AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-02-2007, 21:59   #1
Kullanıcı Adı
nk1985
Standart ''SEZER YEMİN TÖRENİNE KATILMIYOR'' ÇOK ÜZÜLDÜM!!!!!!!!
BMM Genel Sekreteri Ali Osman Koca'dan alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Sezer, yemin törenine katılmayacak. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile kuvvet komutanlarının da Yüksek Askeri Şura toplantısı nedeniyle yemin törenine katılmaları beklenmiyor.

Koca, 23. Dönem 1. Yasama Yılının başlaması nedeniyle 4 Ağustos Cumartesi günü geçici TBMM Başkanı Şükrü Elekdağ başkanlığında geçici katip üyeler, milletvekilleri ve Meclis bürokratlarının Atatürk Anıtı'na çelenk koyacağını söyledi. Ali Osman Koca, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından saat 15.00'de Genel Kurulun toplanacağını hatırlattı.

Meclisin, yemin töreninde ziyaretçilere açık olacağını bildiren Koca, ''Dinleyici locası 650 kişilik olduğu için milletvekillerimizden fazla ziyaretçi getirmemelerini istedik. Dikmen kapısı girişindeki ziyaretçi salonuna da bir televizyon yerleştirerek, ziyaretçilerin buradan da yemin törenini izlemelerini sağlayacağız'' diye konuştu.

Ali Osman Koca, yemin ederek kürsüden inen milletvekillerinin yakınlarının locayı boşaltabileceğini, yemin etmeyen milletvekili yakınlarının bunların yerine geçebileceğini, böylece milletvekili yakınlarının hepsinin töreni izleme imkanı sağlanabileceğini kaydetti.

Yemin törenin yapılacağı gün, gerekli tedbirlerin alınacağını bildiren Koca, yemin sırasında kulislere ziyaretçi kabul edilmeyeceğini açıkladı.

Genel Kurul Salonunda, Demokratik Toplum Partisi (DTP) sıralarının da belirlendiğini ve parti adının sıralara yerleştirildiğini anlatan Koca, milletvekillerinin yemini için herhangi bir özel düzenek hazırlanmayacağını söyledi.

Yemin töreninden sonra Meclisi Başkanı seçimi için çalışmalara 5 gün ara verileceğini hatırlatan Koca, 9 Ağustosta Meclis Başkanı seçiminin ilk turunun yapılmasının planlandığını bildirdi.

-YEMİN TÖRENİ-

21. Dönem milletvekillerinin yemin törenine 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel katılırken, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, 22. Dönem milletvekillerinin 14 Kasım 2002 tarihinde gerçekleştirilen yemin törenine katılmamıştı.

Bu törene dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök KKTC ziyareti nedeniyle katılmazken, kuvvet komutanları hazır bulunmuştu.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-02-2007, 23:02   #2
Kullanıcı Adı
kardelen007
umarım yokluğu hissedlmez.... :D :D
kardelen007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2007, 23:05   #3
Kullanıcı Adı
pRoff
O görüntüye dayanamaz
pRoff isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2007, 23:05   #4
Kullanıcı Adı
Nizamül-Mülk
halkdan bi haber insan için farketmez böyle şeyler..

hor görmemek lazım
Nizamül-Mülk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2007, 00:01   #5
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Ankarada sular kesiliyor ondandır hahaha :D :D
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2007, 11:23   #6
Kullanıcı Adı
romakudüs
yemin ve sezer ha hahahaha
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2007, 15:18   #7
Kullanıcı Adı
nuh
Katılması milli birlik ve beraberlik açısından iyi olurdu! Karar kendisinindir saygı duymak lazım sayın cumhurbaşkanına!
Alt 08-03-2007, 15:26   #8
Kullanıcı Adı
EnSaR
kendini laik sanan bir insana yakışır mı katılmak? :D
EnSaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2007, 15:45   #9
Kullanıcı Adı
sedef
Alıntı:
nuh Nickli Üyeden Alıntı
Katılması milli birlik ve beraberlik açısından iyi olurdu! Karar kendisinindir saygı duymak lazım sayın cumhurbaşkanına!
katılıyorum turşu suratına meraklı değili ama ülkenin en üs düzey devlet adamı birlik mesajları vermezse normal vatandaş ne düşünecek
iyce milletin gözünden düştü...
sedef isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2007, 15:47   #10
Kullanıcı Adı
serap_
o etse ne olur etmese ne olur;)
serap_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)