AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-14-2008, 17:53   #1
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Aysun Kayacı'ya tokat gibi cevap
Aysun Kayacı baltayı taşa vurdu. O çobanlardan bir tanesi, mankeni mahpuç edecek bir yarışmaya katılıyor.

‘Çobanın oyuyla benimki neden bir’ diyen Kayacı’ya, yazları tarlada çalışan öğrenciden tokat gibi cevap. Bursalı Mehmet, ABD’deki bilim yarışmasının Matematik dalında birincilik için yarışacak.

Orhaneli Bursa’nın ekonomik anlamda en geri kalmış ilçelerinden biri... Mehmet Yılmaz da, bu ilçenin yazın tarlada ailesine yardım eden, akrabalarının kahvehanesinde çalışıp harçlığını çıkarmaya çalışan gençlerinden.

MATEMATİK ÖĞRETMENİ KEFŞETTİ

Ancak aynı zamanda Mehmet matematik konusunda bir cevher. Matematik öğretmeni Osman Avcıoğlu, bu cevheri fark etti ve onun projesini TÜBİTAK yarışmasına soktu.

TÜRKİYE'Yİ BİLİM YARIŞMASINDA TEMSİL EDECEK

Bu yarışmada birinci olan Mehmet ABD Atlanta’daki ‘Dünya Bilimsel Proje Yarışması’nda matematik dalında birincilik için yarışacak.

Yarışmanın kendisi için büyük fırsat olduğunu belirten Mehmet, ‘Üniversite eğitimimi ABD’de alma fırsatı yakalayabilirim. Makine mühendisi olmak veya nano teknoloji konusunda eğitim almak istiyorum. Fakat yurt dışında eğitim de alsam, meslek hayatım Türkiye’de olacaktır’ diyor.

Haber Kaynağı: AA

Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-14-2008, 18:03   #2
Kullanıcı Adı
nihal.1990
gerçekten Aysun Kayacıya kapak niteliğinde bir cevap...

o beğenmediği çoban Dünya Bilimsel Proje Yarışması’nda birincilik için yarışacak..helal olsun gerçekten...böyle kendini bilmezlere en iyi cevap bu olur zatenn
Alt 04-14-2008, 18:22   #3
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Bir yarışma yapsınlar çobanlarla Aysun kayacı arasında..Birinci gelirse bende adam değilim.. ;) Atatürk'ün doğum tarihini bile bilemeyen Atatürkçü manken(!).. :P gereksiz insan..Kimseye faydası yok bunun..Bir kaç sapığın göz zevkine hitap ediyor o kadar.. ;)
Alt 04-14-2008, 18:24   #4
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Bir yarışma yapsınlar çobanlarla Aysun kayacı arasında..Birinci gelirse bende adam değilim.. ;) Atatürk'ün doğum tarihini bile bilemeyen Atatürkçü manken(!).. :P gereksiz insan..Kimseye faydası yok bunun..Bir kaç sapığın göz zevkine hitap ediyor o kadar.. ;)
Aysun Kayacı' yı birkaç yarışma programında seyrettim. Eğer programda danışıklı dövüş olmadı ise eğer, genel kültür seviyesi yüksek bir insan...
Alt 04-14-2008, 18:25   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
MaşAllah altın gibi çocuk,çocuğun adını aysun kayacıyla anılması bile yanlış :-*
Mehmet Yılmaz benim :-X
Alt 04-14-2008, 18:28   #6
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Aysun Kayacı' yı birkaç yarışma programında seyrettim. Eğer programda danışıklı dövüş olmadı ise eğer, genel kültür seviyesi yüksek bir insan...
Onun genel kültürü batsın ne kültürü ya..Magazinsel sosyal şeylerde üstüne yok..tarih sor bilmez..Atatürk'ün doğum tarihini bilmediği örneği en büyük örnek buna..Matematik sor,Osmanlı tarihi de,dinden bahset,felsefeden bahset anlamaz..Konuşmaya gerek yok her şey ortada..Atatürk'ün doğum tarihini bilmeyenden Atatürkçü olunuyorsa eğer daha ben ne diyebilirm..Genel kültür demek her şey demek..Her konuda bilgi bilmek demek..Bunun bildikleri çevresi ve içinde bulunduğu konum gereği az çok herkesin bilebileceği türden..Her şeyi bildiğini sanan ama bir halt bilmeyen gereksiz bir şahsiyet bence..Son sözleriyle dahada gereksiz olduğunu kanıtladı.. ;)
Alt 04-14-2008, 18:30   #7
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Aptal sarışın > cukk diye oturmuştu bu cevap sana azını açamıyasın daha >
Alt 04-14-2008, 18:30   #8
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
MaşAllah altın gibi çocuk,çocuğun adını aysun kayacıyla anılması bile yanlış :-*
Ağzına sağlık işte altın gibi çocuk gereksiz bir şahsiyetle kıyaslanması çok büyük bir hata..İkisinin oyun bir mi..? ikisi aynı kulvarlarda yarışamazlar..O sarı kafanın seviyesi yetmez buna..
Alt 04-14-2008, 18:31   #9
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Onun genel kültürü batsın ne kültürü ya..Magazinsel sosyal şeylerde üstüne yok..tarih sor bilmez..Atatürk'ün doğum tarihini bilmediği örneği en büyük örnek buna..Matematik sor,Osmanlı tarihi de,dinden bahset,felsefeden bahset anlamaz..Konuşmaya gerek yok her şey ortada..Atatürk'ün doğum tarihini bilmeyenden Atatürkçü olunuyorsa eğer daha ben ne diyebilirm..Genel kültür demek her şey demek..Her konuda bilgi bilmek demek..Bunun bildikleri çevresi ve içinde bulunduğu konum gereği az çok herkesin bilebileceği türden..Her şeyi bildiğini sanan ama bir halt bilmeyen gereksiz bir şahsiyet bence..Son sözleriyle dahada gereksiz olduğunu kanıtladı.. ;)
Tamam kızma ya... :-X
Alt 04-14-2008, 18:43   #10
Kullanıcı Adı
Nagihan
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
:-* Kesnlikle...İkisinin de seviyesi ortada..
Bu arada Mehmet yılmaz benim hemşehri cıktı.. :-X ;)
Nagihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)