![]() |
#1 |
![]() BÖYLE STREESSSS ATTIIIKKKK
![]() ![]() [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=659eHQXpC9I[/youtube]
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() YORGUNLUK , STRES ATMAK İSTEYENLERE BİREBİR TAVSİYE EDERİM EE İNSAN EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI FAZLASIYLA ALINCA BÖYLE BİRŞEY YAPMAYA İHTİYACI OLUYOR SAYGILARIMLA...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() SÜPERRR BİZDE KALABALIĞIZ YAA VİDEODAKİNE BAKMAA BULUŞALIM HARBİDEN BİZ BANDIRMADA BİR GENÇLİK FESTİVALİ DÜZENLEMEYİ PLANLIYORUZ İNŞ. OLURSA GELİRSİNİZ MUTLAKA OK ;) GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLEE...!
DURMAK YOOK YOLA DEVAM HERBERABER :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ALLAH NEŞENİZİ ARTIRSIN.MAŞALLAH
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() sağol zeynep meşur olmak istememiştim fakat olacağız galiba ne yapalım her şey türkiye için
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ak metalci kardeş harbiden tanıştığımıza memnun olduk sizlerle tanışmak isteriz bu sıcaklık daim kalsın
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() sakaryaya geliriz biz çılgınız dedikya
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bu resimlere bakarak düşünüyorum hakikaten emeğimiz boşuna değilmiş sakaryada ak parti gençlik kollarınada teşekür ediyorum umarım bir gün bir yerde buluşuruz neden olmasın, bizim grubumuzda zeynep'in dediği gibi çılgın herkeze selamlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ARKADAŞLAR KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM HERHALKDE BU KONULARLA İLGİLİ YORUMLARINIZ VARDIR YOKSA SADECE BAKIP GEÇEN VE YORUM BİLDİRMEYE ALIŞIK OLMAYAN KİŞİLERMİSİNİZ BİZ BURDA PAYLAŞIMLARIMIZI AMA ALINTI AMA BİZDEN OLANLARINI SİZLERLE PAYLAŞMAK VE KAYNAŞMAK İÇİN YAPIYORUZ BİRAZ KATILIMCI OLALIM LÜTFEN SAYIN FORUM ÜYELERİ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|