AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 04-21-2008, 16:18   #1
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart Deplasmanın En Başarılı Takımları BEŞİKTAŞ ve gs
Deplasman fatihi Beşiktaş
Turkcell Süper Lig’de deplasmanda Çaykur Rizespor’u 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş, bu sezon deplasmanlarda daha başarılı bir grafik çizdi.

Siyah-beyazlılar, bu sezon evinden çok deplasmanda puan toplarken, Galatasaray ile birlikte deplasmanların en başarılı takımı oldu. 2007-08 sezonunda ligde 16 kez deplasman maçına çıkan Beşiktaş, toplam 34 puan toplarken, evindeki 15 karşılaşmada ise 30 puan elde etti.
Deplasmanlarda 11 kez sahadan galibiyetle ayrılan Beşiktaş, evinde ise 9 kez galip gelebildi. "Kara kartallar", deplasmanlarda 1 beraberlik, 4 de yenilgi alırken, 23 gol atıp, kalesinde 17 gol gördü. Deplasmanda, Galatasaray, Fenerbahçe, Kayserispor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilen Beşiktaş, Ankaraspor ile de golsüz berabere kaldı.

16 DEPLASMAN MAÇININ 10'U 2-1 BİTTİ
Beşiktaş'ın deplasmanda oynadığı 16 lig maçının 10'u, 2-1'lik sonuçla tamamlandı.
Deplasmanda Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a aynı sonuçla 2-1 yenilen siyah-beyazlılar, Kasımpaşa, Vestel Manisaspor, Konyaspor, Denizlispor, Gençlerbirliği, Sivasspor ve son olarak Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti.

DEPLASMANDAKİ SON 5 MAÇ SONUCU 2-1
Beşiktaş'ın deplasmanlarda yaptığı son 5 Turkcell Süper Lig karşılaşması da 2-1'lik skorlarla sona erdi.
Siyah-beyazlıların, deplasmanlardaki son 5 maçı olan Denizlispor, Gençlerbirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Sivasspor ve Çaykur Rizespor karşılaşmaları 2-1'lik skorlarla sona erdi

Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-21-2008, 16:20   #2
Kullanıcı Adı
politikaci
gs yi neden küçük yazıyorsunn.? > > ayrıca şampiyon olamadıktan sonra bizim içinde bjk iine veya herhangi bir takım içinde bir anlamı yok
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2008, 16:29   #3
Kullanıcı Adı
Parantez
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
gs yi neden küçük yazıyorsunn.? > > ayrıca şampiyon olamadıktan sonra bizim içinde bjk iine veya herhangi bir takım içinde bir anlamı yok
alışkanlık olmuş istersen büyükde yazarız benim küçük yazmamla gs'nin küçüleceğini tahmin etmemiştim!

ayrıca bizde olaylar şampiyonluklarla anlam kazanmaz ;)
Alt 04-21-2008, 16:45   #4
Kullanıcı Adı
politikaci
tamam ebn gs nin küçüklüğü anlamına getirmedim ölesine dedim zaten...hem bi yazıyla gs nin küçük olacağınıda hiç sanmıyorum.....sana katılmıyorum başarılar sonunda şampiyonluklarla süslenir.
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2008, 16:59   #5
Kullanıcı Adı
Parantez
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
tamam ebn gs nin küçüklüğü anlamına getirmedim ölesine dedim zaten...hem bi yazıyla gs nin küçük olacağınıda hiç sanmıyorum.....
zaten bende bir yazıyla gs ye birşey olmaz dedim ama
böyle küçük şeyleri sorun etmene şaşırdım açıkçası!!

Alıntı:
sana katılmıyorum başarılar sonunda şampiyonluklarla süslenir.
buda senin düşüncen bize göre şampiyonluktan önce gelen birçok şey vardır.
herşey şampiyonlukla anlam kazanmaz.
Alt 04-21-2008, 17:01   #6
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
bu sene olmazsa seneye o da olmazsa öbür seneye
şampiyon olmak isteriz olamazsak da bununla gurur duyarız
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)