04-10-2008, 22:40 | #1 |
fark atcaz diyenler....galatasaray-cafecrown yarı finaldeeee!!!
ULEB Cup Final 8 çeyrek final maçında G.Saray Cafe Crown, Beşiktaş Cola Turka'yı yendi.
ULEB Cup Final 8 çeyrek final maçında G.Saray Cafe Crown, Beşiktaş Cola Turka'yı, Cüneyt Erden'in son saniye 3'lüğüyle maçtan 61-60 galip ayrılarak yarı finale yükseldi. Torino'da oynanan derbi maçın bitimine 45 saniye kala maçta ilk kez öne geçen siyah-beyazlılar, bitime 6 saniye kala gelen Cüneyt Erden'in üç sayılık basketinden sonra son hücumu iyi değerlendiremedi ve ULEB Cup'a veda etti. Maça hızlı başlayan G.Saray Cafe Crown ilk periyodu 19-11, maçın ilk devresini ise 35-24 önde tamamladı. 3. periyotta da üstünlüğünü sürdüren sarı-kırmızılılar 3. periyodun sonunda 49-42 öndeydi. Son çeyrekte iyi savunma yapan ve rakibini top kayıplarına zorlayan Beşiktaş Cola Turka sürekli farkı kapattı ve maçın bitimine 45 saniye kala maçta ilk kez (60-58) önce geçti. Herkes maçın bu skorla biteceğini düşünürken sahneye Cüneyt Erden çıktı ve bitime 6 saniye kala attığı basketle takımını 61-60 öne geçirdi. Beşiktaş Cola Turka son hücumda Apodaka ile bu süreyi iyi değerlendiremeyince yenilmekten kurtulamadı ve turnuvaya veda etti.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-10-2008, 22:57 | #2 |
maçı izleyemedim yatak döşek yatıyodum hastayım az önce uyandım zaten :D
Çook sevindim bu duruma artık basketbolda da yumruğumuzu vuruyoruz |
|
04-10-2008, 22:58 | #3 |
murat hocaaaaammmm seni çok seviyorumm....Allah razı olsun bu adamdan yaaa başımızdan eksik etmesin
|
|
04-10-2008, 23:11 | #4 |
Açık ara farkla önce götürdüğümüz maçı son saniye basketiyle kazandık > .son dakikaları heyecandan
izleyemedim .... : Helal olsun aslanlara ......... :-* |
|
04-11-2008, 01:16 | #5 | |
Alıntı:
|
||
04-11-2008, 01:18 | #6 |
Yenceğimizi biliyordum.Hayırlı olsun :-*
|
|
04-11-2008, 01:40 | #7 |
Tebrik ediyorum Aslanlarımızı .... ;) |
|
04-12-2008, 00:57 | #8 |
Bu arada Gs sitesi yeni halalmış daha yeni fark etim bakmanızı öneririm :-*
|
|
04-12-2008, 01:02 | #9 | ||
Alıntı:
|
|||
04-12-2008, 01:03 | #10 |
Tebrikler gs güzel bir macti cok zevk aldim iki takimin orada olmasi ayri bir güzellikti ama sondaki cüneydin 3 lügüde maci ceviren 3 lük oldu ;)
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|