![]() |
#271 | ||
![]() Alıntı:
![]() Allah razı olsun . Bende sizin enlerinizde olmaktan gurur duydum cidden . Selametle. |
|||
![]() |
![]() |
#272 |
![]() Ha_lee,,Hasretim,Duyguseli ve Black_metal teşekkür ediyorum..saolun =)
|
|
![]() |
![]() |
#273 |
![]() 23 sayfanın 20 si teşekkür :D
![]() |
|
![]() |
![]() |
#274 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
#275 |
![]() simdiye kadar buraya yazmadım çunku sayfalar doluyo ben sevmiyom oyle
![]() |
|
![]() |
![]() |
#276 |
![]() En İyi Aktif Üye:..DolunAy_Kadim..
En İyi Yardımsever Üye: KaraEsref,..::HUZUR::.. En İyi Ciddi Üye:Abdullah KAÇ En İyi Şair Üye:Ben En İyi Çok Rastladığınız Üye: çilik,politikacı, En İyi Sevdiğiniz Üye: DolunAy_Kadim,çilik,saklıkent,karaesref,ibrahim44, dadas2534,..::HUZUR::.., En İyi Fanatik Üye:Necip Fazıl,ümmü_seleme En İyi Tatlı Başbelası üye:DolunAy_Kadim En İyi Geveze Üye:ENGİNEER, En İyi Karizmatik Üye:kimseyi görmedimki En İyi Kibar Üye:eddie En İyi Komik Üye:Hüdaverdi En İyi Daimi Üye:Duyguseli En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Hüdaverdi En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye: RDönmezs En İyi Sevilen Üye:kim acabaaa En İyi Sevimli Üye:Eddie,gül_34 En İyi Sinirli Üye:ozgun_genc(maçlardaa) En İyi Kültürlü Üye:.DolunAy_Kadim..,mavera En İyi Sabırlı Üye:DolunAy_Kadim En İyi Sakin Üye:sesli34, En İyi Bayan Üye:Gülsün,saklı kent,çilik,fatma,Ümmü_seleme, nihal.1990 En İyi Erkek Üye:DolunAy_Kadim..,mavera,Huzur,hüdaverdi,Necip Fazıl,karaeşref,ibrahim44 En İyi İmza:acizane44 En İyi Nick:,..::HUZUR::.. En İyi Efendi Üye:hıfz-ı lisan En Muhalefet üye:Parabol,hipermuhafazakar_sağlıkçı En Bilimsel üye:AKmetalci, En Tekrarcı üye:YavuzSultanSelim, En iyi en küçük üye:çilik,politikacı En Çok istekte Bulunan Üye:akkparti, |
|
![]() |
#277 |
![]() duygu teşekkürler...
![]() tekrar teşekkür.... |
|
![]() |
![]() |
#278 |
![]() acizane44 benim komik olduğumu söyleyen ilk üyesin +1 benden sana :-*
|
|