![]() |
#1 |
![]() "Türkiye'yi AKP'den ben kurtarırım"
CHP'de başkan adayı Umut Oran, Baykal yönetimine yüklenmeye devam ediyor Kurultayda CHP Genel Başkan adayı olmak için çalışmalar yürüten TOBB Konfeksiyon ve Hazır Giyim Meclisi Başkanı Umut Oran, “Ben kimsenin adamı değilim, yeni bir anlayışı getiriyorum. CHP’nin iktidar olması, Türkiye’nin AKP’den kurtulması için bu işe soyunuyorum” dedi. CHP Ankara Milletvekili Eşref Erdem, partinin eski Genel Başkanı Altan Öymen ve eski Genel Sekreter Tarhan Erdem’in de desteğini arkasına alan Oran, önceki akşam gazetecilerle buluştu. Prof. Fuat Keyman’la birlikte soruları yanıtlayan Oran, “Ben halkın adamıyım. Delegenin sağduyusuna güveniyorum. Seçimin sonucu ne olursa olsun, var olacağım. Her şeyden önce de CHP’lilere güveniyorum” diye konuştu. Oran şunları söyledi: “Partinin oylarının yüzde 30-40’lara son derece rahatlıkla esnetilebileceğini görüyorum. CHP’ye oy verenlerde genel başkanlık seçimi yapılsa, parti yönetimi yüzde 20’yi geçemez. Güneydoğu sorununun çözümü için bölgeye gitmek gerekir. Bizim partimiz altı senede bir defa Diyarbakır’a gitti. Halının altına süpürmekle olmuyor. 24 yıldır süpürüyoruz, geldiğimiz nokta bu.” ‘Program yazılmalı’ CHP programının yeniden yazılması ve tüzüğünün değiştirilmesi gerektiğini kaydeden Oran, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir sosyal demokrat partiye birçok açıdan yakışmayan bir tüzüğümüz var. CHP’nin bütün planı, kurultaylar, delegelerin seçilmesi.”
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bunlarda partice hayaller paşinde chp nin yeni adı
CUMHURİYET HAYALLER PARTİSİ :D :D :D :D :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
CUMHURİYET HAYALLER PEŞİNDE PARTİSİ ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yazık...Daha çok gençmiş üzüldüm şimdi...
(: |
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() kurtarır.. bi kere kurtarmıştı hakkı ödenmez :D :D :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Allah aşkına Türkiyenin her yerinden oy almış bir partiye kafa tutuyorlar,çok komik duruma düşüyorlar ama rezil olmaya alışmışlar.
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() siz önce kendinizi kurtarın :D :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |