AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-20-2008, 15:28   #11
Kullanıcı Adı
Bostancı
Standart Fethullah Gülen - Papa buluşması ...
Fetullah Güleni beğenmeye bilirim ama şu işe çok kızarım, bizim çağdaş geçinenleri Aydın doğan gibi ülkede iç savaş çıkarmak isteyen yahudi uzantılı adamların tonla parası olması ne ilginçtir hiç ilgilendirmiyor bu paraları nasıl elde ettiği umurlarında değil..
Ama ne zaman bir Dindarda bir cemaat liderinde biraz fazla para olsun ortalığı velveleye verirler yok efendim müridlerinden para topluyorlarmış ,yok efendim devletin içinde ki bazı adamlarla iliş ki içindeymişlerde ordan para alıyorlarmış yok efendim karanlık ilişkileri varmış atarlarda,atarlar.
Fetullah Gülen'de zengin olabilir,Başka bir cemaat lideride zengin olabilir ne yani hep sosyetiklermi zengin olacak..?? Dindar insanlar zengin olamaz mı bu ülkede..??
Bostancı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi