri görünce hoş görmeye başladım.Avruğa maçlarında bjkyi desteklerim o kadar kötü bakmam :-* |
|||
![]() |
![]() |
#69 |
![]() Kısaca FB nin yakaladığı bu başarı GS in kıskanacağı kadar büyük değil çünkü Gs da bunları yaşadı.
Gs bu başarıyı küçük görmemeli eğer hrsene gs çeyrek final oynuyorsa o zaman buyursun geçsin Fenerbahçenin çeyrek finaliyle dalgasını.. Ee bu ikilemden çıkılmıyor değilmi demek ki yorum yapmaya gerek kalmadı ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
![]() yorumlar bitmez fbye nefret eksilmez hiç bir zaman :-*
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|