![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
ne söyledi :o ben atlamışım :-[ |
||
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Çobanlarımızın hisleride bu yönde zaten, bu asil görevi kendi yapacak demek ki!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Kaseye yetişiyorsa başka bir şey daha yapabilir :-*
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Gençlerin fikirlerini söylememesine mi üzülüyomuş.
Gençler düşünüp de fikirlerini onun gibi söyleyecekse hiiç konuşmasınlar daha iy yani konuşmayalım :D Toparlamaya çalışıyo ya olmaz yani sözleri gayet açık ve net yanlış anlaşılmalara filan neden olacak sözler değil yani. geçmiş ola :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() reklam aralıklarında bakılabilecek bir programı ak parti karşıtı propagandaya dönüştüren dört bayanıda şiddetle kınıyorum,aysun kaya(k)cı sözlerinin arkasında duramamakla,diğerleride kendileri için sarfedilen isnatı inkar etmekle hangi takımdan olduklarını çok net olarak sergilemişlerdir,profesör_çoban muhabbeti fanteziden başka bir şey değildir,bu fanteziyi ciddiye alıp televizyon programında tartışmaya açmak izleyicileri açmazlara götürür,sorar izleyici hangi profesörün oyu daha kutsaldır diye??ders verdiği öğrenciyi kışkırtan onu sokağa döken kirli emellerine alet edenin mi,yoksa öğrencisine ilgili dersi en ideal şekliyle anlatabilenin mi oyu kutsaldır,(hangi doktor)hastasını sömürmek için onu devlet hastanesinden kendi özel hastanesine sevk eden mi?ilaç firmalarıyla dirsek teması kurup paraya para demeyenler mi?yoksa hastasının iyi olabilmesi için kendini paralayanlar mı?(hangi üniversiteli), sapkın ideolojilerin pençesine yakalanmış olan mı??gecenin bir vakti araba kundaklayan mı?yoksa vatanına milletine ailesine katkı sağlamak için azami gayret gösteren mi??(hangi çoban)babasına yardım etmek için sürü güden,güderkende dev filozofların,mütefekkirlerin kitaplarını heceleye heceleye okuyup kavrayan mı,,elindeki kavalıyla nice bestekarlara taş çıkartan mı,,yoksa iki koyun gütmekten aciz sülo gibiler mi??,,(hangi memur)rüşvet alan mı??zimmetine para aktaranlar mı?,sahte evraklarla devleti zarara uğratanlar mı?,yoksa namusuyla izzetiyle şereflice görevini yapanlar mı?(hangi işçi)işverenin malına mülküne göz diken mi?,onu sapkın ideolojisi uğruna öldürten mi?yoksa mesaisi boyunca üretken olan mı?(hangi işveren)çalıştırdığı işçinin hakkını vermeyip sigortasını dahi yatırmayan mı?işçisini bir besleme olarak gören mi?yoksa çalıştırdığı işçiyi memnun edecek imkanları onlar için seferber eden mi??,,(hangi televizyon programcısı),kendi çıkarlarını toplumun çıkarlarına tercih edenler mi?yapmış olduğu programlarla genç nesli kendi benliğinden uzaklaştıranlar mı?yoksa barış manço misali YAZ DOSTUM DİYENLER Mİ?,,,,,(KİMİN OYU DAHA KUTSAL?KİM KİMDEN NE KADAR KUTSAL?)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() toplumun tüm kesimlerinden oy alabilmiş tek parti olan ak partisi, ne idüğü belirsiz ve de neyi amaçladığı belli olmayan bir televizyon programında kendini ifade edebilmek için dakikalarca bekleyen zavallı bir sarışından bihaberdir aslında,onu kaale almışlarsa bunun sebebi onu önemsiyor olmalarından değil görgüsüzlüğün bir tezahürü olarak ne söylediğini bilmeden ak partiye oy vermiş kimseleri rencide edici söz ve kelamda bulunmuş olmasındandır,16.5 milyon oy''un içerisinde kimler vardır acaba hiç araştırmış mıdır?,onu programa çıkarma lütfunda bulunan bir kimse pek ala ak partisine oy vermiş olabilir,bir zamanlar meftun olduğu futbolcu(emre)belki de ak partisine oy vermiştir kimbilir,bu tesbit doğru ise bu sarışın nesne ayak takımı diye nitelendirdiği kişinin ayaklarını yıkamış hatta modern(!)sevişmenin bir sonucu olarak bu kişinin ayaklarını(.......mış)olabilir,,,,,16.5 milyon oy ne demek yavvv,misket mi bu,,say say bitmez,,ak partisine oy verdiğini açık açık belirten öyle kimseler vardır ki,bu sarışın nesneden çok daha tahsilli,kültürlü ve de edeplidir,zaten matematiğin kuralı gereği verilmiş olan oyları sınıf sınıf dağıtsanız yani üniversiteler arasındaki dağılımına,emniyet ve ordu mensupları arasındaki dağılımına,köylü kentli,işçi memur vb,karşımıza çıkacak olan tablo üç aşağı beş yukarı seçim sonuçları ne ise aynı neticeyi verecektir,,(konumuza cuk oturan bir hadiseyi aktarmak isterim,,ankara büyükşehir belediye başkanlığı, muhtarlıktan yardıma muhtaç durumda olduğuna dair yazı getiren kimselere her ay erzak yardımı yapmaktadır,böyle bir yardımdan nasiplenen bir aile tanımaktayım,,sizleri temin ederim ki bu aile yardıma muhtaç bir aile değil idi,o haldeyken yardım almasına karşılık olarak her allahın günü hükümete ve belediye ye küfür etmekteydi,,her halinden ayak takımından olduğu belli olan bu ailenin hak etmediği halde yardım alıyor olmasına ve yardım aldığı kuruma küfretmesine göz yumamazdım ve kendilerini gerekli mercilere dilekçe göndermek suretiyle ihbar ettim,,çok büyük bir ihtimalle yardım almasına son verildi,(çoban odur ki,güdeceği sürüyü alır otlatır ve sağsağlim bir şekilde ahıra sokar,,bu çoban kendisine verilen görevi harfiyyen yerine getirir ve bunun karşılığını sürü sahibinden alır,her çoban bir olmaz elbet,başka bir çoban daha vardır ki evlere şenlik ,teslim aldığı sürüyü saldım çayıra mevlam kayıra mantığıyla güttüğü için zaman zaman kayıplar verir,kınalı kuzuyu kurda kaptırır ve ahıra fire vermiş bir sürüyü sokar,verilen görevi layıkıyla yerine getiremediği için sürü sahibi işine son verir,''SÜRÜ SAHİBİ MİLLETTİR,,SÜRÜ İSTİHDAMDIR,EKONOMİDİR,İŞTİR GÜÇTÜR,ÇOBAN İSE SEVKİ İDAREDİR,,SÜRÜ SAHİBİ BAŞTAKİ ÇOBANI BEĞENMİŞTİR Kİ ONA BİR BEŞ YIL DAHA GÖREV VERMİŞTİR,HEMDE MÜKAFATLANDIRARAK(YÜZDE 34''DEN,,,YÜZDE 47''YE),,DİĞER ÇOBAN ZEVZEKLİĞİ İŞ BELLEDİĞİ İÇİNDİR Kİ YİNE SÜRÜ SAHİBİ TARAFINDAN İŞİNE SON VERİLMİŞTİR,(HATIRLAYIN KOMEDİ DANS ÜÇLÜSÜNÜ YÜZDE 60''LARDAN YÜZDE 16''LARA),
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Kabardey_06 yine tüm donanımınla gelmişsin!
Süper yorum du:Haklısın kimin oyunun daha değerli olduğu bilinemez, aylık 1000 ytl ye şükreden öğretmenler,Vatan bekçiliği yapan askerlerimiz mi? yoksa birkaç dakikalık reklamla(ahlaksız bir reklam hemde) yüz binler alan biri mi? hangisi daha değerli? Ayrıca yorumlarında paragraf koyarsan daha bi zevkli olur yorumların? +1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Az önce rast geldim bu yayına.Heman yanında bir tane fosilleşmiş,takma dişleri ha fırladı ha fırlayacak olan beyaz saçlı nine diyor ki ''80 yıllardan itibaren gençlerin önünü kesiyorlar''.Kast ettiği hükümet.Acaba bu fosil yaşına bakmıyor mu diye merak sardım,kalk o koltuktan gençler otursun.Ha unutmadan,aysun kayacı 80 doğomlu ya ordan bağlantı kurdu.
Diğer yandan bu fosil nine diyor ki: ''madımak otelinin altındaki restauranta hükümet bir çağre bulamadı ama muhsin ertuğrul tiyatrosu yıkılıyorlar,bunu not etmek lazım''.Bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin,bu fosil nine acaba ak parti hükümetinimi karalamakta yoksa ak parti hükümeti madımak otelinin altındaki restauranta çağremi bulammadı ? Yoksa bir önceki hükümetin suçu mu ? Bu restaurantla ne alıp veremedikleri var ? Yanan kişilerin etlerinin ordamı piştiğini düşünüyorlar ? Haa şuda var,aysun kayacı yanlış anlaşıldım diyor,cümlesini bitirince müjde ar ''senle tartıştım benide eleştiriyorlar'' dedi.Müjde ardamı yanlış anlamış o an acaba :D |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|