|
![]() |
#1 |
![]() En İyi Aktif Üye: Dolunay.Kadim, Mavera, Kamusallmışş, Özgün Genç, Angelep, Tayyipleyiz, Yalçın, Benide Kapatın, Duyguseli, Lügat...
En İyi Yardımsever Üye:Dolunay.Kadim, Ümitli Bekleyiş, Ayşe Berra, Duyguseli... En İyi Ciddi Üye: Lügat... En İyi Fanatik Üye: Rdönmezs, Oğuzdesouza, Ümmü-seleme, Aksa34... En İyi Geveze Üye: Yerine göre Hüdaverdi... :-X En İyi Kibar Üye: Ümitli Bekleyiş... En İyi Komik Üye: Aksa-34 En İyi Daimi Üye: Mavera, Aksa-34, Lügat, Necip Fazıl... En İyi Paylaşımcı Üye: Benide Kapatın, Ak-Kelebek... En İyi Sevimli Üye: Politikacı... En İyi Sinirli Üye: Alemdar... En İyi Kültürlü Üye: Tayyipleyiz, Yalçın, Mavera, Lügat, Necip Fazıl.. En İyi Sabırlı Üye: Dolunay.Kadim... En İyi Bayan Üye: Politikacı, Eddie, Kamusalmışş, Nihal1990 Maviinsan(Bayan diye biliyorum..) En İyi Erkek Üye: Rdönmezs, Oğuzdesouza, Özgüngenç, Tayyipleyiz, Yalçın... En Muhalefet üye: Mavera... En Tekrarcı üye: Hüdaverdi... En iyi en küçük üye: Kesinlikle Politikacı... En Çok istekte Bulunan Üye: ..... En sevilen kız-erkek üyeler bölümüne eski üyelerin birçoğunu yazmadım, her ay aynı şeyleri yazmaya gerek yok. Kimi sevip, kimi sevmediğimiz az çok biliniyordur artık... ;) İlerleyen günlerde güncellenecektir... ;)
![]() |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 22 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 22 Misafir) | |
|
|