![]() |
#1 |
![]() uyuyomusun...??
+şimdiye kadar uymadım ama birasdan şeytana uyacam uyuyon mu? +hayirdir? artik bela geliyorum diyo galiba.. -uyuyon mu? +hayir.. gıçımda çıban çıkmışta, onu havalandiriyom.. -uyuyon mu? +uyuyodum.. -uyuyon mu? +zZzZ -apdullah sana diyorum.. uyumo musun? +zZzZ -yaa apdullah duymuyo musun? +pirrtt -Allah belani versin apdullah -uyuyomusun...?? +yoo..uyumuyorum amuda kalkıyorum -uyuyomusun..?? +yoo ..oturuyorum... -uyuyomusun....?? +cevabını bildiğin soruları neden sorarsın anlamamkii -uyuyomusun...?? +sence? -uyuyomusun +hatta horluyorum. -uyuyomusun +yok gözlerimi dinlendiriyorum. (klasik cevap) -uyuyomusun +hayır çalışıyorum -canım oğlum dersmi çalışıyosun +yok yaa uyumaya çalışıyorum. -uyuyomusun +bi rahat bırakırsan uyuyacam inşAllah. -uyuyomusun. +asıl sen uyuyosun kocan seni aldatıyo ( oh be artıq gider ). -uyuyor musun +.... -uyuyor musun ismail -.... -ya ismail uyuyor musun ses ver +.... -ismail sen beni artık sevmiyorsun +Fikret uyuyo musun? -..................... +Yaa hadi uyan, uyuyamadım canım sıkıldı... Biraz konuşalım... -....zaaarrtttt +Fikret sana ağzınla konuş dedim... .... ..... ...... Evlenmeden önce ne kadar romantiktin halbuki... -.....zooorrtttt uyuyor musun +evet -nasıl konuşuyosun o zaman +uyur konuşurum ben -oha -uyuyor musun +uyumak ya da uyutmamak işte bütün mesele bu - ha ! +git başımdan başlatma belana uyuyor musun? +hayır, sen? - uyuyor musun? +hemen hemen her gün. - uyuyor musun? + dum, buyur? -uyuyomusun? +yok çay demliyom sende istermisin -uyuyormusun +hayır bılaşıkları yıkıyorum -uyuyormusun +sen uyandırmadan önce ewettti ama artık uyumuyorum -uyuyormusun +hayır yenı bı seneryo geldı ona calısıyorum -aa ne guzel konusu ne +uyurgezer bı canının anıları -hadı ya ılgınc e sen uyuyarak nasıl calısıyosun +uyumuyorum dedımya -he taam role calısıyon ee sen hep uyucanmı bole +hayır bırazdan kalkıp kesıp bıcmeye baslıcam -nasıl yanı +du bı bekle gostercem - nere gıdıyon +mutfaga -nıye +bıcaklar ordada ondan +Necmettin uyuyor musun? -Hayır... +Peki...(5 dk snra)Necmettin uyuyor musun? -Uyumuyorum... +Necmoş uyudun mu? -Evet...Tamam...(5 dk snra tekrar) +Uyuyor musun -Uyumuyorum...Uyuyamıyorum...Uyutmuyorlar... +Tamam o zaman ben yatıyorum sana iyi geceler hayatım
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|