04-05-2008, 16:57 | #1 |
SINAV SONRASI MUHABBETLERİ
nasıl geçti yavrum? * yorum yok.. - yuppi! çocuk kamu yönetimini kazanıcak galiba - sınav nasıldı kızım..? * kime göre sınav? zaten hayat başlı başına bi sınav deilmidir.. - bey, çocuk ya felsefeyi kazanıcak yada sıyırdı - nasıl geçti bakalım? * Allahtan ümit kesilmez - tıppımı kazanıcaksın..? * çok iyimsersin.. - sınav nasıl geçti..? * ben size soruyomuyum nasıl geçti, kim geçirdi diye. giren çıkan bana size nooluyo.. - tamam çocuum tamam yavrum geçtiii.. * bak haalaa geçti diyo - nasıl geçti çocum? * çok iyiydi sınav yerimi hemen buldum. sınav salonu fevkaladeydi, sınıftaki kızlar bi içim suydu, gözetmen jenıfır lopez gibiydi..v.s, v.s - sınav nasıldı evladım.. * hangi sınav..? - nasıl geçti sınavın yavrum? * yürrü yavrum yürrü fistanını sürrü - ahanda çocuk keçileri kaçırdı.. * şindide geçtii burdan konyalının birriii - - nasıl geçti evladım? * süperr.. - anlaşıldı, bu senede kaldın dimi.. * evet - sınaw nası geçti annecim? -eh işte fena sayılmaz +kaç net yaparsın yani? -ne bilim anne ben ya yaptım çıktım ztn başım ağrıyo +iyi geçmedi annadım ben.boşa gitti onca emek..hüüeeee - sınaw nası geçti güsel kızım? -çok iyi geçti annecim.hacettepeyi kazanırım büyük ihtimal tıp olmazsa bile beslenme uzmanlığı felam olur +ben sana demedimmi iyi çalış diye bak tıpı kazanamıcan komşunun kızı kesin kazanıcak..resil olcaz millete resiiiillll -hayda! kadına hacettepe dioruz o ne dio - ee nasıl geçti sınav bakalım * kötü.. - bırak şindi * valla - yani kötü geçti diyosun öylemi * kötü diyorum işte daha nediym.. * ulan eşşek sıpası niye adam gibi çalışmadın lan - heeh şöyle yola gel
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-05-2008, 17:02 | #2 |
Argo kelimeler dışında verilen cevaplar güzeldi
|
|
04-05-2008, 17:05 | #3 |
Bunları okuyunca aklıma geçen yılki sınav zamanı geldi..Sınavdan çıkmış abimi bekliyordm kapıda bir aile çocuğunu sorguya çekiyo:
Nasıldı oğlum.. Çok güzel geçti valla.. Sen her sene böyle diyorsun ama.. > |
|
04-05-2008, 17:07 | #4 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|