![]() |
#1 |
![]() Deplasman fatihi Beşiktaş Turkcell Süper Lig’de deplasmanda Çaykur Rizespor’u 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş, bu sezon deplasmanlarda daha başarılı bir grafik çizdi. Siyah-beyazlılar, bu sezon evinden çok deplasmanda puan toplarken, Galatasaray ile birlikte deplasmanların en başarılı takımı oldu. 2007-08 sezonunda ligde 16 kez deplasman maçına çıkan Beşiktaş, toplam 34 puan toplarken, evindeki 15 karşılaşmada ise 30 puan elde etti. Deplasmanlarda 11 kez sahadan galibiyetle ayrılan Beşiktaş, evinde ise 9 kez galip gelebildi. "Kara kartallar", deplasmanlarda 1 beraberlik, 4 de yenilgi alırken, 23 gol atıp, kalesinde 17 gol gördü. Deplasmanda, Galatasaray, Fenerbahçe, Kayserispor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilen Beşiktaş, Ankaraspor ile de golsüz berabere kaldı. 16 DEPLASMAN MAÇININ 10'U 2-1 BİTTİ Beşiktaş'ın deplasmanda oynadığı 16 lig maçının 10'u, 2-1'lik sonuçla tamamlandı. Deplasmanda Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a aynı sonuçla 2-1 yenilen siyah-beyazlılar, Kasımpaşa, Vestel Manisaspor, Konyaspor, Denizlispor, Gençlerbirliği, Sivasspor ve son olarak Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti. DEPLASMANDAKİ SON 5 MAÇ SONUCU 2-1 Beşiktaş'ın deplasmanlarda yaptığı son 5 Turkcell Süper Lig karşılaşması da 2-1'lik skorlarla sona erdi. Siyah-beyazlıların, deplasmanlardaki son 5 maçı olan Denizlispor, Gençlerbirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Sivasspor ve Çaykur Rizespor karşılaşmaları 2-1'lik skorlarla sona erdi
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() gs yi neden küçük yazıyorsunn.? >
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
alışkanlık olmuş istersen büyükde yazarız benim küçük yazmamla gs'nin küçüleceğini tahmin etmemiştim! ayrıca bizde olaylar şampiyonluklarla anlam kazanmaz ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() tamam ebn gs nin küçüklüğü anlamına getirmedim ölesine dedim zaten...hem bi yazıyla gs nin küçük olacağınıda hiç sanmıyorum.....sana katılmıyorum başarılar sonunda şampiyonluklarla süslenir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
zaten bende bir yazıyla gs ye birşey olmaz dedim ama böyle küçük şeyleri sorun etmene şaşırdım açıkçası!! Alıntı:
buda senin düşüncen bize göre şampiyonluktan önce gelen birçok şey vardır. herşey şampiyonlukla anlam kazanmaz. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bu sene olmazsa seneye o da olmazsa öbür seneye
şampiyon olmak isteriz olamazsak da bununla gurur duyarız |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |