AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-17-2008, 13:05   #1
Kullanıcı Adı
Gercekleri Görelim
Standart Bu adam AKP'den milletvekiliydi!!!
Bu adam AKP'den milletvekiliydi!!!
17 Nisan 2008 10:43

Kızımın başını kapatmak için leşimi çiğnemeleri lazım. Ama ölmeden 5-6 kişiyi haklarım.

AKP’ye açılan kapatılma davasına karşı çıktığını dile getiren eski AKP Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Dülger, AKP'yi uyguladığı politikalar nedeniyle sert biçimde eleştirdi. Dülger, başörtüsü konusundaki radikal çıkışıyla da dikkat çekti.

İşte eski AKP'li Dülger'in Akşam gazetesinden Deniz Güçer'le yaptığı söyleşide dile getirdiği iddialar.

KAPATMA DAVASI
Artık AB meselesi partiler üzeri götürülmeli. ‘Adam bize karışmasın’ diyemezsiniz. Bakın AİHM, parti kapatmada 10 davadan 9 tanesini reddetmiş. En yüksek mahkemenizin aldığı kararı AİHM uygun bulmuyor.

BAŞBAKAN'IN KARISINA 'BAŞINI AÇ' DİYEMEM

AKP ile ipleri koparan nedir?

Beyanlarım. Yoksa Başbakan’ın karısına ‘aç kardeşim başını mı’ diyeceğim? Olur mu hiç. Sadece ‘Bu hassas bir mesele Türkiye’yi sallar, bildiriler gelir’ dedim. Bir örnek vereyim: FP’de yenilik hareketi Gül, Arınç, Tayip Erdoğan, Azmi Ateş ve Ekrem Erdem ile başladı. Yıllarını adamış Azmi ve Ekrem Bey listede yok. Azmi Bey’e seçim sonrası, ‘Ben DYP’den geldim. Sevdiniz, saydınız ama sizin haremi ismetinize giremedim. Bana yapılanı değil ama size yapılanı yadırgıyorum’ dedim. Bana şöyle bir bakıp, “Onlara meyyid lazım” dedi. Meyyid, Arapça ölü demektir.

TÜRKİYE SALLANMAZ DUMAN OLUR

Bildiri uyarısı da yapmıştınız?

Evet. O gün MGK’nın eski genel sekreteri (Tuncer Kılınç) telefon etti. ‘Mehmet Bey böyle demişsiniz’ dedi. İzah etmeye çalışırken, ‘Türkiye sallanmaz duman olur. Sıkıysa yapsınlar’ dedi. Şimdi ben askeri tehditlere boyun eğmem. Siyasi rakibimle her ortamda tartışırım ama bu olmaz.

AKP Milli Görüs gömleğini cıkaramadı

Başbakan’la hiç görüştünüz mü?

Hayır. Mir Dengir Mehmet Fırat ile görüştüm. ‘Bizim tartışacağımız bir zemin var mıydı sayın Fırat?’ dedim, ses çıkarmadı. Ben listelerin yapıldığı gün DYP’den istifa ettim, geldim, listeye girdim. İlçe teşkilatlarında falan kayıtlı değilim.

"AKP'DE PARTİ İÇİ DEMOKRASİ YOK"
Yok Öyle bir şeye alışık değiller, öyle yetişmiş değiller. Aslında bizim kafamızın karışık olduğu yer şurası: Ben kapatma meselesinin demokrasiye uygun olmadığını söylediğim zaman, AKP’yi sütten çıkma ak kaşık telakki etmiyorum. Ama bu oyun böyle oynanmaz.

"TRT'DE BAŞÖRTÜLÜ SPİKER GÖRMEK İSTEMİYORUM"
Hata diye telakki ettiğiniz siyasi kanaatinizden gelir. Sizin meşru bulduğunuzu ben bulmam. Bunun içine yargının pençesini koymak yanlıştır. Benim kızdığım AKP’nin bu uzlaşma marifetini göstermemesi. Başı örtülü hanım gelmiş tansiyonunu ölçtürecek ‘hayır’ diyor musunuz? Bu devlet hizmeti. Eğitim niye vermiyorsunuz. Arkadaş şart koşarım: Devlette hizmet verenler devletin öngördüğü kıyafet içinde olacak. Başı örtülü savcı kadın, TRT spikeri görmek istemiyorum.

"KIZIMIN BAŞINI KAPATMAK İÇİN LEŞİMİ ÇİĞNEMELERİ LAZIM"
AKP'nin tepki uyandıra tarafı şu:Benim annemim, kızımın başı açık. Kim onlara başını öretcek derse benim leşimin üzerinden geçmesi lazım Ben gebermeden 5-6 kişiyi haklarım. Bu olamaz ama " bana böyle yapar mı" diye endişe içinde alnı temin edeceksiniz. " Ona ne olursa olsun" diyemezsin. Balkondan seçim gecesi "seçmeyenin de başbakanıyım" dedin, bunu istiyoruz

Kaynaki: http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=313583

Gercekleri Görelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-17-2008, 13:11   #2
Kullanıcı Adı
mavera
eee ne yapalim simdi..erkan mumcu, turan cömezde ak partiden milletvekiliydi demek ki basbakanimiz bu isimleri yeterli görmemiski listeye koymamis, bunlarda listeye konulmamalarinin ezikligini böyle aciklamalar yaparak gideriyorlar ;)
Alt 04-17-2008, 13:17   #3
Kullanıcı Adı
murat kurt
Başabakanın eksikleri bunlar kimse kusura bakmasın.

Kaç milletvekili bunun gibi çıktı.

Demekki iyice araştırmamış milletvekili seçerken

Mhp'ninkilere baksana taş gibi duruyorlar

Bizden çok yamuk çıktı
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2008, 13:19   #4
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
murat kurt Nickli Üyeden Alıntı

Bizden çok yamuk çıktı
Evet murat gecen dönem cok cürük milletvekili cikti..malum parti yeni kurulmustu ve hemen 3 ay sonra secime girdik..alalecele girilen secimde böyle cürük insanlarda cikmisti..
Ama gecen dönem cürükleri bayagi bir ayikladik, bundan sonra böyle cürükler tek, tük cikar kanaatindeyim..
Alt 04-17-2008, 13:20   #5
Kullanıcı Adı
murat kurt
inşaallah abi..
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2008, 13:23   #6
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Hareket, misyonu ve vizyonu ile ortada...
İsteyen kalır, isteyen gider...
Seçilen kalır, seçilmeyen, tercih edilmeyen gider.
"Yamukların" ortaya çıkması da güzel ki, iyiler belirlensin... Tasfiye süreci yani...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2008, 13:23   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Kızı kapanmak istese önce kızını haklaması lazım demek ki,bu baskı değil midir ?
mavera'nın dediği gibi ezikliğin acısı olsa gerek,kızgınlıkla konuşmuş ;)
cahal

En çürük olanı Balıkesir eski Milletvekili Turhan Çömez'di.İhraç edilmesine baya sevinmiştim.Şimdi ergenekoncu oldu çıktı.
Çömez işte
Alt 04-17-2008, 13:40   #8
Kullanıcı Adı
ceyda.özilhan
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bizden çok yamuk çıktı
Evet murat gecen dönem cok cürük milletvekili cikti..malum parti yeni kurulmustu ve hemen 3 ay sonra secime girdik..alalecele girilen secimde böyle cürük insanlarda cikmisti..
Ama gecen dönem cürükleri bayagi bir ayikladik, bundan sonra böyle cürükler tek, tük cikar kanaatindeyim..
mavera ya katılıyorum en son olarak Şener için nedemeli > >
ceyda.özilhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2008, 21:45   #9
Kullanıcı Adı
Gercekleri Görelim
Alıntı:
Alıntı:

Bizden çok yamuk çıktı
o sürükler diye kast ettigin MV yerine 60 üzerinde Solcu beyinler transfer ettiniz,merak ettigim bu solcu kafalar sizi nereye kadar tasiyacaklar :-*
Gercekleri Görelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2008, 21:53   #10
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
Gercekleri Görelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:

Bizden çok yamuk çıktı
o sürükler diye kast ettigin MV yerine 60 üzerinde Solcu beyinler transfer ettiniz,merak ettigim bu solcu kafalar sizi nereye kadar tasiyacaklar :-*
Ak parti marjinal bir parti degildir, sen herhalde milli görüs partileriyle karsilastirdin ak partide her görüsten insan vardir...
o insanlarin daha önce sol kulvarda siyaset yapmalari, ak partili olmalarina engel degildir, sonucta ak partinin ilkelrini benimsediler ki su anda ak partideler o yüzden sorun etme ;)

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)