04-05-2008, 12:59 | #1 |
Chp'li Elekdağ: Deliller Yetersiz!
CHP Parti Meclisi’nin üç hafta sonra yapılacak büyük kurultay öncesindeki son toplantısına, İstanbul Milletvekili Şükrü Elekdağ’ın, AKP hakkında kapatma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’nın iddianamesinin yeterli delillere dayanmadığını söylemesi damgasını vurdu.
CHP basın birimi, Baykal’ın “alerjik bir rahatsızlığı nedeniyle” toplantıya gelemediğini bildirdi. Baykal’ın “uçuk problemi” nedeniyle dudaklarının şiştiği öğrenildi. Daha önce de benzer bir rahatsızlık geçiren Baykal çalışmalarını evinden sürdürdü. Edinilen bilgiye göre, açılışda gündem dışı konular değerlendirilirken söz alan Elekdağ şöyle konuştu: “Bu kurulun mahremiyetine güvenerek, sözlerimin dışarı sızmayacağına inanarak bazı değerlendirmeler yapacağım. Bana göre Başsavcı’nın iddianamesi yeterli delillere dayanmıyor; kanımca iki ana konuda eksiklikler, yetersizlikler bulunuyor. Bu haliyle iddianame AB mevzuatına aykırılıklar da içeriyor.” PM üyelerinin kısa süreli şaşkınlığının ardından, toplantıyı yöneten Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi’nin araya girerek “Yargıya intikal etmiş bir konuda özel bir toplantıda dahi olsa görüşme yapmamız doğru olmaz”
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-05-2008, 22:48 | #2 |
Bu adam linç edilmek mi istiyor :D :D CHPLİLER YER ONU
|
|
04-05-2008, 23:05 | #3 | |
Alıntı:
|
||
04-05-2008, 23:36 | #4 |
EK iddiane mi istiyormuş!
Hürriyet asparagandi habercilik ltd. ye başvurabilir :-X |
|
04-05-2008, 23:38 | #5 |
bu haberi dinlemiştim bende foruma eklemek istedim tam nerden bulurumda eklerim derken açılmıs Allah razı olsun +1
chplilerde farkında işte nasıl büyük bir haksızlık yapıldıgının ama şimdi muhalefet ya illa karşı çıkıcak ya dogruları söylese olmazz tabiii |
|
04-05-2008, 23:52 | #6 |
Bu kurulun mahremiyetine güvenerek, sözlerimin dışarı sızmayacağına inanarak bazı değerlendirmeler yapacağım.
ben bunu biraz reklamımı yapacağım diye algılamışım pardon |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|