AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 04-12-2008, 19:29   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart 4-2'nin Rövanşı Olsun
2003-2004'ün Rövanşı

Bordo-Mavili takım, 2003-2004’de Fenerbahçe ile çekişirken 33. haftada Galatasaray’a, A.Aker’de 4-2 yenilince yarışa veda etmişti. Bugünkü maç onun rövanşı olacak

Trabzonspor, tarihi başarılarla dolu olduğu kadar İstanbul’un 3 büyük kulübünü sahada eze eze yenmesiyle de Anadolu efsanesi haline gelmişti. Bordo-Mavililer son yıllarda ise şampiyonluklara özlem duyarken, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi takımlara karşı üstünlük kuramaması nedeniyle de taraftarını çok üzdü. Hele bu sezon oynadığı 4 büyük maçı da kaybetti. Fenerbahçe’ye 3-2, Beşiktaş’a 3-2 ve 3-0, Galatasaray’a da 1-0’la boyun eğdi. Ama bu devran böyle gidecek değil ya... Bordo-Mavililerin ligde iddiası yok, zirve için savaşmıyor ama onurunu korumanın mücadelesini veriyor. Prestijini kurtarmaya çabalıyor. Büyüklüğünü bir kez daha göstermek istiyor. Kaybolan bir sezona büyük bir anı bırakmanın zamanı gelmedi mi?.. Taraftar bir kez olsun gurur duymayı hak etmiyor mu?

Bizi Şampiyonluktan Ettiler

İşte fırsat... Ve rakip Galatasaray... Şampiyonluk adaylarından. Tam da bir derse ihtiyacı var. Hiçbir Trabzonlu 2003-2004 sezonunun 33’ncü haftasındaki 4-2’lik yenilgiyi unutamaz... Tüm Galatasaraylılar, “Trabzonspor’u şampiyon görmek istiyoruz” derken, ligin bitimine bir hafta kala H.Avni Aker’de Bordo-Mavilileri 4-2 mağlup ederek, yarışın dışına itmişti. Ve ne büyük acılar yaşamıştık. Türkiye’deki Aristokrasinin takımı olarak bilinen ve mağrur rolü oynayan Cim-Bom’a tam bir ders verme zamanı geldi. Hem onur mücadelesinin kazanılması, hem de Galatasaray’ın da, bizim 2003-2004’de yaşadığımız acıları anlaması gerekiyor. Ve bu akşam da Trabzonspor prestijini kurtarırken, Galatasaray şampiyonluk yarışına havlu atmanın acısını yaşamalı! Tüm Trabzonsporlular 90 dakika sonunda işte o fotoğrafı çekmek istiyor.

(gunebakis)

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-12-2008, 19:32   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Çok zor :-*
Bildiğim kadarıyla trabzonlular fblileri hiç sevmez,stadta çıkan kavgalar ortada.Hatta bir ara baya bir kavga çıkmıştı,maç baya durmuştu.Belkide gelmiş geçmiş en büyük kavgadır o.Bu yüzden tslilerin fbnin şampiyon olmasını istemez :-*
Alt 04-19-2008, 23:14   #3
Kullanıcı Adı
trabzonlu_maniax
4-2 nin rövanşı olmadı ama 34 üncü hafta inş o acıyı fenere çektiricez
trabzonlu_maniax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2008, 23:17   #4
Kullanıcı Adı
Enfal
Ooo sen bayağı fanatiksin . O ne imza ya. "ant istanbul" dan kastın and mı
Enfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2008, 23:29   #5
Kullanıcı Adı
trabzonlu_maniax
Alıntı:
Enfal Nickli Üyeden Alıntı
Ooo sen vayağı fanatiksin . O ne imza ya. "ant istanbul" dan kastın and mı
evt fanatiğim ist de maç kaçırmam deplasman az buçuk olduğunca

Antİstanbul dan kastımız biz Trabzonlular kendi memleketimiz takımımızı tutarız diğer memleketliler nie bu antileri tutuyor ondan Antİstanbul kardeş herkes kendi memleketinin değerini bilsin kendi memleketini sevsin kendi memleketinin takımını tutsun sen memleketinin takımını tutmazsan o takımından da bi başarı bekleme zaten ;)
Alt 04-19-2008, 23:33   #6
Kullanıcı Adı
Enfal
Güzel dedin arkadaşım. Ama ben takım tutmuyorum. Trabzonlu biri olarak da başta Trabzonspor olmak üzere bütün Anadolu takımlarını destekliyorum.(Ben mesajımı düzelttim.Haberin olsun. )
Alt 04-19-2008, 23:37   #7
Kullanıcı Adı
trabzonlu_maniax
Alıntı:
Güzel dedin arkadaşım. Ama ben takım tutmuyorum. Trabzonlu biri olarak da başta Trabzonspor olmak üzere bütün Anadolu takımlarını destekliyorum.(Ben mesajımı düzelttim.Haberin olsun. )
bi Trabzonlu olarak Trabzonu tutmanı dilerim
Alt 04-19-2008, 23:38   #8
Kullanıcı Adı
Enfal
Takım tutmak bana göre değil be arkadaşım
Alt 04-19-2008, 23:45   #9
Kullanıcı Adı
trabzonlu_maniax
Alıntı:
Takım tutmak bana göre değil be arkadaşım
eyy sen bilirsin teklif var ısrar yok

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)