04-14-2008, 19:19 | #1 |
Delle Alpi'de onur savaşı
İtalya Ligi Serie A'nın iki devi Milan ve Juventus, Juventus'un sahasında karşı karşıya geldi. Kıran kıran geçen maç, adına yakışır şekilde gol düellosuna sahne oldu.
İtalya Ligi Serie A'nın 33. haftasında Milonu'nun köklü kulübü AC Milan ile, ezeli rakibi Juventus, Torino'da kozlarını paylaştı. Maçın başında, Juventus'un kaptanı Alessandro Del Piero, klasına yakışır enfes bir vuruşla skoru 1-0'a getiren golü kaydetti. Golden 2 dakika sonraysa, bir başka emektar İtalyan golcü Filippo Inzaghi, eski takımına attığı golle durumu 1-1 yaptı. Gilardino, Ronaldo ve genç yıldız Pato'ya rağmen kendisine ilk 11'de yer bulmakta fazla zorlanmayan tecrübeli isim, 31'de bir kez daha sahneye çıktı: 1-2. Maç böyle noktalanacak derken Juventus, David Trezeguet'in ''tartışmalı'' golüyle eşitliği sağladı. Delle Alpi'deki gol düellosunun ilk yarısı böylece 2-2 sona ermiş oldu. İkinci yarıda tempo hiç düşmedi. Bu anlardan birinde, 67. dakikada Milan'ın defans oyuncusu Bonera kırmızı kartla oyundan atıldı. Juventus, 10 kişi kalan Milan karşısında 81. dakikaya kadar bekledi. Bir dönem Bayern Munich'te de görev yapan Boşnak orta saha oyuncusu Hasan Salihamidzic maçın 3-2 Juventus lehine bittiğini ilan eden golü Milan ağlarına bıraktı. Maçın gollerine ulaşmak için: http://www.habervakitim.com/videovak...ilan_juve_1404 (habervaktim)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-14-2008, 19:21 | #2 |
Delle Alpi'de onur savaşı
Milan' ın attığı 2. golü dikkatle izlemenizi tavsiye ederim. Bu kadar mı organize gol atılır...
İtalyan spikerin maç anlatımına da bayıldım... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|