![]() |
#401 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#402 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#403 |
![]() Ümitli Bekleyiş, Parabol ben teşekkür ederim.
|
|
![]() |
#404 |
![]() Özellikle 3 kişinin enlerinde çok şaşırdım nedense. Ama hepinize teşekkür ederim. Sesli-34, Ahmet Abim(Mavera), Akpartiselçuklu, efser, nusret teşekkür ederim.. |
|
![]() |
![]() |
#405 |
![]() Hıfz-ı Lisan, Alemdar ve Lügat ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım...
|
|
![]() |
#406 |
![]() Efser,Alemdar ve Lügat bey bana enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkür ederim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
#407 |
![]() mavera,
ak parti selçuklu efser nusret kardeşlerim enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkür ederim. onur duydum |
|
![]() |
![]() |
#408 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#409 |
![]() En İyi Aktif Üye: nusret,ozgun_genc,RDönmezs,duyguseli,mavera,parabo l,benide_kapatın
En İyi Yardımsever Üye: herkes :-* En İyi Ciddi Üye: Necip Fazıl,mavera,LüGaT,AKtunaHAN En İyi Şair Üye: Nazende,Ayşe_Berra,Necip Fazıl En İyi Çok Rastladığınız Üye: nusret,ozgun_genc,RRönmezs,duyguseli,mavera,kamusa l mışş,duyguseli,YavuzSultanSelim,akparti_selcuklu, dildade,parabol En İyi Sevdiğiniz Üye: ayrım yok herkes :-* En İyi Fanatik Üye: politikaci,eddie,Ümmü_seleme,Ak Kelebek,duyguseli,ozgun_genc,RDönmezs,nusret,oguzd esouza En İyi Tatlı Başbelası üye:_Yeniden_,Kamusal mışş,kayıtsız (melekler :D ) En İyi Geveze Üye: RDönmez,ozgun_genc,oguzdesouza,Black_MeTaL,jonatha n749 En İyi Karizmatik Üye: TÜRK EVLADI,YavuzSultanSelim En İyi Kibar Üye: dildade,sumeyra,ümitli_bekleyis,merve,Enfal,neşe,l al85,parabol En İyi Komik Üye: eddie,acizane44,benide_kapatın,oturanboğa,AKtunaHA N En İyi Daimi Üye: Ümmü_seleme,Nazende,Ak_Kelebek,kayısıkentli44,dild ade,ha_lee,fatih_44, En İyi Hızlı Paylaşım Üye: ümitli_bekleyis,nusret En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye: faruk_09,ümitli_bekleyis,benide_kapatın,nusret En İyi Sevilen Üye: herkes En İyi Sevimli Üye: lal85 En İyi Sinirli Üye: ozgun_genc,mavera,oguzdesouza,RDönmez, LüGaT En İyi Kültürlü Üye: TÜRK EVLADI En İyi Sabırlı Üye: jonathan749 ![]() En İyi Sakin Üye: _Yeniden_,Kamusaş mışş,neşe,lal85,Enfal,parabol,Nazende,dildade,sume yra,ümitli_bekleyis,merve,nihal.1990,TÜRK EVLADI,YavuzSultanSelim,AccesS En İyi Bayan Üye: hepsi En İyi Erkek Üye: hepsi En İyi İmza: eddie,Mcht_Ln,YavuzSultanSelim,politikaci,duygusel i,Gölge En İyi Nick: YavuzSultanSelim,TÜRK EVLADI,benide_kapatın En İyi Efendi Üye: Ak Kelebek,faruk_09 (bknz:En İyi Sakin Üye) En Muhalefet üye: En Bilimsel üye: yalçın,tayyipleyiz En Tekrarcı üye: ozgun_genc,RDönmezs,oguzdesouza En iyi en küçük üye: akmehmet En Çok istekte Bulunan Üye: ________duyguseli____________ |_____+1+1+1+1+1+1+___|___||*__ |______________________|___||""|""___, |______________________|___||""|""|___|| "([ (@)''(@)"""""""' ""(|*(@)(@)********(@) ilk defa yaptım unuttuğum varsa afola :-* |
|
![]() |
#410 |
![]() Teşekkür ettim Hüdaverdi. ;)
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 65 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 65 Misafir) | |
|
|