AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-16-2008, 08:38   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Her Camide Bir Genelkurmay Ajanı
Korgeneral Çetin Doğan imzası ve Genelkurmay Başkanı'nın emriyle 80 bin camiye ajan gönderildi. Halen yürürlükte olan emrin içeriğinde ne var? Neler yapıldı?


Batı Çalışma Grubu'nun, 28 Şubat sürecinde, 80 bin cami ve cemaatini fişlediği de ortaya çıktı. "Gizli" bir emirle camilere 'personel' gönderilerek, imamlar, cemaat ve hutbeler hakkında rapor istendiği belirlendi. 28 Şubat 1997 tarihli Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısında oluşturulan Batı Çalışma Grubu'nun (BÇG) arşivlerinde yer alan bir belge Türkiye genelindeki bütün camilerde verilen vaaz ve hutbelerin takip altına alındığını ortaya koydu.

Dönemin Genelkurmay Başkanlığı Harekat Daire Başkanı Korgeneral Çetin Doğan imzası ve Genelkurmay Başkanı'nın emriyle tüm kuvvet komutanlıklarına gönderilen yazıya göre, camilerde verilen cuma hutbeleriyle bayram namazı hutbeleri takip altına alınarak cami cemaati hakkında da rapor tutulması isteniyor.

EMİR HÂLÂ YÜRÜRLÜKTE

3 maddelik emre göre "özellikle Cuma ve bayram namazları başta olmak üzere gayri muayyen zamanlarda verilen hutbe ve vaazların personel görevlendirilmek suretiyle takibi ve tespit edilen hususların yer ve zaman belirtilerek rapor edilmesi" talep ediliyor, bu hususun bizzat ilgili garnizon komutanı tarafından yapılması talimatı veriliyor. "Gizli' ibareli emre göre görevlendirilecek personelin hassasiyetle seçimi ve sivil makamların konudan haberdar edilmemesi konusunda uyarılar da yapılıyor. Uzmanlar Diyanet İşleri Başkanlığı verilerine göre yaklaşık 80 bin cami olduğuna dikkat çekerek, "O dönemin hassasiyeti göz önüne alındığında bütün camilerin, imamların ve cemaatin de takip altına alındığı, bunların da sivil makamlardan gizli olarak yapıldığı ortaya çıkıyor. Ama asıl sorun bu emrin hala uygulanıp uygulanmadığı. Çünkü emrin yürürlükten kalkması için gerekli genelgenin yayınlanmadığı biliniyor" açıklamısında bulundu.

İŞTE TARTIŞMALI EMiR

Laiklik aleyhtarı faaliyetler;

1- Muhtelif kaynaklardan, camilerimizde laiklik aleyhtarı vaazlar verildiği, bu vaazların içeriğinde suç teşkil eden ibareler olduğu, hutbe ve vaazların verilmesinde Diyanet İşleri Başkanlığı'nca yayınlanan dokümana uyulmadığı öğrenilmiştir.

2- Garnizon Komutanlıklarınca, özellikle cuma ve bayram namazları olmak üzere gayri muayyen zamanlarda verilen hutbe ve vaazların personel görevlendirilmek suretiyle takibinin, tespit edilen hususların yer ve zaman belirtilerek rapor edilmesinin laiklik aleyhtarı tutum ve davranışları önlemeye yönelik çalışmalar için faydalı olacağı değerlendirilmektedir.

3- Konunun hassasiyeti dikkate alınarak görevlendirilecek personelin seçimi ve görev icrasının, garnizon komutanlıklarınca bizzat takip ve kontrol edilmesi, daha ast makamlar ile sivil makamlar arasında yazışma yapılmaması uygun mütaala edilmektedir.


tevhidhaber
/
Kaynak: Bugün

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-16-2008, 11:53   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Her Camide Bir Genelkurmay Ajanı
Aman İsmail Ağa camii'den yakalanmasın ajanlar :D
Trajikomik bir durum.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2008, 12:05   #3
Kullanıcı Adı
rikopasa
Standart Her Camide Bir Genelkurmay Ajanı
Din hassas bir konu ve liderleri çok akıllı , çok yapıcı , hoşgörülü ve vizyonu geniş insanlar olmalı.
Hangi camiide hangi imam var ve bunlar nerelerden mezun olmuşlar gibi bir bilgi varmı elinizde arkadaşlar ?

Bazı imamların yanlış , kışkırtıcı ve provakasyona yönelik söylemleri olduğu bir gerçek.
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2008, 12:10   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Her Camide Bir Genelkurmay Ajanı
Örnek alabilir miyim merak ettim ?
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2008, 12:12   #5
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Standart Her Camide Bir Genelkurmay Ajanı
''Çalışan kadın aldatır''Yobazlığın kralı çalışan mı kişiliksiz kadın mı alldatır?


Kimse genelkuramay,TSK dinsizdir DEMESİN Kİ ŞUNUDA BİLİN TÜM TSK uçaklarında en yukarda Kur'an-ı Kerim vardır.

Saygılarımla
Kemalist59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2008, 12:53   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Her Camide Bir Genelkurmay Ajanı
Vaazında ‘çalışan kadın aldatır’ demediği ispatlanmasına rağmen Fatih Sultan Mehmet Camii İmamı Hasan Hakyemez’e yönelik linç kampanyasını sürdüren kartel medyası Büyükçekmece Müftülüğü tarafından da yalanlandı.

‘HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR’
Kartel basınının yalanları ve Fatih Sultan Mehmet Camii İmamı Hasan Hakyemez’in görevden alındığı yönündeki iddiaları öğrenmek üzere görüştüğümüz Büyükçekmece Müftüsü Fahri Sağlık, yerel bir gazetenin çarpıtarak verdiği haberin Türkiye gündemine taşınmasının yanlışlığına işaret etti. Fatih Sultan Mehmet Camii İmamı Hasan Hakyemez’i linç etmek isteyen kartel medyasında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Sağlık, iddia edildiği gibi, Cami Yaptırma Derneği’nden kendilerine herhangi bir şikayet gelmediğini de ifade etti.

İMAM ÖYLE BİR ŞEY DEMEMİŞ
habervaktim’in konu ile ilgili sorularını cevaplayan Sağlık, “Hasan Hakyemez’in vaazında ‘çalışan kadın aldatır’ diye bir cümle yok” dedi. Sağlık, yerel bir gazetenin iddialarından yola çıkarak çarpıttığı manşetin Türkiye gündemine taşındığını ve bazı basın kuruluşlarının da gerçeği yansıtmayan ifadelerle olayı büyüttüğünü kaydetti.

‘GÖREVDEN ALINMA YOK’
İmam Hasan Hakyemez’in görevden alınmasının söz konusu olmadığını da belirten Sağlık, “Hasan Hakyemez, hakkında açılan soruşturma nedeniyle soruşturma tamamlanıncaya kadar Müftülük Daire Hizmetleri’nde görevlendirilmiştir. Görevden alınması diye bir şey söz konusu değildir” dedi.


Kaynak: itibarhaber


----

Boyalı basının çarpık haberine denk gelmişsin sanırım.Sakın ola ki imamın 'kıvırdığını' düşünüp günaha girmeyesin.
Özellikle bir imama,veya herangibi birisine iftirada da bulunmayasın.Hakaret etmemlisin.Öğrenemden hareket etmemelisin.Yalan yanlış bir haberi öne sürerek bir imamı aşağılacak kelime sarf etmen,genelkurmayın ajanlarını haklı çıkarmak için böyle anlamsız bir şey öne sürmen kusura bakma cahilce bir durum.

Diğer konuda da şırıngalı sapıktan bahsettin.O sapığı her nedense o sapığı ağızınızda sakız ettiniz.
Birisi çıkar 'akp yüzünden',diğeri çıkar 'şeriat yüzünden' der der debelenir.Herifin kafadan kontak olduğu,zevk için yaptığı,sadece mini etekli kızlara değil kot pantolonu giyen hanımlara ve erkeklerede saldıırda bulunduğu ortaya çıktı görüntüleriyle birlikte.

Atarken isabetli atın :-*
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2008, 14:17   #7
Kullanıcı Adı
rikopasa
Standart Her Camide Bir Genelkurmay Ajanı
http://www.youtube.com/watch?v=YySmvW1ANTE

"camiye gelmeyen adamı nasıl biliriz" diyor , musalla taşında o soruya bilmiyorum diyeceğiz , yani adamı cami dışında nasıl tanıdığımız önemli değil.

http://www.youtube.com/watch?v=4nUxE...eature=related

hollywood da yok böylesi

http://www.youtube.com/watch?v=Kcvbx...eature=related

kuş kalkıyormuş


Yani Allah aşkına bunlar hoca olacak adammı , bunlar insanları yönlendirecek adamlarmı ?
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2008, 14:38   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Her Camide Bir Genelkurmay Ajanı
İmamın yaptıklarından hoşnuk değil isen gerekli yerlere şikayet edersin olur biter.

İlk videoda ne anladın ben bilmem.Cami'ye gidersin,cemaat ile namazını kılarsın.
Musalla taşına konduğun vakit cami cemaati tanımadığı kişi için 'iyi biliriz' diye yalan söyleyebilir mi ?
Yakınları,akrabaları ayrı konu.Cemaat açısından bilgi vermiş hoca.Gayret doğru.
Laiklik aleyhtarı faaliyetlerle alakası nedir ?

2. videodaki hocamı,imam mı bilinmez.Her cübbeli sarıklı kişiye imam diyip imamları kötülemek imamlara hakaret olmaz mı ? Yaptığı terbiyesizlik,ayıp.
Laiklik aleyhtarı faaliyetlerle alakası nedir ?


3. videoda 'kuş'diyince aklının nereye gittiğini kestirmek zor değil.Senin aklına o geliyorsa bu senin terbiyesizliğin değil midir arkadaş ? Bu terbiyesizliğine karşın hocayı eleştirmeye kalmışsın.'Kıç' kelimesi hariç hocanın hangi söyledikleri suç acaba ? Sen acaba hiç Cemaat ile namaz kıldın mı ? Birisinin öksürüğünden dahi rahatsız oldun mu ?
Hocanın anlattıkları sana komik hatta saçma dahi gelebilir,hoca uslubu hariç verdiği bilgilerin gereksiz olduğunu söylücek müdavim yoktur eminim sitede.
Laiklik aleyhtarı faaliyetlerle alakası nedir ?
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2008, 14:51   #9
Kullanıcı Adı
rikopasa
Standart Her Camide Bir Genelkurmay Ajanı
Laiklik alehtarı söylemler değil yanlış bilgilendirmeler açısından yolladım o linkleri ...

Alıntı:
videoda 'kuş'diyince aklının nereye gittiğini kestirmek zor değil.Senin aklına o geliyorsa bu senin terbiyesizliğin değil midir arkadaş ?
videoyu tekrar izle , "aha benim kuş ötüyo" deyince hocanın nasıl gülümsediğini , nasıl algıladığı çok belli değilmi. Kolaylık olsun diye sana dakika saniye veriyorum tekrar izle 01:58 sen 01:50 den itibaren iyice dinle ve izle bakalım. Ben değil hoca o manaya çekmiş ...


Alıntı:
2. videodaki hocamı,imam mı bilinmez.Her cübbeli sarıklı kişiye imam diyip imamları kötülemek imamlara hakaret olmaz mı ? Yaptığı terbiyesizlik,ayıp.
Böyle insanlara inanan cahil insanlarımız var , etkileniyorlar.


Alıntı:
Yakınları,akrabaları ayrı konu.Cemaat açısından bilgi vermiş hoca.
Hee tabii insanın cenazesine akrabaları yakınları değilde cemaat katılır ya ...



rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2008, 15:12   #10
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Her Camide Bir Genelkurmay Ajanı
Yanlış bilgilendirme söz konusu değil.

Alıntı:
videoyu tekrar izle , "aha benim kuş ötüyo" deyince hocanın nasıl gülümsediğini , nasıl algıladığı çok belli değilmi. Kolaylık olsun diye sana dakika saniye veriyorum tekrar izle 01:58 sen 01:50 den itibaren iyice dinle ve izle bakalım. Ben değil hoca o manaya çekmiş ...
Tekrar ediyorum,'kuş ötüyor' diyince senin aklın bacak arasına gidiyorsa bu senin terbiyesizliğin.Videoyu bir kez daha izle.En başında bir horoz sesi gelmekte.Hoca 'benim kuşum ötüyor' derken kendi telefonundaki horoz sesinden söz ediyor.Hocanın o manaya çektiği yok,senin algın o yönde malesef.



Alıntı:
Böyle insanlara inanan cahil insanlarımız var , etkileniyorlar.
O insanı kim görse show yaptığını söyler.Kendisi cemaatin içinde oturuyor farkındaysanız.İmam değil kendisi.




Alıntı:
Hee tabii insanın cenazesine akrabaları yakınları değilde cemaat katılır ya ...
Seladan sonra cemaat Allah rızası için,bir Sübhaneke için cenaze namazına katılır.Sanırım hiç cenaze namazına gitmemişsin.Bir git,göz at,hoca cemaat açısından bilgi vermiştir.Aile toplantısı yok orada,cemaat oluşumu var farkındaysan,hocada cemaat için bilgi vermiştir.


Vesselam.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi