![]() |
#351 |
![]() En İyi Aktif Üye:dildade.Akkelebek.
En İyi Yardımsever Üye:engineer En İyi Ciddi Üye:necip fazıl En İyi Şair Üye: Kamusalmış En İyi Çok Rastladığınız Üye:Hüdaverdi Engineer Mavera En İyi Sevdiğiniz Üye:Akmetalci Hüdaverdi Engineer Mavera Bayonet ve farkettimciler En İyi Fanatik Üye:Hüdaverdi En İyi Tatlı Başbelası üye:Henüz Karşılaşmadım En İyi Geveze Üye:Çeşitli fikirler var ama duyguseli bir numarada ![]() En İyi Karizmatik Üye:Akmetalci En İyi Kibar Üye:KadimBaskan En İyi Komik Üye:Hüdaverdi ve Kamusalmış En İyi Daimi Üye:Dildade Selahattin Akkelebek Nazende En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Ümmüseleme En İyi Yavaş Paylaşım Üye:bilmiyorum En İyi Paylaşımcı Üye:dildade selahattin ay En İyi Sevilen Üye:Herkes seviliyor En İyi Sevimli Üye:henüz bilmiyorum En İyi Sinirli Üye:Ben Nusret ve Mavera En İyi Kültürlü Üye:Kültürsüzün ne işi var burda En İyi Sabırlı Üye:DolunayKadim Baskan(kimse bana bu kadar dayanamadı) En İyi Sakin Üye:Abdullah Kaç En İyi Bayan Üye:dildade En İyi Erkek Üye:Akmetalci benim gözümde bi başkadır En İyi İmza:Herkesin ki bi anlamlı ama Hüdaverdininkiler bi güzel En İyi Nick: Benide Kapatın bu aralar moda zaten En İyi Efendi Üye:Necip Fazıl En Muhalefet üye:AK Tunahan bana acaip muhalefet ediyordu bi zamanlar son zamanlarda pek görüsemiyoz.. En Bilimsel üye:Kamusalmış özgüngenc Rdönmezs (vistayı hala halledecek bakalım bekliyoruz..) En Tekrarcı üye:bu konuda rivayetlere bakmak lazım En iyi en küçük üye:politikacı En Çok istekte Bulunan Üye :bilmem |
|
![]() |
![]() |
#352 | |
![]() Alıntı:
İşte objektif bakış açısı. İnadına gevezeye, komiğe yazanlar ders alsın işte böyle güzide listelerden... ;) |
||
![]() |
![]() |
#353 |
![]() Abim Allah razı olsun bende seni çok severim biliyosun yani helal valla...Sitede senin gibi adam az yani...
|
|
![]() |
#354 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
#355 |
![]() ya hudaverdi ben sana okdr güzel şey yazdım + vermedinn :D :D :D
|
|